bugün
- donald trump'un türk askerini övmesi8
- hoşgeldin kocacığım6
- apo'nun villası7
- erkekler neden evlenmek ister15
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- para yok huzur var11
- tom barrack4
- dede tavsiyeleri6
- diablo 54
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı5
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek6
- arwen2
- gregor samsa2
- askerde en rahat iş3
- sözlük erkeklerini annelerine şikayet etmek3
- hangi sözlük kızısın10
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- muslettin amca ile edirne genelevine gidiyoruz3
- günün sözü11
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız4
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- seninle şöyle olabildik6
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- kürdü sevin21
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
- borsada dönen dönerler4
- oy kullanmak suretiyle hükümeti devirmeye çalışmak3
- husilerin artık çok olmaya başlaması3
- erkek aşagı erkek yukarı6
- türkiye8
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek3
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- elektrik2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- güne almanca bir cümle bırak11
- hangi winx kızısın5
- savaşma seviş2
- çomartokrasi2
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı17
- ateist5
- arabaya acemi sürücü yazmak2
- rusya da çarlığı istemek2
- güne bir şarkı bırak5
- arap sabununu götüne süren solcu2
- 2026 2027 uefa avrupa ligi şampiyonu2
- olympique marseille3
- yazarların cuma akşamı planları3
- diablo2
bazı kişilerce yapılan burnu havadalık, çok bilmişliktir.
insanın kendine olan güveniyle doğru orantılı olarak gelişen bir davranış şekli. çoğu zaman sevimsiz görünse de karizmayı olumlu yönde şekillendirdiği şüphesiz olandır. bu durum yalnızca becerebilen zat-ı muhteremler için geçerlidir.
(bkz: okan bayülgen)
(bkz: okan bayülgen)
bisikletin önünü kaldırmış giderken tekerleğin yerinden çıkması.
nba de sıklıkla göze çarpan hadise.
efendim olay şöyle gelişir :
takım arkadaşının yaptığı güzel smaç sonrası bench te oyunla zerre alakası bulunmayan oyuncular birden kendinden geçer. birisi en yakınındaki oyuncuya gimme five der, çakışırlar... başka bir oyuncu omzundaki havluyu yere atarak "oh my goood" der, başka biri abartılı bir şekilde hoplayarak yowwlar, başka biri çükünü tutar karşı takımın koçuna gösterir.
şimdi efendim takım ruhu, arkadaşlık, oyun kazanma hırsı tamam da sikerim senin kolej havanı.. sen niye rakibini rencide ediyorsun? bu mudur fair play, bu mudur centilmenlik? smacı yapan bu kadar sevinmiyor, sana noluyor lan? seni takıma alanın götüne basketbol topu girsin. o estetik smacı yapan basketbol aşığı adam yıllarca çalışmış, o smacı antremanlarda binlerce kez denemiş... sen ise ondan prim yapıyorsun. ne kadar yavşak bir zencisin. şöyle şimdi bu yaptığın delikanlılığa sığar mı?
efendim olay şöyle gelişir :
takım arkadaşının yaptığı güzel smaç sonrası bench te oyunla zerre alakası bulunmayan oyuncular birden kendinden geçer. birisi en yakınındaki oyuncuya gimme five der, çakışırlar... başka bir oyuncu omzundaki havluyu yere atarak "oh my goood" der, başka biri abartılı bir şekilde hoplayarak yowwlar, başka biri çükünü tutar karşı takımın koçuna gösterir.
şimdi efendim takım ruhu, arkadaşlık, oyun kazanma hırsı tamam da sikerim senin kolej havanı.. sen niye rakibini rencide ediyorsun? bu mudur fair play, bu mudur centilmenlik? smacı yapan bu kadar sevinmiyor, sana noluyor lan? seni takıma alanın götüne basketbol topu girsin. o estetik smacı yapan basketbol aşığı adam yıllarca çalışmış, o smacı antremanlarda binlerce kez denemiş... sen ise ondan prim yapıyorsun. ne kadar yavşak bir zencisin. şöyle şimdi bu yaptığın delikanlılığa sığar mı?
Adeta , altinda spor otomobili olucak yoldada kizlar var, otombil otomatikse aniden tiptron yani sport moda geciş yapiyor ve qaza aşiri yuklenerek orada arabasini bir ejderha gibi boortuyor. Manuel vitesde ise birinci vitesde takarak yapmak mumkun! Eyer arabaniz arkadan itişse arabanin arkasi kaymaya calişir. Eyer kayarda toplayamazsaniz hapi yutarsiniz. Ee cogu zaman feci kazalarla biter sonu. Hele hele şofor acemiyse..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar