bugün
- uludağ sözlük çeteleri10
- en boktan on yıl7
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor3
- anın fotoğrafı14
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- ya arkadaşlar ben de çete aççam3
- altın oran kaş2
- seri gizli artı oy veren melek6
- demokratik sol parti2
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- kuran ı kerim meali4
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- ütü6
- amirim2
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- yüksek sesle gülmek6
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- çipli top2
- gammaz başı geldi2
- hırvatistan14
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- red flag erkek listesi9
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- true neden çaylak sorunsalı2
- menemen9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- aleyna tilki3
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- anın görüntüsü14
- nöbet5
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- ölüm9
- kral kaybederse4
- dr pimple popper3
- japonya24
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- ogün samast3
- insanlara laf anlatmak3
- arnavutluk3
- memati baş3
- türk müsün türkiyeli misin12
- ismet pürmüz2
- velvet11
- en uzun mesafe4
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
beleş bir yazardır. para istemez.Örneğin "kazandıracak son tüyolar" başlığında verdiği yatırım danışmanlığı tavsiyeleri için şirketler ve kişiler avuç dolusu para dökerken o pat diye açıklayı vermiştir.Adam olup eleştiri yapacam diye sıçmadan önce iki dakika yazdığı başlıkların içeriğine göz atılırsa daha sağlam yerlere dayanarak eleştirilerek kaliteniz sergilenebilir.işinize gelirse...
ayrıca gold üyelik talebi hala moderatörlerce değerlendirilmektedir.
tanımam etmem ama müthiş tespitleri var kendisinin, nick altı da 3 sayfa olmuş nereden baksan ıı ne deniyordu ona, heh selebriti olmuş, caanım yazar.
"yazar".
izindeyiz, senden öğrenecek çok şeyimiz var...
imza;
nick altı 1 sayfayı geçmeyen ezik yazarlar adına dntpnc...
bu da şahsına naçizane hediyemdir...
(#6482522)
"yazar".
izindeyiz, senden öğrenecek çok şeyimiz var...
imza;
nick altı 1 sayfayı geçmeyen ezik yazarlar adına dntpnc...
bu da şahsına naçizane hediyemdir...
(#6482522)
şahsıma göre nick altına 3 sayfayı az gördüğü için ilgi çekmeye çalışan yazardır.al benden de bu kadar.*
(bkz: burnu sümüklü götü boklu altıncı nesil yazar)
cuk diye oturdu lan.
cuk diye oturdu lan.
(#6482442) nolu entrysiyle sözlükte polemik yaratma amacinda olan,günümüz magazin mastürbatörlerinden hic bir farkı olmayan provokatörümsü kişilik.
sevim koş sözlüğü abazanlar bastı cümlesindeki abazanlardan herhangi biri olan sözlük yazarı.nick altım 3 sayfa hakaretle dolu olacağına,bir sayfayı geçmeyip iyi şeyler yazılsın yeter...
(bkz: beyni s2ne kaçmış abazan)
(bkz: beyni s2ne kaçmış abazan)
sözlükte ne kadar yalnız, ne kadar kimselerin tanımadığı yazar varsa hepsini ortaya çıkartmıştır. başlığı kimselerin tanıyıp etmediği ezik yazarların buluşma mekanı olmuştur. en azından birbirinizle tanışın da bir bileniniz, soranınız olsun lan! akşam akşam yine güzel bir şeylere vesile oldum. yakışıklı, seksi, zengin olduğum yetmiyormuş gibi, bir de çekingen, gri yazarcıkları sosyalleştiriyorum. iyi ki varım.
arkası havada olan yazar. takip etmekteyim,biraz polemikçidir ama eh işte.
ayrıca dörtlemiştir sayfasını tebrik ediyorum kendisini. seviyeli, can yazarı...
(bkz: civik mudurum afedersin)
(bkz: altıncı nesil çaylak)
haksız yere çaylak edilmiş kaymak yazar. yazık sözlük değerlerine sahip çıkmıyor...
--spoiler--
(bkz: sözlük formatı)
b) Entry/Başlık hakaret, küfür, ağır derece argo ifadeler içermemelidir. Uludağ sözlük bu konuda çok hassastır. küfür içeren entry silinir. Buna devam eden yazar da silinir.
e) Diğer sözlük yazarları ile polemik amaçlı girilmiş entryler silinir. Ayrıca siyaset ve futbol içerikli entrylerdeki polemik için yazıldığı belli olan entryler silinir. Buna devam eden yazar da silinir.
--spoiler--
"nice dört sayfalara" yazarı...
(bkz: sözlük formatı)
b) Entry/Başlık hakaret, küfür, ağır derece argo ifadeler içermemelidir. Uludağ sözlük bu konuda çok hassastır. küfür içeren entry silinir. Buna devam eden yazar da silinir.
e) Diğer sözlük yazarları ile polemik amaçlı girilmiş entryler silinir. Ayrıca siyaset ve futbol içerikli entrylerdeki polemik için yazıldığı belli olan entryler silinir. Buna devam eden yazar da silinir.
--spoiler--
"nice dört sayfalara" yazarı...
(bkz: bu sefer guldurmedi)
En çok çaylaklığa düşürülme yolunda hızla ilerleyen sözünü sakınmayan çaylaklık meselesini ve nesilcilik meselesini geyik malzemesi için ideal altyapı olarak değerlendirip gülüp geçen yazardır.Sözlükteki hobileri zırvalayanlara ayar vermek biraz gülümsetmek ve gerçek zekayı takdir etmektir.
kendi açtığı başlığı kendi dolduran yazar.
(bkz: trollüğün raconu)
(bkz: trollüğün raconu)
hem uyuşmuş,mallaşmış,a.g.d olmuş anlamlarında kullanılır hem de bir şehrimizin ahalisinden, anlamlarına gelir.
zall olm bu adam. baska bir aciklamasi yok.
tanim: kaymak gibi bir yazar.
tanim: kaymak gibi bir yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar