bugün
- amedspor26
- atalarınızdan duyulan şamanik bilgiler9
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı22
- bu ne hal yahu8
- fenerbahçe liverpool'u yensin sakso çekeceğim40
- soğuk gecelerde yatağı ısıtma sorunu5
- galatasaray7
- şeftalinin tüylerini jiletle almak5
- the merich'in mutfağına konuk olmak7
- yemek yaparak sözlükten koca düşürmek7
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- yarma şeftali vs nektarin3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- akşama ne yemek yapsam9
- ağıza alınca rahatlatan şeyler10
- bize ne sizin mutfağınızdan6
- aleksey batrakov27
- yemek fotoğrafıyla düşen erkek5
- sözlük yazarlarının şeftalileri5
- fatma betül sayan kaya milletin nene hatunu dur15
- sözlük üzerinden alınan son dm5
- kemal kılıçdaroğlu vs bülent ecevit9
- ismet'in ilim fuarına katılması8
- hidrojen bombası3
- fonma fontül fonyan fonya2
- 7 kasım 2026 göztepe başakşehir maçı2
- evde kalmış sözlüğe yemek resmi atıyor3
- açık oylayan yazar ne demek istiyor7
- galatasaray amed operasyonu7
- çin'de 2 çocuğunu camdan aşağıya atan cani anne7
- kötü bir insan mıyım ben9
- iran'a atom bombası atılması3
- 25 yaşında hala çocuk yapmayı başaramamış kadın3
- melikahmet turanspor3
- sözlüğün en iyi mutfağı2
- günün sözü8
- hamas denince akla gelenler14
- rafael leao3
- hatay da çürük domates satan suriyeli pazarcı6
- uludağ sözlük mobil site arayüzü3
- 5 kasım 2026 uludağ sözlük ara yüzünün değişmesi16
- buz gibi balkonda tek başına oturmak3
- siber saldırı 23 ekim 20262
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri40
- yavıdice öğreniyoruz4
- eğitim seviyesi azaldıkça kişide artan şey12
- cenneti arzulayan örnek yaşam sürer6
- terapi niteliğindeki şeyler16
- nervio31
- sözlüğün yeni tasarımı23
çift çekirdekli işlemciye sahip olan asus tablet bilgisayar. şu anda alınacak en iyi tablet pcdir. haricen satılan docku aynı zamanda pildir ve üzerinde usb girişi vardır. tek eksiği 3g olmaması k bu çok kötü bir şey aslında öte yandan, tethering yapıl arak çözülmeyecek iş de değil en nihayetinde.
görünce tamam işte kafamdaki tablet pc yi yapmışlar be diye taklalar atmama sebep olan, alacağım günü 5 gözle beklediğim alet. canavar gibi valla android 3.0 yükseltmesinden hemen sonra 3.2 de çıkıyor, ilk sürümünde göze çarpan hatalar böylelikle kayboluyor. ipad e rakip mi? ipadciler gözlerini açsın bence. her ne kadar en iyi tablet pc ipad olsa da türk kullanıcısı için ipad bence solda sıfır kalır bunun yanında. neden derseniz, usb girişi mevcut ayrıca itunes zımbırtısıyla uğraştırmıyor hattaa torrentten çatır çatır film müzik indirebiliyorusunuz. ayrıca dock ünitesi hem klavye hem de pil yani 9 saatlik pil süresi docku takınca oluyor size 16 saat ki bu da ipad i ve piyasasını 2ye katlıyor. docku takınca çok şık bir netbook çıkarınca çatır çatır bir tablet pc olyor. android apps da eminim çok yakınlarda app store a yaklaşacaktır android işletim sistemine ilgi artmakta çünkü. dizayna bayıldım zaten. tek eksiği 3g o da ille gerek diyenler için eee pad 2 geliyormuş zaten.
yalnız yurt dışında 350$ a inmişken niye bizde hala pahalı anlamıyorum. 16gb wifi + dock 1000tl civarı olması gerekirken 1300tl den aşağıya bulamadım pek.
bu da ipad 2 vs asus eee pad.
http://www.teknoseyir.com...-asus-transformer-testte/
yalnız yurt dışında 350$ a inmişken niye bizde hala pahalı anlamıyorum. 16gb wifi + dock 1000tl civarı olması gerekirken 1300tl den aşağıya bulamadım pek.
bu da ipad 2 vs asus eee pad.
http://www.teknoseyir.com...-asus-transformer-testte/
orijinal transformer tablet. ice cream sandwich güncellemesi ile kullanıcılarına güzel bir sürpriz yapacaktır.
1500 tl olan ve klavye kısmıyla birleşebilen ayrıca klavye kısmında ayrı batarya bulunan güzel ve yeni bir cihaz.
https://www.youtube.com/watch?v=cAoRHUsgoRM
https://www.youtube.com/watch?v=cAoRHUsgoRM
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com