bugün
- simit ile gevrek arasındaki farklar10
- kuran da namaz yok10
- erkeklerin öküzlük sorunu7
- kadınlar arası rekabet6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri21
- çorum kalesi4
- kadın kadının destekçidir3
- ısparta simidi2
- velvet18
- katates ve gocu6
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum3
- arkadaşlar uyudunuz mu9
- erkek gibi konuşan kız6
- kadınlara alınabilecek hediyeler2
- erdal beşikçioğlu4
- yoran insanların ortak özellikleri8
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi7
- insan olmaya ceyrek kala17
- film izlerken sevişmek6
- tamer yiğit3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı10
- eren kaşıkçı8
- seri gizli artı oy veren melek11
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- ha diyen kız3
- oooo manifest4
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj7
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin9
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak5
- yeni parti51
- hikayeyi devam ettir52
- islamcilara sorulmasi gereken sorular5
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- sana ne ifadesinin ayrı yazılması2
- benkimki7
- manifest grubu vs tarkan16
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- gece denize girmek20
- ona bir şey söyle10
- nickten isim tahmini yapmak72
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- mehdiye inanıyor musunuz10
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi8
- almanya7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- 30 temmuz 20263
- islam düşmanlarına bir soru9
- içi ve dışı farklı olan insan7
sabahtan akşama kadar 10000 kelime konuşması gereken kadınlar gibi.
ama yazdıkları da okunuyor, söylemleri de dinleniyor. bir de boynu tutulmuş gibi durmasa.
ama yazdıkları da okunuyor, söylemleri de dinleniyor. bir de boynu tutulmuş gibi durmasa.
Konuştuğu programı ben sunsam iyi küfür ederdim. Alakali alakasiz her konuyu ingiltere futboluna bağlama hastası ruh hastası madde bağımlısı.
Kellik kompleksi olan zavallı.
Çıkar bereni de görelim hava alanını evlat.
Çıkar bereni de görelim hava alanını evlat.
Tepesi delik bereli adam. Belli ki çok şey biliyor ancak hepsini birden söylemeye çalıştığında 1910 yılına kadar iniyor, yine de dinlenilesi yorumcu zira etraftaki yorumcuları görüyoruz.
George Best tişörtüne hasta olduğum yorumcu. Nereden alınabileceğini bilen yazar dostlarım bilgi verirse, sevinirim.
Dinlerken lan hakkaten adam da futbol izliyor biz de ama adam başka izliyor diye düşündüren futbol adamı. Bir ali ece yi bir mehmet demirkol u dinlerken bu hisse kapılıyorum.
mehmet demirkol ile birlikte dinlenilesi nadir spor yorumcularından biridir.
sempatik insan ama futbol yorumlarken objektif olmakta oldukça başarısız. bazen gaza gelip canlı yayında "kartal gol gol gol" diye bağıracak gibi oluyo, zor tutuyor kendini.
biraz önce "ben link kardeşliğine bakarım kardeşim. parası olmayan gençler maç izlemek için link bakarlar" gibi bir laf ederek linkle serinleyen tüm futbolseverlere selam çakmıştır.
Akıl hastanesine koysan sırıtmaz.
Bugün yine konuşmasında yetmişli yılların liverpoolundan söz etmeden geçmedi...
ntv spor'da bugün ilk konuşmaya başladığı zaman ismi bağış erten olarak geçti (ki bağış abi de sevdiğimiz bir abimizdir).
bugünkü olimpiyat stadı=robinson crusoe benzetmesi tolga zengin'in " bu stadın sadece ismi güzel" demesi gibiydi.
bir galatasaraylı olarak kendisi gs'ye sövse afedersin niye la, neden la demem hak veririm.
bugünkü olimpiyat stadı=robinson crusoe benzetmesi tolga zengin'in " bu stadın sadece ismi güzel" demesi gibiydi.
bir galatasaraylı olarak kendisi gs'ye sövse afedersin niye la, neden la demem hak veririm.
Televizyonun bereli adamı, ayriyeten gerçek bir futbol adamı.
adamın dibi. kendisi burayı okuyorsa eğer yolladığı socrates t-shirtünü hala giyiyorum. ayrıca telefonu var bi bayram aramadım şimdi de utanıyorum.
Bogazici işletme mezunudur.
Aksine tamamen olması gereken şekilde. Daha Kuyt Sneijder Meireless Manchester United demeyi bilmeyen, takımları, oyuncuları, takımlardaki oyuncuları karıştıran kendi ligi haricinde bilgisi olabildiğince kısıtlı yorumcular değiller en azından. ntv spor harici kanallardaki yorumcuları dinlemem, nefret ettirir hepsi futboldan.. Ntv spor son zamanlarda gayet iyi yorumcularla iyi programlar yapıyor
donk'un bulduğu futbol bug ına efsane bir çıkış yapıp gülmekten yardıran futbol yorumcusudur.
bu da linki ;
https://www.youtube.com/watch?v=4myUjIg1Yy8
bu da linki ;
https://www.youtube.com/watch?v=4myUjIg1Yy8
Cok fanatık besıktaslıdır mac ızlerken merak edıyorum ıyıkı kalp krızı gecırmıyor.
Bana gore en ıyı yorumcudur turkıyede zevkle ve şevkle dınlıyorum futbol romantıklıgını.
yine nefes almadan konuşmaya başlayan spor yorumcusu.
Yaşayan futbol tarihi kitabı
20 yıl önceki maçın golünün dakikasını bilecek kadar.
20 yıl önceki maçın golünün dakikasını bilecek kadar.
ercan taner fuat akdağ ve mehmet demirkol ile 24 saat uzunluğunda telegol tadında bir program yapsa da izlesek dediğimiz adam.
Futbol psikosu.
24 saat program yapsa insan izlemekten sıkılmaz.
Biri de ercan taner'in sunuculuğunda ali ece'yi, memo'yu, uğur meleke'yi aynı programa denk getirmeyi akıl edebilse artık.
24 saat program yapsa insan izlemekten sıkılmaz.
Biri de ercan taner'in sunuculuğunda ali ece'yi, memo'yu, uğur meleke'yi aynı programa denk getirmeyi akıl edebilse artık.
beşiktaşlı olması kendisini daha bi' sevdidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar