bugün
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor12
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı14
- demet evgar10
- kadir mısıroğlu'nun soyu7
- kemalistler7
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- venezuela6
- dinleri masonlar kontrol ediyor5
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı5
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi3
- günün şiiri3
- semavi dinlerin faydasını anlamayan ateist2
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- boğa güreşlerini türkiye de yapsak3
- sözlüğün tadının kaçması4
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- yazarların imza parfümleri14
- üniversitelerin gereksiz olması3
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi4
- hızlı para kazanmanın yolları11
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- kadınların yanlış yapması3
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- türk kızı egosu6
- 2026 dünya kupası22
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- erkekler neden az yaşar10
- bir insanı sevmek11
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- am okşama4
- dünya11
- alan greenspan3
- futbol17
- mutluluğun fark edilmemesi8
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- aşure2
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- fakirin sevmesi hak mıdır12
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- evde kaş bıyık alımı3
- zippo2
- kıskanmak7
- kazım koyuncu2
- pkk nasıl biter5
- cips alırken utanmak2
özel mesaj kısmında daha iyi anlaştığımız yazar. anlayışı takdire şayan.
oylama yapma konusunda zirveye oturmuş bir yazar.
Editle çabuk diyen iftiracı yazar.
Atatürk Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölüm ikincisidir. Eski kız arkadaşımla birlikte birinciliğe oynuyor. Hadi bakalım. Arkandayız abrknd. SodiumClouride'den de sevgiler. Bileydim sen olduğunu zirveye tutar kolundan getirirdim.
doğum günü kutlu olsun yazarıdır, nice mutlu seneler diliyorum kendisine.
ben hayatımda böyle iftira atan bir yazar görmedim. yalancılıkla düzenbazlıkla çamur at izi kalsın amacıyla mahlas altıma gelmi$ seviyesini göstermi$tir. tüm sözlük okusun, görsün. eğer ben hakaret ettiysem, ben bu sözlüğü bırakırım. eğer çamur atılıyorsa bana, o da sizin şerefinize kalmış. adios!
ben hayatımda böyle iftira atan bir yazar görmedim. yalancılıkla düzenbazlıkla çamur at izi kalsın amacıyla mahlas altıma gelmi$ seviyesini göstermi$tir. tüm sözlük okusun, görsün. eğer ben hakaret ettiysem, ben bu sözlüğü bırakırım. eğer çamur atılıyorsa bana, o da sizin şerefinize kalmış. adios!
(bkz: #8910342) sözlük gibi bir ortamda bile beğenilme kaygısı taşıyan ergen. seri artılayacam seni söz, yeter ki şöyle saçmalıklar yapma.
onun gibi ayna hayranı olduğum yazar.
abrknd nickini ilk gördüğümde bir yerden tanıdık gelmişti zaten. Kendisi benim eski ev arkadaşlarımın dönem ve sınıf arkadaşı ayrıca eski kız arkadaşımın çok iyi bir arkadaşı olduğunu sonradan öğrendim. Kendisi Facebook'ta arkadaşım twitterda takip ettiğim ve takipçim ayrıca sözlükdaşımdı. Erzurum'da donuyoruz zirvesine gelecek tanışacaktık. Olmadı. imkanlar el vermedi. Ama yılmadık. Çok sıkkındık. Biz neden bir zirve yapmayalım dedik. Mini bir uludağsözlük zirves yaptık.
Kendisiyle daha önce şahsen tanışmamış olduğuma pişmanım. Sohbet edecek çok fazla konumuz oldu. fikirler paralel gelişti. Anlatıldığı kadar değerli biriymiş. Çok romantik oldu lan bu entry.
Sonrasında hesap ödenecek falan. Ben koşturuyorum hafiften kasaya doğru ama öyle çişim var anlatamam. Kasa heyecanı derken çıktık kafeden. Ben eve kadar öl sıç çiş nasıl koşturuyorum. Ismarladığı kahvenin tadı damağımda. Tekrar ve sık sık görüşmek dileğiyle azizim.
Kendisiyle daha önce şahsen tanışmamış olduğuma pişmanım. Sohbet edecek çok fazla konumuz oldu. fikirler paralel gelişti. Anlatıldığı kadar değerli biriymiş. Çok romantik oldu lan bu entry.
Sonrasında hesap ödenecek falan. Ben koşturuyorum hafiften kasaya doğru ama öyle çişim var anlatamam. Kasa heyecanı derken çıktık kafeden. Ben eve kadar öl sıç çiş nasıl koşturuyorum. Ismarladığı kahvenin tadı damağımda. Tekrar ve sık sık görüşmek dileğiyle azizim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar