bugün

Bilmedigi tek sey bes vakit namaz olan yazar.
5 vakit namazı bilen ama uygulamayan yazardır.
allahını seven üzerine midye atsın.
(#21392138) kesinlikle iftira atan yazar. Suçlamalarıni asla kabul etmiyorum. Fransa'ya ilmi amaçlar için gittiğimi herkes biliyor. Bence beni kıskandigi için böyle konuşuyo. O kadar cikilata getirdim gözüne dizine dursun demicem zira ben iyi bi insanım. Nyse sn msglsn glba ii entrylr .s .s
Deli gibi özlenen yazardir. Ter kokusunu bile ozledim lan.
yeni çaylak olan yazar. çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu hehe.
Caylak olmjskslakaajaja. Beter olsun.
Beni Azad edip kendi çaylak olan yazar. Ben geldim diye gidiyorsan ben giderim yani..
çaylaklığı bitsin artık yazarıdır.

Neyse gideyim de facebook açan 11 yaşındaki yeğenimin profil resminin altına 'vays yigen yakıyorsun, nekadar büyümüşsün sıpa, annenle babana selam söyle' diye yorum yapayım.
(#21519696) adam konuya yeni bir boyut kazandırmıştır. o zaman sen erkek değilsin diyesim gelmiştir ama dememişimdir.

edit: kızmış la pardon.
Dun yirmi pogaca ile kapima dayansa keske diyip bugun pogacalari alip kapisina dayandigimda oylece bakakalan kardes yazardir.
beni şaşırtan gizemli yazardır.*
güzel duyguların insanı.
çirkin olduğu konusunda ısrarcı yazardır. yalan mı hakket mi henüz anlayamadım.
binbir surat.
çirkin olduğu konusunda ısrarcı yazardır. yalan mı hakket mi henüz anlayamadım.
Çirkin olduğu konusunda yalan söylüyor. Ters psikoloji olm anlasaniza.
sözlüğün harun abisidir.
Ters kose yapan yazardir. Adriana lima halt etmis yaninda.
erkekmi kadınmı hala anlayamadıgım yazardır.
pek bi ekşınlı gün geçirdiğim yazardır. bankadan halay çekerek çıkmamız da cabası.
Hazirladigim ufacik bir kahvaltidan kocaman mutlu olan bir yazardir. Minnacik seylerden bu kadar mutlu olabilen bir yazari uzmeyi basaranlari anlayamiyorum. Asigim bu yazara resmen.
bayramımı kutlayan yazar. teşekkür ederim kendisine. evet.
Cilgin partilerimizi cok ozledigim yazar. Cuma gunu yaninda olmak icin sabirsizlaniyorum her seyini ozledim laaann.
hafiften bir bıyığı var.
© copyright 2005 - 2026