bugün
- özelden şeftalisini atan yazar11
- filistin37
- arkadaşlar bir şey soracağım10
- silvermist'e iki şey söyle20
- sözlük kızlarının kombinleri17
- antipanik'e bir şey söyle22
- tavuk tantuni5
- çivi çiviyi söker diyen kız5
- sözlük yazarlarının şeftalileri3
- öğretmenler odasında kahve içmenin felsefesi4
- mattia ahmet minguzzi3
- 44 yaşında psikolog olmak7
- traveler konuşursa sözlükte yer yerinden oynar8
- sarapci koalayi denize atmak5
- nervio'nun canının devamlı yaprak çekmesi2
- fon kurdum para yatırır mısınız4
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel7
- sözlük botları2
- piyasada bol miktarda herif ve karı olması5
- muşlettin amca7
- alttaki yazara bir şey söyle24
- barış sürecinde siyasallaşma aponun da hakkıdır5
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak7
- sarapci koala ile el ele parklarda koşmak4
- azerbaycan8
- tarhana çorbası5
- berberin traş yaparken kapıyı ve peredeyi kapaması3
- cik cik vs bik bik2
- pıttık fırlatma akımı2
- mantısıyla meşhur olan ilimiz2
- vincenzo montella6
- egay sucukcu'ya bir şey söyle4
- 9 ekim 2026 gazetecilere operasyon6
- osman arıkan nacar7
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması5
- keşke yunan galip gelseydi diyen orospu evladı4
- cenazede gülmek8
- israil'in yunanistan'ın 2036 planını ifşalaması4
- royall stars2
- su bardağında çay içmek10
- akp'ye geçersem anam evlatlıktan reddeder3
- bahçeye işemek2
- abazan yazarlar4
- ürdün9
- tuvalette ilham gelmesi5
- şükretmeyen insan7
- mhp nin atatürk düşmanı olması5
- prezervatif alamayacak kadar fakir olmak2
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili8
(bkz: harun abi sen misin)
Sözlüklerde çıplak fotosunu koyanlar bile varken, normal elbiseyle foto koyunca fake diyenler, sizi de seviyorum demek isteyen yazar. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. instagrama foto koyunca normal, sözlüğe koyunca fake size göre. Fake olsaydım emin ol çok daha farklı yerlerimi atardım sözlüğe.
Sifonyerinin uzerinde bos cam vazo bulunan yazardir.
melaba dediğim harun abimiz.
valla feyk mi degil mi bilmiyorum ama 2008 senesinde cekilmis gibi duruyor fotograf. bilemiyorum yani.
ilgi cekmeye calisan bir yazarimsi.
ilgi cekmeye calisan bir yazarimsi.
abla yeni saçım demişsin ama saçından başka her şey var fotoda.
Sağ elinde ne tuttuğunu merak ettiğim yazar.
ankara da oturuyorsa benim çekmece onun eline geçmiş dediğim yazar.
4. çekmece hala zor mu kapanıyor bacım.
4. çekmece hala zor mu kapanıyor bacım.
Ben editledikten sonra hasekinin o entryi girdiğini bilmeyenlerin yalan yanlış tespitlerine itibar etmeyin demek isteyen yazar. Bunlar hem özel mesajla bir şeyler sorup iyi günler diler gayet normal, ertesi günü yalan yanlış bok atmaya çalışırlar afedersiniz. Karakterinize hayranım. Ayak fotolarından daha fazla ilgi görüyor diye mi kıskandın anlamadım ki.
fakir yazar. o ne lan bi ayfon bile alamamış yazık. ondan sonra foto niye bi boka benzemiyo değil mi?
Bir yazar. Benim için güzellik yüz ile başlar. Bu yüzden yorum yapmayaceyim.
1970 yılından kareler paylaşan yazar. Telefonu paintten yapmış.
ayizit'e aslinda kafayi takmamasi gereken yazar.
o garibim de disarida bulamadigi ilgiyi burada onune gelene feyk diyerek gidermeye calisiyor.
maksati birazcik da olsa dikkat cekebilmek.
halbuki basini biraz oksayan olsaydi kucukken, hersey cok farkli olurdu.
o garibim de disarida bulamadigi ilgiyi burada onune gelene feyk diyerek gidermeye calisiyor.
maksati birazcik da olsa dikkat cekebilmek.
halbuki basini biraz oksayan olsaydi kucukken, hersey cok farkli olurdu.
hayır amk kız 12:47 de editlemiş. haseki 12:48 de entry girmiş.
bir dakika sonra girilen entry'ye göre nasıl editleyip komik duruma düşmüş.
bazılarına fake avcısı diye diye götünü kaldırdınız iyice saçmalamaya başladı amk.
ellemeyin lan kıza yazarı. canımsın. *
bir dakika sonra girilen entry'ye göre nasıl editleyip komik duruma düşmüş.
bazılarına fake avcısı diye diye götünü kaldırdınız iyice saçmalamaya başladı amk.
ellemeyin lan kıza yazarı. canımsın. *
yav bir yere eklemelerine zor alışmışken iki başlık birden uplayarak göstermeye, kendi nickaltına çekmeye çalışanına zor alışırız. sözlük kültüründen kopuyor iyice buralar.
Simdi biraz elestiri yapacagim. Guzel bacaklar biraz ince gibi ama iyi, saclar da iyi, suratina birsey diyemeyecegim, sanirim uzun boylu. Daha cesur fotolarini bekledigimiz yazar.
Bir ilgi budalası yazar(ımsı).
Bir iki aydır yokum ortalıkta sildirdim hesabımı. Dedim sözlüğüm candır, özledim bir bakayım dostlarıma neler yaparlar diye geldim. Ulan yemin ediyorum bu sözlükteki erkekler abaza falan değil ya kendiniz kaşınıyonuz. Ben bir sene bu sözlükte yazdım ne bir fotoğraf paylaştım ne de başka bir şey. Kız olduğumu herkes biliyordu. Kız olduğum belli olan entryler de girdim ama hiçbiri bu şekilde değildi. Lan bir sene boyunca nickaltımda sadece 12 entry vardı. Öyle kimse bana abazalık falan yapmadı. Herkesle tanıştım sözlük içinde trolleri sayma yazarlardan bahsediyorum. içlerinde erkekler de vardı ama biri bile sulanmadı lan. Hepsi saygılı, edepli adamlardı. Ulan kaşınırsan kaşırlar. Şimdi hiç geçip de bunların hepsi abaza demeyin oğlum. B.kunu çıkarıyonuz sözlüğün ya...!
Bir iki aydır yokum ortalıkta sildirdim hesabımı. Dedim sözlüğüm candır, özledim bir bakayım dostlarıma neler yaparlar diye geldim. Ulan yemin ediyorum bu sözlükteki erkekler abaza falan değil ya kendiniz kaşınıyonuz. Ben bir sene bu sözlükte yazdım ne bir fotoğraf paylaştım ne de başka bir şey. Kız olduğumu herkes biliyordu. Kız olduğum belli olan entryler de girdim ama hiçbiri bu şekilde değildi. Lan bir sene boyunca nickaltımda sadece 12 entry vardı. Öyle kimse bana abazalık falan yapmadı. Herkesle tanıştım sözlük içinde trolleri sayma yazarlardan bahsediyorum. içlerinde erkekler de vardı ama biri bile sulanmadı lan. Hepsi saygılı, edepli adamlardı. Ulan kaşınırsan kaşırlar. Şimdi hiç geçip de bunların hepsi abaza demeyin oğlum. B.kunu çıkarıyonuz sözlüğün ya...!
fake'tir. çok yakın arkadaşlarımdan birinin bununla olan mesajlarını okudum. mesajlarda parası olmadığını bu yüzden istanbula dönemediğini yazmış. bizimki de trollemek için ben sana para veririm demiş ve bu yazar da kabul etmiş. otobüs biletine verecek parası yok ama tatiller yapmaya, saç boyamaya yetecek parası var demek. ilginç büyük bir ihtimalle feyk. kız kılığında milletten para kırpıyor. küçük bir ihtimalle de kız, ama yine milletten para kırpmaya çalışıyor.
konuyu bilmiyorum ama bence haklı.
kendisinden para istediği arkadaşımdan mesajların capslerini istedim ama vermedi. nickini de söylemememi, yazarı müşkül durumda bırakmamam gerektiğini söyledi. ancak, ben o mesajlara bir şekilde ulaşırım. merak etmesin.
lan konuşmayacaktım ama dayanamadım. sevgili liseli aegina. sözlük zaten bombok. ileride de bombok olarak devam edecek. sen ve senin gibilerden tek ricam, ne kadar liseli birbirini çekemeyen kız varsa, hepsini yanına al ve çek git sözlükten. ben bu sözlükte alican benden hoşlanıyor sen kimsin tarzındaki zihniyetlerden bıktım. ne olur git.
tanım: nickaltına ilk ve son kez entry girdiğim yazar.
tanım: nickaltına ilk ve son kez entry girdiğim yazar.
O yatakta oturup cektigi fotografla simdi koydugu fotograf arasindaki bacaklarin farki diyorum ve gidiyorum.
Yazarimsi.
Yazarimsi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar