bugün
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı16
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz21
- bayansız olmak4
- simko38
- en son ne yediniz4
- yılmaz güney10
- sarapci koala77
- renault 9 broadway4
- sırrı süreyya önder7
- kürt faşisti4
- türk kızı2
- arkadaşlar ben artık ayıyım6
- ilişkilerden edinilen tecrübe2
- bilinçaltı yansımalarını reel dünyada görmek4
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- s'i l v'e r m'i s t13
- melih gökçek8
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- gocu31
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası12
- türk seküler devrimi11
- ölümden öte köy yok3
- nasıl yakışıklı olunur5
- aktrollerin akp yalanlarını bile savunması2
- enayi burcu yazarlar3
- nurullah efe ankut2
- kürtler8
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- bir oturuşta 7 tane leyla yemek3
- fenerbahçe25
- mehmet okuyan4
- dani olmo2
- telefonun şarj bölgesi temassızlığı5
- hem bipolar hem ikizler olmak3
- şiveli konuşandan nefret etmek4
- fiat ın en iyi arabası8
- yaşlı insanlar neden huysuz olur9
- mustafa kemal atatürk9
- dokuzuncu nesil yazar karizması8
- adil ve eşit bir ekonomik düzen nasıl kurulur3
- burçlara inanan erkek2
- horoz eti2
- mesajlaşırken sırıtan erkek2
- nasıl zengin olunur3
- paraya onem vermemek6
- gocu abiyi akşamki boks maçına hazırlamak8
bu adam bir zamanlar görükle'de yaşardı. sonra mezun olduk, topladı pılısını pırtısını gitti. hiç kabullenemedim gidişini, hep hala orda oturduğunu ama benim ona gitmediğimi düşünerek avuttum kendimi. hani sanki canım istese de gitsem orda bulacakmışım gibiydi. sonra dedi ki ben askere gidiyorum. gitti. işte o zaman kabullendim, mezun olduğumuzu, artık canım istediğinde gidemeyeceğimi.
peki şimdi ben bunları neden anlattım? çünkü 26 gün sonra yeni haliyle gördüm ben bu adamı, bir başka bakıyor artık. *
peki şimdi ben bunları neden anlattım? çünkü 26 gün sonra yeni haliyle gördüm ben bu adamı, bir başka bakıyor artık. *
rastasız halini deli gibi merak ettiğim ancak kendisinin sır gibi saklayarak, birliğine teslim olmadan hemen önce saçlarını kestirmesi sebebiyle o müthiş halini göremediğim insan evladı. beş buçuk ay boyunca kime bu kadar zırvalayabileceğim ve kimi yerli yersiz azarlayacağım ben şimdi? hadi hemen mayıs olsun.
(bkz: acceleration)
"aa hala yaşıyor musun sen?" diyerek dürttüğüm yazar.
çok sağlam müzik zevki olan, metallica'ya karşı olan yargısını ortadan kaldırmanın yollarını aradığım yazar.
bir metalcinin yolculugu belgeselini izlemiş ve analiz etmiş yazar.
ivmelenmis, ivme kazanmis.
gece gece beni pek bir bahtiyar etmistir kendileri. aurora ile ilgili inatlasmalarimiz neticeye baglandigi gunden beri bir cevap bekliyordum, o cevap bu gece geldi ve farkli kaynaklardan edinilen teferruatli bilgi gozlerimi yasartti. aurorayi gorebilecegim yerler, gittigimde kalacagim otel, otelin gunluk ucreti gibi aklima bile gelmeyen gerekli bilgileri karsimda gorunce icimi saran aurora kadar renkli ve guzel mutluluk duygusunu tarif edemeyecegim sanirim. bu ugrasi karsisinda onun hayaline de bir katkim olacakti, ödesecektik; ne yazik ki baska baharlara erteliyoruz, ne yazik ki. imkan dagilinde degil, olsa seve seve. giyerim kar montumu, alirim elime kahve fincanimi, tirmanirim dagin tepesine ve essiz guzellikteki manzarayi bir de benim gozlerimden yansitirim ona.. bir gun.. soz verildiyse tutulmak icindir, tipki onun yaptigi gibi. bu inceligi icin kendisine cok tesekkur ediyorum. *
dördüncü nesil yazar.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar