bugün
- karton toplayan çocuk16
- romanya52
- otel odası8
- almanya25
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- sözlük kızlarının ojeleri17
- sözlükteki ayakçılar9
- nick vermeden bir yazara seslen14
- kadınların sapık olması10
- fatma betül sayan kaya39
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- türkiye23
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- 8 dakikadır entry girilmiyor2
- pencere açık uyumak3
- nikola tesla'nın kürt olması10
- açılı nude5
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- gilded ile yağan yağmuru izlemek4
- meme yalarken düşünülen şeyler3
- hiçbir şeyin sarmaması10
- güzel memelerin öpülmeye değer olması4
- dünya61
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir17
- yunanistan12
- meksika açmazı macerası12
- iran dışişleri bakanı arakçi'nin açıklaması2
- 2 hesap kullanan sözlük yazarları2
- mal mısın sorusuna verilebilecek alternatifler3
- fon soruşturmasında tedbirlerin kaldırılması3
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi5
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- irlandalı futbolcuların israil protestosu2
- sözlüğün en iyi gammazı3
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- çok uykum var3
- 4 büyükler bu transferleri nasıl yapıyor3
- hentbol5
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı7
- sarallar çetesi2
- mehdinin en sevdiği balık7
- 27 eylül 2026 anadolu efes beşiktaş maçı4
- anın görüntüsü31
- domates ve haşlanmış yumurtayı birlikte yemek2
- offf çok sıkıldım sözlük4
- turizm3
- butlancıların birbirine girmesi5
- amerika birleşik devletleri31
- lookinin yeni nicki2
- adidas3
tarihin en berbat kargo firmalarından biridir.
başıma gelen olay:
mersinde bulunan müşterim "bana ürün gönder, ama ucuz kargo firmasıyla gönder, anam ağlıyor kargo parası ödemekten" der. ben de ilk defa mersine ürün göndereceğim için internetten araştırma yapıp, ankaradaki merkezi yakınlarımda olduğu için adana ekspress kargoyu seçerim.
- alo merhaba,
+ höa?
- (??? ) ben xxx firmasından arıyorum.
+ heea?
- (!!!! ) mersine gidecek kargom var, gelip alabilir misiniz?
+ ne var?
- (ebenin.... ) 3 koli, büyükçe.
+ he. neredesin sen?
- (ananın... ) ostimdeyiz.
+ höa. ( tamam geliyoruz anlamında algıladım tabi ben bunu. )
gelmeleri için 3 defa telefon ederim, akşam 6 da lütfedip gelirler.
Gelen kamyoncu (evet, bildiğin boktan kamyon geldi. ) gayet iyi niyetli bir adamdı ama; malı yükledikten sonra " teslim fişi vermeyecek misiniz" soruma " yok abi bizde öyle bişey " diye yanıt verdi. içimden, o kolilerde binlerce liralık ürün var, kaybederseniz alayınızın şarap çanağına sıçarım dedim, ama ses etmedim.
2 gün sonra telefon geldi müşteriden. Ürün yok. gelmemiş.
önce ankara şubesi aranır: sistemde görükmüyor (görükmüyor?) derler. Bi mersini arayın derler. ulan übersonik onun bunun çocuğu, ben arayacaksam, size ne diye para ödüyoruz, işini yapsana! bulsana kargomu! yine de işi sağlama alıp, kendim de aradım. mersin sistemde görünmüyor diyip, telefonda ankara şubesi adam gibi iş yapmadığı için ana avrad söver. evet, müşteriyle konuşurken kendi firmasına söver. adanayı arayın der. aktarma merkeziymiş.
adanayı arayıp, kolim sizde mi diye sorunca, ne bilek abi biz derler. ankara tekrar arayıp, müdürünü bağla bana derim, müdür yoktur. la ne müdürü! adamların telefonunun olması bile mucize.
ürünün sevk irsaliyesi, adanadaki alakasız bir firmadan çıkar. adanadaki firma arayıp, "ya bize sizin irsaliyeniz geldi, ama ürün yok, bi de siz kimsiniz, neleroloyooor" der. ürünler kayıp. patronum oyar beni. beni oyar, sonra adana ekspress kargoya gider, oradakileri sıradan bi oyar...
1 hafta boyunca uğraşıp, o kolileri gitmesi gereken yere gönderdim. çalışmayın abicim bu firmayla. adam gibi bir kargo bulun.
başıma gelen olay:
mersinde bulunan müşterim "bana ürün gönder, ama ucuz kargo firmasıyla gönder, anam ağlıyor kargo parası ödemekten" der. ben de ilk defa mersine ürün göndereceğim için internetten araştırma yapıp, ankaradaki merkezi yakınlarımda olduğu için adana ekspress kargoyu seçerim.
- alo merhaba,
+ höa?
- (??? ) ben xxx firmasından arıyorum.
+ heea?
- (!!!! ) mersine gidecek kargom var, gelip alabilir misiniz?
+ ne var?
- (ebenin.... ) 3 koli, büyükçe.
+ he. neredesin sen?
- (ananın... ) ostimdeyiz.
+ höa. ( tamam geliyoruz anlamında algıladım tabi ben bunu. )
gelmeleri için 3 defa telefon ederim, akşam 6 da lütfedip gelirler.
Gelen kamyoncu (evet, bildiğin boktan kamyon geldi. ) gayet iyi niyetli bir adamdı ama; malı yükledikten sonra " teslim fişi vermeyecek misiniz" soruma " yok abi bizde öyle bişey " diye yanıt verdi. içimden, o kolilerde binlerce liralık ürün var, kaybederseniz alayınızın şarap çanağına sıçarım dedim, ama ses etmedim.
2 gün sonra telefon geldi müşteriden. Ürün yok. gelmemiş.
önce ankara şubesi aranır: sistemde görükmüyor (görükmüyor?) derler. Bi mersini arayın derler. ulan übersonik onun bunun çocuğu, ben arayacaksam, size ne diye para ödüyoruz, işini yapsana! bulsana kargomu! yine de işi sağlama alıp, kendim de aradım. mersin sistemde görünmüyor diyip, telefonda ankara şubesi adam gibi iş yapmadığı için ana avrad söver. evet, müşteriyle konuşurken kendi firmasına söver. adanayı arayın der. aktarma merkeziymiş.
adanayı arayıp, kolim sizde mi diye sorunca, ne bilek abi biz derler. ankara tekrar arayıp, müdürünü bağla bana derim, müdür yoktur. la ne müdürü! adamların telefonunun olması bile mucize.
ürünün sevk irsaliyesi, adanadaki alakasız bir firmadan çıkar. adanadaki firma arayıp, "ya bize sizin irsaliyeniz geldi, ama ürün yok, bi de siz kimsiniz, neleroloyooor" der. ürünler kayıp. patronum oyar beni. beni oyar, sonra adana ekspress kargoya gider, oradakileri sıradan bi oyar...
1 hafta boyunca uğraşıp, o kolileri gitmesi gereken yere gönderdim. çalışmayın abicim bu firmayla. adam gibi bir kargo bulun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar