bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu26
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- uyudun mu mesajı12
- marmara depremi için ezber bozan açıklama4
- boyumun 2 cm kısalması21
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar9
- sözlük yazarlarına güvenmek15
- arabada sevişmek6
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması10
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması2
- fazla samimiyet9
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- duygusal yorgunluk3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü22
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- otelde sevişmek8
- prenses gibi büyüyen kızlar4
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- gece gece canının adana dürüm çekmesi2
- mossad'ın kullandığı gizli ağ3
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- anın görüntüsü26
- nev10
- kiraz cicegi kolonyasi41
- arkadaşlar hoşçakalın sizi terk ediyorum3
- mal mıyım sorunsalı13
- kanepede sevişmek3
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- gece 3 te boş bir sokakta taksi beklemek4
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak4
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- küt saçlı hatun12
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- küpe takan adama kız vermem diyen baba4
- elidor4
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- gece zurna dürüm söylemek3
- küpe takan bıyıklı2
- ismail kartal34
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- sözlük yazarlarının saatleri8
okuduğunu anlaması gereken yerden anlamayanlar tarafından başlığına ilginç şeyler yazılan ekşi sözlük yazarı. kimse "ekşi sözlük'te ayrımcılık yoktur. sözlük demokratik bir ortamdır." demedi. ama biri: "sadece söz konusu durumla ilgili, söz konusu durumda bir adaletsizlik yoktur." dedi. formata aykırı entry girmekle sansasyonel başlık açmak aynı şeyler değildir. bir insan bir şeye karşı çıkarken, ilk önce neye hangi sebeple karşı çıktığını net bir şekilde belli etmelidir. etmelidir ki; ona göre karşı taraf kendini savunsun. böylesi laf ebeliğinden farklı olmuyor zira.
ekşi sözlük'te "sansasyonel, ayrımcılık kokan, halkı parçalara bölercesine başlık açmak" uçma sebebi olmadığından, bu tarz başlıklar açıyor olsa bile bu yüzden uçması beklenemez. e doğal olarak uçmaması da ekşi sözlük'ün adil bir yapıya sahip olmadığını göstermez. bunları yapan kimse bunlar sebebiyle uçmaz çünkü. ortada bir adaletsizlik yoktur. ha bunu yanlış bulursun o ayrı. bunun da uçma sebeblerinden biri olmasını istersin, o da ayrı. ama "adaletsizlik" bu konu ve bu yazarın durumu için doğru bir kelime değildir.
sourtimes 'ta kışkırtma misyonuyla tiraj arttırma görevini üstlenen güzide yazar. aslında pek huşu içindedir kendisi. ancak kendisi böyle bir misyonu üstlenmiş, sözlük tanrısı da geri çevirmemiştir. pek ala keyifleri gıcırındadır herkeslerin. arzach efendi sanatsal çalışmalarına bir yandan devam eder, estikçe sözlüğü karıştırır, arada bir çaylak yapılır ancak asla kanat takılmaz kendisine.
ekşi sözlüğün içine düştüğü popülizm batağından ancak bu şekilde istifade edebilirlerdi zaten.
haydi hayırlısı arzach efendi!
(bkz: uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın)
ekşi sözlüğün içine düştüğü popülizm batağından ancak bu şekilde istifade edebilirlerdi zaten.
haydi hayırlısı arzach efendi!
(bkz: uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın)
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14223143
ile çok fazla kadınla birlikte olduğunu düşündüğüm yazar. uuvv...
ile çok fazla kadınla birlikte olduğunu düşündüğüm yazar. uuvv...
(bkz: kürdistan a karsı olan ibneler) gibi bir başlik acarak yine sıçmıştır.
http://sozluk.sourtimes.o...stan+a+karsi+olan+ibneler
http://sozluk.sourtimes.o...stan+a+karsi+olan+ibneler
boş fikirlerle uyutulmuş insanların milyonlarca anlam yüklediği ekşinin popüler kültür ikonu olmaya çalışan kişi. yazdığı pkk lehine ve tsk aleyhine yazılar ile dikkat çekmeyi başarmış. bulunduğu platform dışında kendi fikrine yakın olan insanları bile bir hareketiyle havlatan kişi.
kendini yazar sanıyor. bırakın sansın. hayatının belirli bir kısmında mutlu olsun.
kendini yazar sanıyor. bırakın sansın. hayatının belirli bir kısmında mutlu olsun.
kendileri boş bkz olayının da mucididir aynı zamanda.
(bkz: ne işler açtın başımıza)
(bkz: hep tehlike bu anam)
(bkz: ne işler açtın başımıza)
(bkz: hep tehlike bu anam)
ekşi sözlüğün dinamiği. onun sayesinde ayakta desen yeridir benim için. gördüğüm en iyi troll dur ayrıca.
katalandır.
şu sıralar çaylaklar kıraathanesinde pişpirik oynamaktadır.
kendisinin ırkçı olmadığı ekşi'de bugün açtığı bir başlıktan rahatlıkla anlaşılabilir. ama evet şu bir gerçek ki kendisi gündem yaratmaya bayılıyor.
(bkz: jandarmalar geliyor bacilarinizi yollayin)
(bkz: jandarmalar geliyor bacilarinizi yollayin)
mehmet aurelio, gökçek wederson ve colin kazım gibileri türkten saymayan pabucumun ırkçısı. mahkemelere çıkartılıp 301'den süründürülesi.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12988001
not: bu entry'i ek$i'de yazabilirdim, ama biliyorum ki bu adama orada ayar vereni ilk fırsatta uçuruyorlar. ifade özgürlüğünü savunan guru gibilerin savunduğu adamları buralardan görün işte. son notum bilen bilir ben bir g.saraylıyım; ama bu işler renk meselesi değil.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12988001
not: bu entry'i ek$i'de yazabilirdim, ama biliyorum ki bu adama orada ayar vereni ilk fırsatta uçuruyorlar. ifade özgürlüğünü savunan guru gibilerin savunduğu adamları buralardan görün işte. son notum bilen bilir ben bir g.saraylıyım; ama bu işler renk meselesi değil.
ek$i sozluk'teki favori yazarlarimdan.
eksi sozlukteki iyi yazarlardan biri.
edit: ben bu entry i yazdıgımda ciddi ve guzel yazıyordu. simdiyse kotu bir peder zickler kopyası olmus.
edit: ben bu entry i yazdıgımda ciddi ve guzel yazıyordu. simdiyse kotu bir peder zickler kopyası olmus.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar