bugün
- as maca16
- spaceglider15
- türkiyeli olan yazarlar10
- milli eğitim bakanının halka gerizekalı demesi27
- yatakta ceset gibi yatan kadına yapılacaklar18
- gocu10
- hz muhammed ayı dikey mi yatay mı böldü11
- siyan giyen adam15
- sözlükteki alfalık yarışının kaybedeni13
- pardonadinizasizmi14
- anın görüntüsü14
- gocu'nun online olması8
- pandela 313
- kendi kendine karakter ve npc ler tasarlayan ai19
- israil16
- arapzon9
- knk kapak fotomu blade runner 2049 daki10
- sürekli çişin gelmesi16
- gocu ne iş yapıyor sorunsali11
- kibar erkeklere top demek9
- sözlükten kaç sevgili edindiniz11
- fotokopici bi erkek16
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin31
- mühendis erkeklerin çekici olması14
- sözlük kızlarına yavşarken dikkat edilecekler22
- hz muhammed karikatürü yayınlamak özgürlüktür9
- apaçi esnaf modeli turizmi bitirdi10
- 15 temmuz 2016 da ne yapıyordunuz12
- gaziantep fk8
- yiğit bulut11
- lgs de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten25
- suriye8
- 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü17
- yazarların gitmek istedikleri gezegen11
- 15temmuzda ölenlerin telef oldugu gerçegi15
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları9
- kendinden kaç yaş küçük biriyle evlenirsin24
- ara verelim diyen sevgili18
- hadis inkarcılığı rehabilitasyon merkezi9
- yazarların bitirme tezi konuları10
- hannover 969
- aslan burcu erkeği17
- ağrıdan uyuyamamak19
- as maca senin attığın capsleri inci sözlükte11
- sevişirken bana orospu de diyen kadın19
- abdulkadir geylani'nin allahı düşmekten kurtarması17
- kuranda namaz kılmanın olmayışı37
- keşke zamanı geri alabilseydik8
- yavrum diye hitap eden erkek15
- çilek8
Arkadaslarıma sacma sorular sordugum,yuzlerıne soyleyemedıklerımı yazdıgım bazende dalga gecerek eglendıgım sıte.
burda gerizekalı gibi birbirlerine isim falan soruyorlar lan hahaha. örn:
- asd xyz?
+ canım o benim *
- asd xyz?
+ canım o benim *
ego tatminine yönelik, yeni nesil bebelerin fame olabilme araçlarından biri.
formspring tutmayınca yenisi çıkarılan bir proje.
gaz odası yapılması gerekmektedir fazla kişi online olunca salıcaksın metan gazını bütün ergenler ölücek.
Genelde liselilerin platonik aşklarıyla kendini gizleyerek konuştuğu ve bilgi edinmeye çalıştığı, bunun dışında kullanmadıkları sosyal paylaşım sitesi.
bir zamanlar tesadüf üzere üye olduğum sitedir. Anonim olarak sorular sorabilirsiniz onlar da size sorabilirler. Daha çok ergenlerın bulunduğu bir sitedir. Ünlülerden bir kaç tanesinin hesabını da bulmuştum o zamanlar. Lakin gerçek mi sahte miydi emin değilim.
amaca yönelik kullanıldığında iş gören site.
akış da kalktı artık hiçbi boka yaramayacaktır.
Formspring den farkı olmamasına rağmen daha yoğun kullanılan sitedir. Genellikle ergenlerin akımına uğramıştır. Sorular klasiktir. En sık göreni ise;
+neden küstünüz?
-aslında küsmedik o bana soğuk davranıyor.
Bir de sorularımı beğenir misin ve ya ilk 3 e soru sorar mısın gibi sorular sorulduğu, sorudan çok sohbet amaçlı kullanıcıların bulunduğu sitedir.
+neden küstünüz?
-aslında küsmedik o bana soğuk davranıyor.
Bir de sorularımı beğenir misin ve ya ilk 3 e soru sorar mısın gibi sorular sorulduğu, sorudan çok sohbet amaçlı kullanıcıların bulunduğu sitedir.
Ergenleri ve beyin kapasiteleri düşük egoları yüksek insanlarla dolu bir site.
Ergenlerin popi olmak amacıyla açıp beğeni topamaya dayalı bir ergen sitesidir.
ergenlerin ego tatmin araçlarından biri. amaçları övülmek, ego tatmin etmektir.
kendini ingiltere prensesi zanneden türk kızlarıyla doludur. bazı abazalar hediye gönderip övgüler yağdırıp bu kızların egosunu baya bir şişirirler.
kendini ingiltere prensesi zanneden türk kızlarıyla doludur. bazı abazalar hediye gönderip övgüler yağdırıp bu kızların egosunu baya bir şişirirler.
iki bin on iki yılının sonlarına kadar dandik bir radyo sitesi sandığım sosyal ağ.
akış bölümünün kalkmasıyla hiçbir halta yaramayan sitedir.
bir nevi formspring.
uzun bir süre "aşk fm" (radyo) sanıp "vay anasını herkes radyo programcısı olmuş, herkes mi yayın yapıyor lan?" dememe neden olmuş sitedir.
çok utanıyorum.
uzun bir süre "aşk fm" (radyo) sanıp "vay anasını herkes radyo programcısı olmuş, herkes mi yayın yapıyor lan?" dememe neden olmuş sitedir.
çok utanıyorum.
ilk duydugumda radyo kanalı sandığım ama frekansını öğrenmeye çalışırken radyo kanalı olmadığını öğrendiğim site.
Son zamanlarda adını Justin Bieber, Zayn Malik, Harry Styles vs. yapıp gerçek adın ne deyince Justin Bieber yazıyor ya diyen ergen Türklerle dolu site.
adını aşk fm diye okuduğum site.
tüm ergenlerin toplandığı ve biraz zaman geçtikten sonra "popi" olduklarını sandıkları site.
anonim olmanın verdiği rahatlıkla dilediğimce kıroluk yapabilmeme imkan veren sosyal ağ. Yalnız tüm bu kırolukları yaparken arkadaşımın karşıdakine ispiyonlaması ile bir hafta mal yerine konulmuştum ey gidi.
25yaşına gelmiş insanların bile üye olduğu site. tanıyıp tanımadığım herkesle dalga geçiyorum, küfür ediyorum anonimim ya tabi.
Hala kullananlar, amacı övgü alıp ego tatmin etmek olan ask. fm popileridir. Genelde "istediğinizi sorabilirsiniz.." denerek soru alınmaya çalışılır.
"istediğini sor."
+ Çıktığın var mı ??
- uff snne slk
"istediğini sor."
+ Çıktığın var mı ??
- uff snne slk
Birbirlerinin yüzüne söyleyemediklerini bu platform aracılığıyla -anonim bir şekilde- söyleyen insanların buluştuğu gereksiz, olmasa da olur sitedir. Ne acıdır ki hala kullanan insanlar var.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar