bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük20
- manifest dinleyen erkek9
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- insan zamandan ibarettir2
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- mesele ne senin benden ayrılman2
- mohamed salah ghaly12
- aylık 700 milyon lira iyi para mıdır sorunsalı2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- yaz yemekleri5
- mauro icardi2
- deprem2
- muğla2
- marmaris2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- scooter'a 6 kişi binmek5
- küfür2
- trabzonspor6
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- taksici muhabbeti5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- gram altın4
- spiderman mi döver batman mi5
- nirmal purja2
- ismet gürbüz mehdi mi mesih mi sorunsalı2
- 7 ağustos 20012
- gocu bay bey birader3
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- gammazların çok kötü insanlar olması3
- kosova2
- stres yönetimi6
- petrol4
- can kolukısa4
- elalem ne der4
- gulmekicinyaratilmis11
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- doğuda yaşayan yazarlar5
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- stres3
- türkiye5
- solcu dövmek2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- david bowie yi tanımayan insan2
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
akp ile hdp karşılaştırmasıdır.
oy vereceğim parti belli ancak ikisinden birini tercih etmem gerekse hdp'ye oy verirdim.
en azından demokratik vaatleri var. akp'nin ne olduğunu 13 yıldır gördük. ve ayrıca akp muhtemelen bölücü örgütten çok daha fazla bölücülük yaptı bu ülkede.
not: türküm.
oy vereceğim parti belli ancak ikisinden birini tercih etmem gerekse hdp'ye oy verirdim.
en azından demokratik vaatleri var. akp'nin ne olduğunu 13 yıldır gördük. ve ayrıca akp muhtemelen bölücü örgütten çok daha fazla bölücülük yaptı bu ülkede.
not: türküm.
biri başkanlık ister, diğeri başkanlığa karşıdır.
benim oyum zaten belli: (bkz: seni başkan yaptırmayacağız)
benim oyum zaten belli: (bkz: seni başkan yaptırmayacağız)
kanı bozuk vicdansız beyinsiz terör yanlısı isen eğer at oyunu.
birbirinden zerre farkı olmayan partinin versusu.
ikisi de algı yönetimleri sayesinde bir taraf sağ- sunni kesimin diğeri ise sol- kürt kesimin gazını almak konusunda uzmanlaşmış ülke için gereksiz siyasi oluşumlardır.
akp seçmeni olan muhafazakar kesimin kafatası içinde bulundurduğu sığ ve yobaz zihniyeti hdp seçmeni de aynı şekilde barındırmakta.
biri nasıl dini sömürerek dindarları kandırıyorsa diğeri de o kadar sözde barış naralarıyla kürtleri ve tatlı su hümanistlerinin oyu peşinde.
bakara makara diyerek sözde dindar bir partinin bakanlığını yapmış bir adamın dindarlığıyla ' barajı geçemezsek dağa çıkarız ' diyen partinin barış güvercinliği aynı ölçüde gerçekten uzak, aptalca ve komik.
bu iki partiye oy veren insanların vicdanlarını, mantıklarını eline alıp tartıp biçmesini istiyorum sadece.
ikisi de algı yönetimleri sayesinde bir taraf sağ- sunni kesimin diğeri ise sol- kürt kesimin gazını almak konusunda uzmanlaşmış ülke için gereksiz siyasi oluşumlardır.
akp seçmeni olan muhafazakar kesimin kafatası içinde bulundurduğu sığ ve yobaz zihniyeti hdp seçmeni de aynı şekilde barındırmakta.
biri nasıl dini sömürerek dindarları kandırıyorsa diğeri de o kadar sözde barış naralarıyla kürtleri ve tatlı su hümanistlerinin oyu peşinde.
bakara makara diyerek sözde dindar bir partinin bakanlığını yapmış bir adamın dindarlığıyla ' barajı geçemezsek dağa çıkarız ' diyen partinin barış güvercinliği aynı ölçüde gerçekten uzak, aptalca ve komik.
bu iki partiye oy veren insanların vicdanlarını, mantıklarını eline alıp tartıp biçmesini istiyorum sadece.
biri bütün karalama kampanyalarına karşı tek başına iktidar olmaya çalışan diğeri ise bütün şişirmelere yağlamalara cilalamalara rağmen barajı geçmeye çalışan parti. hemde arkasında cemaat, dış güçler ve malum solcular var.
(bkz: akpkk).
ikisi arasında ne fark var dedirtir insana.
Evliliklerini kötü götüren eşcinsel çift.
sonucu 0 -sıfır- olan herhangi bir aritmetik işlemle her açıdan benzeşen versus.
birbirlerinin yok hükmünde olmalarını sağlayacaklardır.
birbirlerinin yok hükmünde olmalarını sağlayacaklardır.
Ikisi de megri megri diye çığırır kobane için kolları sıvar haburda halay çeker ve sayın öcalan demeyi sevenlerin partileridir.
asla oy vermeyeceğim iki parti.
Bana göre 1. Parti ülke bekası için daha tehlikeli.
Sabaha kadar tartışırım bu konuyu
Benim tehdit algıma göre hdp 2. Sırada.
Sabaha kadar tartışırım bu konuyu
Benim tehdit algıma göre hdp 2. Sırada.
ikiside müslüman partidir.
ikisi de aynı bok.
aralarında bir fark göremezsiniz. cumhuriyet düşmanlığı, bölücülük ortak paydaları.
Asla birbiriyle kıyaslanamayacak olan iki siyasi partidir. Ak parti türkiye'nin bekası için uğraşırken diğeri türkiye düşmanı her türlü terör örgütünü destekleyen ve terör örgütlerinin türkiye içindeki siyasi ayağıdır.
Atatürk'ü pek sevmezler, Osman Öcalan, barış süreci ve megri megri akıllara gelir.
Hdp bunlardan daha vatan sevgisi ile yoğrulmuş kalıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar