bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe29
- akp bitince ne olacak16
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı7
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması33
- fusya semsiyeli yabanci17
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları4
- futbol21
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- uludağ sözlük hatunlarının taş gibi olması7
- ciguli kral20
- otel odasında ölü bulunmak10
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- nato zirvesini yabancılar çok da sallamıyor5
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler6
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- rahip brunson'ı talebim üzerine derhal gönderdi6
- kol saati takmanın anlamsızlığı13
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar9
- insanların yüzde 20 sinin iç sesinin olmaması4
- abd'nin kucağında siyaset yapmak8
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler9
- abd iran savaşı6
- abdulkadir selvi6
- koparmadan 24 cm sıçtıktan sonra tansiyon düşmesi5
- macron koştu diye kavga etmek6
- güne bir şarkı bırak10
- f 35 leri kendimiz yapalım8
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar2
- kadinlarin erkekleri dm den taciz etmesi8
- galatasaray ın şampiyonlar ligi rakipleri2
- ona bir şey söyle15
- zengin yakışıklı esmer zeki kaslı olmak3
- akepe'nin 25 yılını tek görselle özetle2
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması10
- kalf2
- ankara da nato zirvesi14
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği8
- yol yabdı4
- reise biyat edeceksiniz ulan köpekler3
- erdal beşikçioğlu4
- emmanuel macron3
- vajina sıcaklığı2
- uzun entry giren yazar enayiliği11
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı7
- usualsuspect'i ifşalıyorum gelin2
- trump'ın rahip brunson olayını yine anlatması4
- ölümün en iyi tanımı14
- z kuşağı kızları5
- uysaljakoben8
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar9
yeni alanya gazetesi'nde köşesi bulunan ve alanya'nın kendine has dilinde yazılar yazan abimiz. hatta bir örnek;
"Bilader, gara cavaala bi yere gederkene çıynanıcam deyi ödüm sıdıyoru. Hindi hebire gazatada, tilevizyonda okuyor, serediyosunuz. iki motur çarpıştı, motur arabaya çarptı, araba motura çarptı.
Ondan sonacımada hebire moturcu suçlanıyoru. Dooru ende memlekette eşguvatılan motur sürüp biseel gaza yapan var. Endelelerine heç acımacan. Emme lekin moturu yavaş süren, gafasına gask dakan biseel dıggatlı moturcu da var. Doğru yolda sivri bela derler. Moturu heç dakan yog trafigde. Tomofiller moturu sürenlerin üsdüne üsdüne geliyoru. Hindi enderde bi gaza olsa moturcu mu suçlu? Onun uçun hebire moturcuları suçlaman. Tomofil sürenler moturcuları ezip geçeceka onlara ne decen. Gardaşım ben moturcuları gorudumdan deel emme lekin durum hakkatan endöle. Milletin zaten parası olsa motura mı biner. Motura binenlerin çoo gariban dakımından. Adam napsın, çarasızlıgdan bi motur alıp biniyoru. Tabi hız uçun alanları gasdeddim yoon. Hindi enderden sesleniyom. Hebire moturcuları suçlaman, ende tomofilcileri de hızaya getirmeye çalışın. Benden böönlüg bu gadar..."
"Bilader, gara cavaala bi yere gederkene çıynanıcam deyi ödüm sıdıyoru. Hindi hebire gazatada, tilevizyonda okuyor, serediyosunuz. iki motur çarpıştı, motur arabaya çarptı, araba motura çarptı.
Ondan sonacımada hebire moturcu suçlanıyoru. Dooru ende memlekette eşguvatılan motur sürüp biseel gaza yapan var. Endelelerine heç acımacan. Emme lekin moturu yavaş süren, gafasına gask dakan biseel dıggatlı moturcu da var. Doğru yolda sivri bela derler. Moturu heç dakan yog trafigde. Tomofiller moturu sürenlerin üsdüne üsdüne geliyoru. Hindi enderde bi gaza olsa moturcu mu suçlu? Onun uçun hebire moturcuları suçlaman. Tomofil sürenler moturcuları ezip geçeceka onlara ne decen. Gardaşım ben moturcuları gorudumdan deel emme lekin durum hakkatan endöle. Milletin zaten parası olsa motura mı biner. Motura binenlerin çoo gariban dakımından. Adam napsın, çarasızlıgdan bi motur alıp biniyoru. Tabi hız uçun alanları gasdeddim yoon. Hindi enderden sesleniyom. Hebire moturcuları suçlaman, ende tomofilcileri de hızaya getirmeye çalışın. Benden böönlüg bu gadar..."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar