bugün
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması10
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- ota boka devşirme diyen hırto27
- sözlüğün meyveli sodası3
- bir sarma yapmışım9
- true nickli namussuz yazar15
- ateistlerin nursuz olması16
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- sabah nasıl uyanıyorsunuz7
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- kendin hakkında bir gerçek bırak12
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- diamond bosphorus12
- fetö nün siyasi ayağı19
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- kadınlar neden iyi sevişen erkekleri terk edemez4
- yazarların en sevdiği içecek3
- türkan saylan7
- mason greenwood56
- alınmış en ağır cevap4
- umudu yeşerten bazı detaylar4
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- giresun çocuğuyum her yerde sevişirim4
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- pkklı cenazesi bombalamak4
- daşşakları vantilatöre doğrultmak3
- ahbap18
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- yalnızken yapılan saçmalıklar3
- tabiatındaki dengesizliği maharetle kullanmak6
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- böceklerin tek tabanca gezmesi5
- fırının başında beklemek4
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- heves3
- giresun çocuğu5
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek10
- kemalim yapmaz öyle şey7
- karışık kızartma10
- kezolara duyduğum ateşli ilgi5
- fabrikadan çıkmış yazarlar5
- yurtdışında hintli misin diye sorulması9
- kadın çantasında olmazsa olmaz üç şey3
- galette4
- testo taylan true ziyareti5
- yeniçeriye özenmek2
- yavudi yuzır8
- anın görüntüsü20
the elder scrolls isimli rpg tarzı oyunun 2011 sürümü olan skyrimde görülen bir ejderha.
görsel
görsel
narsist kertenkeledir. sesi pek karizmatiktir.
Küçük kardeşi Paarthurnax gibi doğru yolu bulamamış, it gibi yapınıp en sonunda Dovahkiin tarafından hayvanımsı naralar atarak babası Akatosh' un yanına yollanmıştır. Paarthurnax' a gidiyorum ara sıra severim kendisini. Ama ağzı eskisi gibi laf yapmıyor.
Kurgusal Tamriel diyarının yerlisi Nord'lara göre "Feyn Do Jun" yani "Kralların Felaketi", kahvede ne kadar ejderha varsa toplayıp gelecek ve dünyayı yok edecektir. Alduin, baştanrı Akatosh'un büyük oğludur. Akatosh zaman tanrısı hatta zamanın kendisi olduğundan, Alduin de Nord'larca kıyamete yorulur. Esasen iskandinav mitolojisindeki Ragnarok (Ejderhaların gelişiyle başlayacak kıyamet) olayının bire bir aynısı olan kurgudur.
Alduin'in gökte mağlup edilmesi namümkün olduğundan Ejderbiçen (Dragonrend) adli antik haykırışla yere indirilmelidir. Alduin, Tanrı Ejderha olarak da bilinir. Diğer ejderhalardan "My children" olarak bahseder. Akatosh'un ilk doğanı, ejderha ırkının ilki ve bir rivayet en güçlüsür. Ölümsüz oluşu sebebiyle, geri dönüp dünyayı yok etmesi muhtemeldir.
Alduin'in gökte mağlup edilmesi namümkün olduğundan Ejderbiçen (Dragonrend) adli antik haykırışla yere indirilmelidir. Alduin, Tanrı Ejderha olarak da bilinir. Diğer ejderhalardan "My children" olarak bahseder. Akatosh'un ilk doğanı, ejderha ırkının ilki ve bir rivayet en güçlüsür. Ölümsüz oluşu sebebiyle, geri dönüp dünyayı yok etmesi muhtemeldir.
(#27435230)
Bana arkamdan Haberim dahi olmayan bi başlık adına kezbanın zaferi demiş yazar. ANCA donuzlayıp arkamdan söylersin zaten sanki Hakkımda yazdığını kimse gelip özelden bildirmiycek Kâmil seni.
O tiple utanmadan instagramını paylaşmış bide.
Bana arkamdan Haberim dahi olmayan bi başlık adına kezbanın zaferi demiş yazar. ANCA donuzlayıp arkamdan söylersin zaten sanki Hakkımda yazdığını kimse gelip özelden bildirmiycek Kâmil seni.
O tiple utanmadan instagramını paylaşmış bide.
(#27518932)
Hayatımda tanımam etmem yazarı. Hakkımda Allah'a dava açsa Kazanacak tipe sahip kezban demiş bide ahahhha insan kendisi neyse karşındakini de öyle sanıyo galiba Çok Acıdım ya Yazık bak tıp gelişti artık estetik yaptır parası neyse veririm ama göz zevkimizi bozmaya hakkın yok. Bana zengin koca Avcısı demiş bide Yaa ahahha benim babam zaten zengin ki ne zengini ne Kocası ne diyo lan bu Sözlükte herkese yavşadığımı söylemiş bide kime yavşadıysam çıkarsın ortaya da rahatlayalım Allah aşkına Sözlük sizin gibi asosyal kıllı şişko sivilceli ergen kaynıyo sizle ne muhattap olucaz lan reelde o kadar insan varken.
Hayatımda tanımam etmem yazarı. Hakkımda Allah'a dava açsa Kazanacak tipe sahip kezban demiş bide ahahhha insan kendisi neyse karşındakini de öyle sanıyo galiba Çok Acıdım ya Yazık bak tıp gelişti artık estetik yaptır parası neyse veririm ama göz zevkimizi bozmaya hakkın yok. Bana zengin koca Avcısı demiş bide Yaa ahahha benim babam zaten zengin ki ne zengini ne Kocası ne diyo lan bu Sözlükte herkese yavşadığımı söylemiş bide kime yavşadıysam çıkarsın ortaya da rahatlayalım Allah aşkına Sözlük sizin gibi asosyal kıllı şişko sivilceli ergen kaynıyo sizle ne muhattap olucaz lan reelde o kadar insan varken.
En kuul bulduğum ejderdir. Seviliyorsun alduin babaaa
Reelde de tanıdığım yazar.
O olmasa imparatorluk askerleri oynadığımız karakterin kafasını keseceklerdi.
işlediği suçu bile söylemediler.
işlediği suçu bile söylemediler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar