bugün
- fransızcadan türkçeye geçmiş kelimeler3
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller10
- arzu edilene ulaşıldığında anlam ifade etmemesi3
- lahmacunu elle yiyen kız2
- neşemizi öldürdüler2
- günün sözü2
- en çok hoşa giden doğa olayı11
- diamond bosphorus17
- elle yiyip şişeden içenler4
- besle kargayı5
- karı kıza para yedirir misiniz17
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak5
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- kadınların piç erkek tercihi16
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- osururken götten alev çıkması12
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- evlenilmeyecek kız tipi11
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- günün şiiri21
- ragnar rockefeller38
- şişman kızların çok neşeli olması5
- yön duygusuna sahip olmamak10
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- zihni göktay13
- seksli rüyalar görmek5
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- sersem herif11
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu2
- telefonun aşırı ısınması7
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- togg limuzin7
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- türk ekonimisi harika5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- güzel kızların barzolarla takılması4
- yeni yazarlara öneriler10
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- 2026 dünya kupası24
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları8
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
Aripipirazol etken maddesine sahip bir antipsikotik ajan.
genellikle cymbalta ya da durum daha iyiyse risperdal ile birlikte verilen ilaçtır. bu ilacı kullananlardaki genel soru 'benim neyim var' hezeyanıdır ki, hemen söyleyeyim sınır kişilik bozukluğu ve bununla birlikte mutlaka ilerleyen yahut tek başına bipolar 2 tipinde bozukluk sorunun cevabıdır. anskiyete bozukluğu eğer çok ağır bir eğilim içindeyse verilebilir ve lerlememiş şizofreni için kullanılabilir yahut ilerlemiş şizofrenide yan etken ilaç olarak verilebilir.10 mg lık ilaca başlarken getirilmesi gereken en büyük öneri en azından bir hafta yarım olarak alınmasıdır.
Edit: bu entrynin kötü oylanmasında bir nedensellik bağı kurabilmiş değilim.
Edit: bu entrynin kötü oylanmasında bir nedensellik bağı kurabilmiş değilim.
güzel ilaçtır. rahat ettirir.
bugün kullanmaya başladığım ilaçtır.
Pek bir etkisi olmadı gibi.
Pek bir etkisi olmadı gibi.
bugunden itibaren cymbalta ve risperdalle birlikte kullanmaya baslayacagim ilac. 2 ayda bir doktora giderim, recete yazar ben kullanmam 1mg risperdal almaya devam ederim ama guya ami gotu iyice dagittigim icin kullanmam gerekiyor sanirim, bilmiyorum.
doktorum risperdali bıraktırıp bu ilacı verdi. risperdale oranla daha az uyku yapıyor. dikkati toparlamanı sağlıyor.daha ne olsun. teşekkürler sevgili doktorum. not şizofereni değilim sadece..............
uyku yapmaz okbye birebir.
Abizol ikinci günüm itibariyle günümü felç eden ilacın ta kendisidir . Baş ağrım , iştahsızlığım , ateş basması , daralmalarım , hatta cinsel isteksizliğime yol açtı . Emin değilim ama bu pek hayra alamet değil . Sabredip ilacın sefasını bekliyorum . Cefası ağır geldi . Stajda duramayıp kaçmama bile sebep oldu başlamadan önce bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim
bu akşam itibariyle başladığım ilaç. başladım ve bi tuhaf hissediyorum, kafam yerinde değil pek şu an. bir de başım ağrıyor.
eski çalıştığım yerdeki kullananlarla ilgili gözlemlerime gelince herkesin bünyesine farklı etki eder, yan etkileri değişkendir.
ama paranoya kuruntu yapmaya ve her lafın altında bişeyler arayan biriyseniz kullabilirsiniz, ortalama 1 ayda bişeyiniz kalmaz. dozajınıda duruma göre doktorunuz ayarlar. aklınızdaki kötü düşünceleri durdurur, uyuşturmaz. yani bu durdurmayı uyuşturma olarak yapmaz, beyninizdeki olumlu ve olumsuz düşünceleri olması gereken standarta eşitler ve mantıklı düşünmenizi sağlar...
ama paranoya kuruntu yapmaya ve her lafın altında bişeyler arayan biriyseniz kullabilirsiniz, ortalama 1 ayda bişeyiniz kalmaz. dozajınıda duruma göre doktorunuz ayarlar. aklınızdaki kötü düşünceleri durdurur, uyuşturmaz. yani bu durdurmayı uyuşturma olarak yapmaz, beyninizdeki olumlu ve olumsuz düşünceleri olması gereken standarta eşitler ve mantıklı düşünmenizi sağlar...
Aripiprazol etken maddesi olan abilify’nin yandan yemişi. 4 yılda bir insana 33 kilo aldırması ise paha biçilemez. Ha yanında depakin de olunca kardeş kardeş takılıyorlardı. Şimdi meydanı boş buldu sefasını sürüyor.
Şizofreni hastalığı ve bipolar bozukluğu dışında kişiye reçete edilen(Örnek: Obsesyon sahibi hasta) ilaç.
okb için kullandığım en etkili ilaç çok beğendim yan etki olarak eps'ler yaşıyorum bi onuda (bkz: akineton) alınca düzeliyor kendisi çok sakin bi ilaçtır yan etkileri az çünkü yeni bi ilaç abizol + akineton benim tek aşkım artık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar