bugün
- hikayeyi devam ettir28
- nickten isim tahmini yapmak59
- pizzada ince hamur tercih eden erkek8
- erkeklerin obur olduğu algısı6
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- uysaljakoben15
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
- yazarların zeka seviyeleri8
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- kuşkaş4
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı8
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- bir sözlük kızıyla seks yapmak3
- kuvvet formülünün analizi4
- ölüm diyeti3
- melkisedek2
- ammına koydumun ergenleri7
- kıraça3
- gocu bak bi6
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi4
- kagit toplayan cocuk2
- yarrağı boka bulayıp kızartmak3
- ilah5
- güzel kızların pizza yemesi7
- ahmet taşağıl2
- piramitlerin yere çakılmış küp olması5
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba3
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- midyeci ahmet3
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- doğuyu kürtlere versek ne kaybederiz2
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler3
- kendini mehdi sanmak5
- başlıkların arşivlenmesi3
- kendi arasında muhabbet eden yazarlar3
- aşçı nüvit efendi2
- pizza sehpası3
- komutan logar bir cisim yaklaşıyor efendim2
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- eğri piramit4
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- şeker portakalı nı müstehcen bulan meb2
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- hayattan zevk alamamak6
- matador ismail2
- sözlüğün seviyesinin dibe vurması4
fikirlerini kimseden çekinmeden söyleyeceğini belli eden bir sözlük yazarı. hoş geldin.
hoşgelmiş efendim.
neydi o laf? heh.
koştursun bakalım.
neydi o laf? heh.
koştursun bakalım.
(#24698569) şu entry'i savunan birisi bana aşırı milliyetçi demiş. sana pkk'lı olduğunu söylemeye gerek yok sen kendini biliyorsun zaten. işiniz gücünüz duygu sömürüsü. sırf etnik kökeni kürt diye kimseyi dışlama gibi bir şey söz konusu olamaz zaten.
nerde görsem sinirlendiğim bi yazar pkklı hain kürt.
pkkli olmadığımı belirtmek isterim.yazılanlara saygı duymuyorum.
ön yargılardan kurtulmak gerekir, insan olabilmek için. saygı duymak gerekir.
o kadar ırkçısınız ki, isimlerinizin başında "tc" olmak zorunda. (örneği: tcombuter741)
olsun... yinede eyvallah diyorum.
ön yargılardan kurtulmak gerekir, insan olabilmek için. saygı duymak gerekir.
o kadar ırkçısınız ki, isimlerinizin başında "tc" olmak zorunda. (örneği: tcombuter741)
olsun... yinede eyvallah diyorum.
pek hoş gelmemiş kürtçü yazar. bu ülkede 2 milyon türk(!) varmış. bir kaynak getir sadece 2 milyon türk olduğuna bir zahmet. fakat ben sana kökenimi açık açık yazarım. 500-600 sene öncesine kadar bilgim var çok şükür. sen böyle birşey yapamazsın bundan eminim.
ayrıca ırkçılık konusunda kimseyi eleştirmeye hakkın yok.
--spoiler--
lazlara, izmirin iyonlarına, erzurumlulara, adananın fellahlarına, insan olmayı başaramamış azerilere, satılık ve de kalleş urfa araplar
--spoiler--
bu ne şimdi. satılık kalleş arap, insan olmayı becerememiş azeri ne demektir. ırkçılık yapabilmek için daha kötü bir kelime düşünemiyorum. bir türk olarak senin gibi ırkçılardan nefret ediyorum.
ayrıca ırkçılık konusunda kimseyi eleştirmeye hakkın yok.
--spoiler--
lazlara, izmirin iyonlarına, erzurumlulara, adananın fellahlarına, insan olmayı başaramamış azerilere, satılık ve de kalleş urfa araplar
--spoiler--
bu ne şimdi. satılık kalleş arap, insan olmayı becerememiş azeri ne demektir. ırkçılık yapabilmek için daha kötü bir kelime düşünemiyorum. bir türk olarak senin gibi ırkçılardan nefret ediyorum.
--spoiler--
doğru bir önermedir. bunu anlamayan solcu kılıklı salaklara anlatalım:
- hocalı halkı silahsızdı ama roboski de silahlara sahiptiler.
- hocalı halkının tek suçu türk olmalarıydı, roboski de ölenler ise teröristlerin yolunu kullanan kaçakçılardı.
- hocalı sakinleri çocuk veya kadın olması farketmeksizin gözünün içine bakarak teker teker öldürüldü, roboski de ölenler alınan istihbarat gereği bombalandılar ve terörist olmasa bile açık şekilde sempatizanlarıydı*.
- hocalı halkına çeşitli işkenceler yapıldı ölenlerin kafası ile futbol topu yapıldı ama roboski de ölenlere benzeri bir işkence yapılmadı.
- hocalı halkı ekmeğini alın teriyle kazanan dürüst köylülerdi; roboski de ölenler mazottan elektriğe, uyuşturucudan silaha her türlü kaçakçılık işleri vardı.
- hocalı için ermeni devleti hiçbir sorumluluk kabul etmedi, roboski de ölenlerin ailelerine tazminat ödendi.
ikisi arasındaki fark bu kadar açık olduğu için roboski için temizlik, hocalı için katliam diyoruz.
--spoiler--
(#24851316) - kayi
evet... ırkçının kim olduğunu değerlendirmek gerekir ya..
doğru bir önermedir. bunu anlamayan solcu kılıklı salaklara anlatalım:
- hocalı halkı silahsızdı ama roboski de silahlara sahiptiler.
- hocalı halkının tek suçu türk olmalarıydı, roboski de ölenler ise teröristlerin yolunu kullanan kaçakçılardı.
- hocalı sakinleri çocuk veya kadın olması farketmeksizin gözünün içine bakarak teker teker öldürüldü, roboski de ölenler alınan istihbarat gereği bombalandılar ve terörist olmasa bile açık şekilde sempatizanlarıydı*.
- hocalı halkına çeşitli işkenceler yapıldı ölenlerin kafası ile futbol topu yapıldı ama roboski de ölenlere benzeri bir işkence yapılmadı.
- hocalı halkı ekmeğini alın teriyle kazanan dürüst köylülerdi; roboski de ölenler mazottan elektriğe, uyuşturucudan silaha her türlü kaçakçılık işleri vardı.
- hocalı için ermeni devleti hiçbir sorumluluk kabul etmedi, roboski de ölenlerin ailelerine tazminat ödendi.
ikisi arasındaki fark bu kadar açık olduğu için roboski için temizlik, hocalı için katliam diyoruz.
--spoiler--
(#24851316) - kayi
evet... ırkçının kim olduğunu değerlendirmek gerekir ya..
ırkçılığın manasını bilmeyen yeni yetme trol. ırkçılık dediğin bir etnik gruba karşı olur. onları aşağılayarak yapılır. ışid'in sempatizanlarına laf atmak islama laf atmak olmadığı gibi pkk'ya laf atmak kürtlere laf atmak değildir. yaşadığın yerde farklı etnik kökenden insanların olduğunu söylemek veya tunceli halkının çocuklarına kemal ismini vermesini vurgulamakla ırkçılığın alakası bile yoktur. ırkçı insanı doğru bilmek gerekir. her milletin içinde iyi veya kötü olanı olabilir. fakat bunları genelleyip bir etnik kökene attığın laf ırkçılık sayılır. cahillik okumayla giderilir
http://tr.wikipedia.org/wiki/Irkçılık
gördüğün üzere bir örgüte veya hırsıza laf atmak asla ırkçılık değildir. hümanist değilsin desen haklıydın çünkü değilim. terör ve terörist sempatizanlarından nefret ediyorum. fakat bunu senin gibi etnik gruplara indirmiyorum.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Irkçılık
gördüğün üzere bir örgüte veya hırsıza laf atmak asla ırkçılık değildir. hümanist değilsin desen haklıydın çünkü değilim. terör ve terörist sempatizanlarından nefret ediyorum. fakat bunu senin gibi etnik gruplara indirmiyorum.
yaşamaktan utanan kişidir.
bu kadarı olmamalıydı, çok gururuna dokunuyor insanın...
eyvallah deyip gideriz arkadaş, sözlüğe hayran değildik.
ben yinede herkesi suçlamıyorum, hayalı ve şerefli insan çoktur elbet, yazmasalar da vardır onlar.
bu kadarı olmamalıydı, çok gururuna dokunuyor insanın...
eyvallah deyip gideriz arkadaş, sözlüğe hayran değildik.
ben yinede herkesi suçlamıyorum, hayalı ve şerefli insan çoktur elbet, yazmasalar da vardır onlar.
gitmesiyle sözlük bir ırkçıdan daha kurtulmuş olacaktır. darısı diğerlerinin başına.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar