bugün
- bana kimse eksi oy atamaz9
- canımın waffle çekmesi5
- nervio bugün ne giydi acabası12
- tanrı yok13
- 2026 yılında hala sigara içen kişi7
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- ateistlerin nursuz olması23
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- sabah nasıl uyanıyorsunuz12
- geceye bir şarkı bırak23
- darth vader vs voldemort2
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- ota boka devşirme diyen hırto27
- seçimde kime oy vereceğiz8
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek6
- sözlüğün fingirdekleri10
- atatürk ün ateist olması8
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- geneleve aileyle kız istemeye gitmek3
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması4
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması13
- aylık 368 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- true nickli namussuz yazar15
- sözlüğün yılanı8
- uysaljakoben20
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- the merich5
- sevilen hatuna kasıklarımın şarkısı demek3
- iyi geceler sayın yuzırlar2
- velvet'in silver'a benzemesi15
- sevgilinin sümüğünü yer misin5
- sürekli yeme isteği7
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- amerikan filmlerindeki heyecanlı genç grubu6
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- üniversiteye başlayacak kızlara tavsiyeler2
- düğünde çeyrek altın takan kişi2
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- bir sarma yapmışım9
- yurtdışında hintli misin diye sorulması11
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- mason greenwood57
- keith flint2
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz4
the elder scrolls isimli rpg tarzı oyunun 2011 sürümü olan skyrimde görülen bir ejderha.
görsel
görsel
narsist kertenkeledir. sesi pek karizmatiktir.
Küçük kardeşi Paarthurnax gibi doğru yolu bulamamış, it gibi yapınıp en sonunda Dovahkiin tarafından hayvanımsı naralar atarak babası Akatosh' un yanına yollanmıştır. Paarthurnax' a gidiyorum ara sıra severim kendisini. Ama ağzı eskisi gibi laf yapmıyor.
Kurgusal Tamriel diyarının yerlisi Nord'lara göre "Feyn Do Jun" yani "Kralların Felaketi", kahvede ne kadar ejderha varsa toplayıp gelecek ve dünyayı yok edecektir. Alduin, baştanrı Akatosh'un büyük oğludur. Akatosh zaman tanrısı hatta zamanın kendisi olduğundan, Alduin de Nord'larca kıyamete yorulur. Esasen iskandinav mitolojisindeki Ragnarok (Ejderhaların gelişiyle başlayacak kıyamet) olayının bire bir aynısı olan kurgudur.
Alduin'in gökte mağlup edilmesi namümkün olduğundan Ejderbiçen (Dragonrend) adli antik haykırışla yere indirilmelidir. Alduin, Tanrı Ejderha olarak da bilinir. Diğer ejderhalardan "My children" olarak bahseder. Akatosh'un ilk doğanı, ejderha ırkının ilki ve bir rivayet en güçlüsür. Ölümsüz oluşu sebebiyle, geri dönüp dünyayı yok etmesi muhtemeldir.
Alduin'in gökte mağlup edilmesi namümkün olduğundan Ejderbiçen (Dragonrend) adli antik haykırışla yere indirilmelidir. Alduin, Tanrı Ejderha olarak da bilinir. Diğer ejderhalardan "My children" olarak bahseder. Akatosh'un ilk doğanı, ejderha ırkının ilki ve bir rivayet en güçlüsür. Ölümsüz oluşu sebebiyle, geri dönüp dünyayı yok etmesi muhtemeldir.
(#27435230)
Bana arkamdan Haberim dahi olmayan bi başlık adına kezbanın zaferi demiş yazar. ANCA donuzlayıp arkamdan söylersin zaten sanki Hakkımda yazdığını kimse gelip özelden bildirmiycek Kâmil seni.
O tiple utanmadan instagramını paylaşmış bide.
Bana arkamdan Haberim dahi olmayan bi başlık adına kezbanın zaferi demiş yazar. ANCA donuzlayıp arkamdan söylersin zaten sanki Hakkımda yazdığını kimse gelip özelden bildirmiycek Kâmil seni.
O tiple utanmadan instagramını paylaşmış bide.
(#27518932)
Hayatımda tanımam etmem yazarı. Hakkımda Allah'a dava açsa Kazanacak tipe sahip kezban demiş bide ahahhha insan kendisi neyse karşındakini de öyle sanıyo galiba Çok Acıdım ya Yazık bak tıp gelişti artık estetik yaptır parası neyse veririm ama göz zevkimizi bozmaya hakkın yok. Bana zengin koca Avcısı demiş bide Yaa ahahha benim babam zaten zengin ki ne zengini ne Kocası ne diyo lan bu Sözlükte herkese yavşadığımı söylemiş bide kime yavşadıysam çıkarsın ortaya da rahatlayalım Allah aşkına Sözlük sizin gibi asosyal kıllı şişko sivilceli ergen kaynıyo sizle ne muhattap olucaz lan reelde o kadar insan varken.
Hayatımda tanımam etmem yazarı. Hakkımda Allah'a dava açsa Kazanacak tipe sahip kezban demiş bide ahahhha insan kendisi neyse karşındakini de öyle sanıyo galiba Çok Acıdım ya Yazık bak tıp gelişti artık estetik yaptır parası neyse veririm ama göz zevkimizi bozmaya hakkın yok. Bana zengin koca Avcısı demiş bide Yaa ahahha benim babam zaten zengin ki ne zengini ne Kocası ne diyo lan bu Sözlükte herkese yavşadığımı söylemiş bide kime yavşadıysam çıkarsın ortaya da rahatlayalım Allah aşkına Sözlük sizin gibi asosyal kıllı şişko sivilceli ergen kaynıyo sizle ne muhattap olucaz lan reelde o kadar insan varken.
En kuul bulduğum ejderdir. Seviliyorsun alduin babaaa
Reelde de tanıdığım yazar.
O olmasa imparatorluk askerleri oynadığımız karakterin kafasını keseceklerdi.
işlediği suçu bile söylemediler.
işlediği suçu bile söylemediler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar