bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı7
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler9
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması3
- kemal derviş3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- alternatif sözlük arayışı4
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- sokaktaki çocuk sesleri3
- sözluk kız ayarlama yeri değildir9
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bir gün ölecek olmak6
- leblebi şekeri3
- en iyi yanık kremi3
- en iyi terapi6
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması4
- uludağ sözlük ai3
- ismail kartal9
- bugün ne yedin10
- kapitalizmin gerekliliği2
- insanların kötü kalpli olması2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- kaos show2
- kızları etkileme taktiklerini başaramayan erkek3
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- müzik dinlemenin felsefesi5
- herkesin sevdiği saydığı sempatik bir yazar olmak2
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- güne bir şarkı bırak14
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- yalancı insanların en büyük özellikleri2
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- şu anda ne yapıyorsun19
- 18 haziran 2026 özbekistan kolombiya maçı2
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- anın görüntüsü20
- chp'nin marka değeri düştü3
- arda güler egosu6
- futbol13
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- sözlükte kendini kadın yapan erkekler3
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- hayvan barınağında bok temizleme cezası alan kürt2
- 30 lu yaşlar14
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- çözüm süreci2
- fokur fokur lubunya kaynaması6
Sofrasina ırkçı pislikleri zaten almayacak olan millettir.
Yemekten sonra ellerini yıkamak yerine üstlerine başlarına sildikleri için kim pislik kim değil anlayamayacak "ırk".
türklerin en tehlikeli düşmanıdır. ülkemizde köpeklere "arap" adı veriliyorsa, "ayıdan post, araptan dost olmaz," ya da "ne şam'ın şekeri ne arabın yüzü," deniliyorsa, bunun bir nedeni var şakir oğlan.
Arabistan yarim adasini sadece tv den görup konusan tipler yuzunden her zaman bir yanlis bilgi suregeliyor... Amerikan filmleri etkisindekileri saymıyorum bile.
türklere çok büyük zararı dokunmuş ve dokunmakta olan bencil, pis, kaderci, açgözlü, yağmacı millet.
sırf müslüman oldukları için bizim milli şuurdan yoksun beyinsizler tarafından savunulan fakat tarih boyunca türklere ihanet etmiş, türkleri yok etmek isteyenlerle işbirliği yapmış hain, alçak millet.
yemek yeme kültürlerini midemin kaldıramadığı millettir.
evlat olsa sevilmezler. evet.
Hatunlari guzel erkekleri evlat olsa sevilmeyecek sami irk.
kalleşlikleri saymakla bitmeyecek şereften yoksun millet. ganimet için analarını satar bunlar.
bir milletten hiç mi kayda değer sanatçı, bilimadamı, sporcu çıkmaz. ama bakıyorum teröristi, diktatörü, terör örgütü konusunda dünyada bir numara. tanrı bunlara adam olsunlar diye islam dinini göndermiş ama onu da kafalarına göre yorumlayarak heba etmişler. dünya üzerinde medeniyetsiz ırklar olur ya. ha iyi adamları da yok mudur vardır ama geneli böyle bu arapların. bunun bir benzeri için:
(bkz: kürtler)
(bkz: kürtler)
azeriler 'erepler' der.
yıllar önce gittiğim dersanenin tarih hocasının haklarında "çocuklar bütün milletler eşittir ama araplar bir çeşittir" dediği milet.
...........
iğrenç bir kokuları vardır, otellerde arap sınıfı açılması gerektiğinin kanıtıdır zira bi odada arap kalıyosa koku 1 hafta odadan çıkmaz. ayrıca müslüman olmamamın sebeplerindendir.
ırkçı olmamakla birlikte akp nin yüzünden nefret etmeye başladığım millet.
(bkz: türkiyedeki suriyeli mülteciler)
(bkz: mısıra 2 milyar dolarlık yardım)
(bkz: akp nin öso el kaide ve pyd ye destek vermesi)
(bkz: türkiyedeki suriyeli mülteciler)
(bkz: mısıra 2 milyar dolarlık yardım)
(bkz: akp nin öso el kaide ve pyd ye destek vermesi)
Kamyon tekerleği kadar beş altı pizzayı götürüp, gebe kurbağalar gibi iki saat geğirip o yağlı ellerini kadının çarşaflarına silen bi acayip tür, species.
Edit: Sen de tanımdaki gibi yapıyosan tabi aşağılanırsın corvette çakması seni.
Edit: Sen de tanımdaki gibi yapıyosan tabi aşağılanırsın corvette çakması seni.
senin arapları aşşağıladığın gibi avrupa seni aşşagiliyor bunu dûsünerek daha iyi bi tanim yapabilirsin demilesi..
Elin kübalısı bile yas tutarken din kardeşleri için açıklama bile yapmamış Ülkelerin milletidir. Selam olsun Mısır için 530 olanlara.
Her durumda götünü kolladığımız, ama bir sıkıntımız olduğunda yanımızda olmayan din kardeşlerimiz... Saygıyla anıyorum.
Futbol terimi ile bitiricilikten yoksun forvetlerdir. şöyleki;
birçok yemekleri akdenizli olduğum için damak tadıma uygundur. Bir takım kültürleri gerek coğrafya gerek din faktörü ile bizim kültürümüze benzer candandırlar mesela. çoğunun maddi sıkıntısı olmadığı için gözü toktur vs. vs.
Ama yemek sonrası siz elinizi yıkamak için masadan kalktığınızda o çoktan elini yeni almış olduğu armani kotuna sürerek işini görmüştür.
Bu nedenle; pozisyona çok iyi girer, estetik çalımlar alan boşaltmalar falan ama tam gol oluyor derken top dışarı çıkar. Bende gol olmadıktan sonra, neylemişim futbolu-futbolcuyu.
Not: tasvir edilen araplar coğrafyaları dışında yaşayanlardır, öbür türlü gittiğim en güney nokta antakya dır.
birçok yemekleri akdenizli olduğum için damak tadıma uygundur. Bir takım kültürleri gerek coğrafya gerek din faktörü ile bizim kültürümüze benzer candandırlar mesela. çoğunun maddi sıkıntısı olmadığı için gözü toktur vs. vs.
Ama yemek sonrası siz elinizi yıkamak için masadan kalktığınızda o çoktan elini yeni almış olduğu armani kotuna sürerek işini görmüştür.
Bu nedenle; pozisyona çok iyi girer, estetik çalımlar alan boşaltmalar falan ama tam gol oluyor derken top dışarı çıkar. Bende gol olmadıktan sonra, neylemişim futbolu-futbolcuyu.
Not: tasvir edilen araplar coğrafyaları dışında yaşayanlardır, öbür türlü gittiğim en güney nokta antakya dır.
çogu namazın farzını kılıp sunnetini umursamayan insanlardir.
hani kilmamanizi anlayabilirim de, butun sulalenize "muhammed" ismini verip peygamberin sunnetini kilmamak nedir onu anlamiyorum.
Ha bir de "yok ki oyle bir sey" derler.
uyusturucu parasiyla gecinip, "nasilsin?" diye sorulunca "heamdüllllleh" diye de cevap verirler...
Bir degisikler.
hani kilmamanizi anlayabilirim de, butun sulalenize "muhammed" ismini verip peygamberin sunnetini kilmamak nedir onu anlamiyorum.
Ha bir de "yok ki oyle bir sey" derler.
uyusturucu parasiyla gecinip, "nasilsin?" diye sorulunca "heamdüllllleh" diye de cevap verirler...
Bir degisikler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar