bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- ucan tekme atan hipopotam28
- bacılar çabuk bakın15
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- babuş diyen kız10
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- netanyahu7
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- queen feristah10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- from gold from dust29
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- bacılar koşun yanıyorum6
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- sözlük kızlarının kekleri5
- dişil enerji yağı4
- yaprak döken adam2
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- yahudi kızları3
- çok uykum geldi4
- kavaklıdere5
- dişil enerji3
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- beyler acilen koşun3
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- fatma betül sayan kaya36
- havuçlu tarçınlı kek4
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- heyt bea10
birbirine muhtaç iki devletin karşılaştırılması. rusya daha yükselen bir güç, amerika zayıflayan bir güç. her ne kadar amerika şu anda güçlü bir devletse de, rusya, çin, hindistan ve brezilya ittifakı gelecekte daha güçlü bir rusya çıkaracaktır ortaya.
rusya deyip banko gireceğim iddaa.
(bkz: amerika)
çin'le karşılaştırılmış olsa çin derdim ama rusya karşısında amerika daha güçlü gibin.
çin'le karşılaştırılmış olsa çin derdim ama rusya karşısında amerika daha güçlü gibin.
zamanında avrupa'yı yok etmekle tehdit eden nazi almanya'sını beraber yok ettikten sonra kıta avrupası'nı kardeş payı yapıp araya demir perde çekerek soğuk savaşı başlatan ezeli rakipler.
şahsi tarafım ruslardan yanadır eğer illa bir taraf seçmem gerekirse. ideolojileri bir kenara bırakırsak bu iki ülkenin birbirinden pek bir farkı yok fiilen. sömürüyse sömürü, dış ülkelerin iç işlerine karışmaysa karışma ikiside aynı. sovyet rusya, komünist ülke profilini çok kötü çizse de yoldaşları satasım gelmedi; 12 points go to russia !
şahsi tarafım ruslardan yanadır eğer illa bir taraf seçmem gerekirse. ideolojileri bir kenara bırakırsak bu iki ülkenin birbirinden pek bir farkı yok fiilen. sömürüyse sömürü, dış ülkelerin iç işlerine karışmaysa karışma ikiside aynı. sovyet rusya, komünist ülke profilini çok kötü çizse de yoldaşları satasım gelmedi; 12 points go to russia !
modern warfare serisinde işlenen vs'dir.
soğuk savaş döneminin yıllarca süren rekabetidir. iki rakip ülke doğrudan sıcak savaşta karşılaşmamakla birlikte kriz bölgelerinde çatışan tarafları birbirine karşı destekleyerek perde arkasından bilek güreşini sürdürmüşlerdi.
son yıllarda özellikle gürcistan ve doğu avrupada amerikanın bikaç galibiyeti vardır. ama herşey ortadoğuda başlayacak savaşta belli olacak. (bkz: bahsileri açıyorum)
it iti isirmaz sozunu her alanda dogrulayan iki emperyalist ulkenin karsilasmasi.
son zamanlarda kozlarını sahada oynayan ülkelerdir.
kapitalist ve sosyalist sistemi yayma çabası, hiç olmayacak bir savaş için yapılan hazırlık, boşuna harcanan milyonlarca dolar.
(bkz: iki başlı gövel ördek) *
rusyanın kızları yeterli bence.
çevreleme politikasıyla amerika'dır.
hemi de amerikan kızları daha güzeldir bence.
hemi de amerikan kızları daha güzeldir bence.
rusyanın kızları güzel amerikanın ekonomi. kızlarla savaş olmaz amerika rahat alır bence ama çin dersek orda durcanızbeyler adamların 1.5 milyara yakın nüfusu ve teknolojileri var.
(bkz: ivan drago)
amerika'nın alacağı vs'dir. rus kızları demeyin sakın zira rusya'da güzel rus kızları var ama amerikada güzel rıs kızları da dahil olmak üzere 78 ülkeden güzel kızlar var. çeşit güzeldir beyler.
tarihi, edebiyatı ve kültürüyle rusyanın ezici galibiyetiyle sonuçlanacak karşılaştırmadır. amerikaya acıdım lan.
rus asıllı amerikalılar da var. hayal kurmayın beyler sovyetler dağıldı o günler bitti.
abd, rusya'yı çok önceden yenmiştir..
Amerika neyin varsa sömürür, Rusya etini de kemirir.
türkiye halkı abd yi tercih eder. çünkü rusya eskiden beri türkiyeye hep zarar vermiştir ve halen orta asyada türkiyeyi kendisine rakip olarak görmektedir. rusyadan asla türkiyeye aş çıkmaz.
Geçmişin iki düşmanı Aralarına Almanya girince dost olmaya karar verdiler. Tıpkı bizim senelerce Almanya ile savaşın dünya savaşında müttefik olduğumuz gibi.
Şu anda ABD daha aktif bir politika izliyor Rusya ise içindeki çürük elmaları temizledi. Putin'den sonra dümeni ayarlayabilirlerse Rusya ABD'yi yakalayabilir. Ancak ABD hala bir rüya.
Şu anda ABD daha aktif bir politika izliyor Rusya ise içindeki çürük elmaları temizledi. Putin'den sonra dümeni ayarlayabilirlerse Rusya ABD'yi yakalayabilir. Ancak ABD hala bir rüya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar