bugün
- galatasaray9
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek4
- erdal beşikçioğlu9
- aklınıza gelen şarkı sözü6
- taşaklardan birinin kayıp olması5
- sözlükler arası savaş çıksa11
- devlet bahçeli2
- ütü13
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye3
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- dönmek istenilen yıl2
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- anın fotoğrafı14
- çay içen kız9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- uludağ sözlük çeteleri9
- duyulan en ilginç isim5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- oralet içen erkek5
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- bir şeyler söyle4
- çaya şeker atan erkek5
- en boktan on yıl7
- mutsuz olmak3
- kalem4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- yıkık yazarlar4
- galatasaray 3 rennes 33
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- latte içen erkek4
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- patates kızartması4
- gocu bak bi5
- ona bir şey söyle13
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- hırvatistan14
- yerinde dur3
- ayrılık8
- en tehlikeli insan tipleri2
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- yunanistan29
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- dolma kalem3
- doa otomatı3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- yüksek sesle gülmek6
85b den başkasını bilmeyiz
Geçiniz.
Geçiniz.
meme ölçüsü sandım.
sütyen bedeni gibi ne o kardeşim.
bu hat kısaltılmayıp 97b olarak kalsaydı galataport'tan dönerken tek bilet parasıyla dönemeyecektik. ya 2 vesait yapacak ya da eminönü'ne yürümek zorunda kalacaktık. sanırım otobüslerin kısaltılması bence en çok hatta belki de tek bu hatta işe yaradı.
özlenmiştir.
görsel
görsel
131c gibi bir hat. 131c de um60 olarak kısaltıldı. 522b de mecidiyeköy'e kısaltılmıştı.
kaderi 17b ve 19d gibi olmuştur.
eskiden 97a'yla birlikte bir de onun kardeşi olan 97b vardı. keşke yeniden çalışsa. allah'tan 97a kaldı bari. değişmeyen tek şey değişimin kendisi ve değişim olunca da eskisi gibi olmayabiliyor değişen şey. pandemiden önce köriklü de gelebiliyordu. yarım saatte bir geliyordu.
özlediğim bir iett hattı. keşke ben istanbul'dayken 1 günlüğüne de olsa gelse.
kaldırılıp yerine metro ve tramvaya entegre mk97 hattı gelmiş olan çavuşpaşa (bahçelievler) - beyazıt iett otobüs hattı.
benim artık eksikliğini hiç çekmediğim hattır. mk97 var ama o hattı kullanmıyorum. bahçelievler'de iniyorum. hem yürüyorum spor oluyor hem de metroport'a uğruyorum bazen hem de zaman olarak daha çabuk.
Bu sene iETT'de yapılan değişiklikle kaldırılan otobüs hattıdır. Artık bu hattın yerine mk97 otobüsleri hizmette olup, zeytinburnunda bırakmaktadır. Buradan ücretsiz tramvay aktarmasıyla gideceğiniz yere gidebiliyorsunuz. Artık daha sık geçiyor sanki.
Manyaklık derecesinde uzun bir hattır, trafik sıkışıksa insana gerçekten buhranlar geçirtir o altgeçitten çıkıpta e-5 e vardığınızda esaretin bedelindeki adam gibi olursunuz.
15-20 dakikada bir gelen otobüsüm. ilk durak (bkz: çavuşpaşa) ile son durak (bkz: beyazıt) arası en az 1 saat sürmektedir. kimi zaman bu saat 1 saat 50 dakikaya ulaşmakta, insana buhranlar geçirtmektedir.
hayır bu kadar çok yolcusu varken hala sefer sayısını neden artırmadıklarını ayrıca merak etmekteyim.
hayır bu kadar çok yolcusu varken hala sefer sayısını neden artırmadıklarını ayrıca merak etmekteyim.
çavuşpaşa-beyazıt iett hattı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar