bugün
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek18
- g i l d e d l i l y26
- mazotun litresi 101 lira32
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz6
- kendinden büyük kadınla evlenmek7
- 38 yaşında olup 20 liklere çıtır gözüyle bakmak14
- claudian clouds13
- eve gelen misafirin git sinyallerini okuyamaması7
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz44
- yürüyen merdivende sol tarafta duran kişi5
- erkek parfümü kullanan kadın5
- sıkıldım11
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları35
- domates çorbanıza size sormadan kaşar atılması2
- evde tek başına dans etmek4
- küs olduğun birine yanlışlıkla selam vermek6
- terminator gerçek mi oluyor6
- chpli biriyle siyaset tartışmak8
- öcalan a villa tahsis edecek halimiz yok4
- sözlükteki dedikodu gruplarına dahil olmak5
- turşu2
- boş otobüste yanına oturan insan3
- mehmet pişkin4
- 3 boyutlu yazıcı2
- misafir varken evin babasının donla gezmesi3
- yazarların 2000li yıllarda counter strike nickleri3
- market arabasını düzgün süremeyen erkek5
- matematiğin çok zevkli bir ders olması3
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- siparişle gelen ketçap paketlerini saklamak5
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması2
- kurtlar vadisi pusu'ya fetö soruşturması5
- iltica8
- gözlerimi dinlendiriyorum2
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı19
- tartıştığı insanın entrylerini gammazlayan tip3
- banal kelimesinin çok banal olması4
- nervio'ya bir koli mehmet efendi almak2
- bitmeyen kriz5
- lev nikolayeviç tolstoy3
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- arkadaşlar ben uyusam ayıp olur mu4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı12
- yaşlılığı kabullenemeyen insan2
- fake hesapla yazarların aklıyla dalga geçmek4
- akp li yazarlar4
- apocu akepeli3
- asansör aynasıyla flört etmek4
Yeni taşındığım mahalleme otobüs bekleyip de gelmediği için mecburen bindiğim otobüs. Bana da akşam yürüyüşü olur en azından. Belki tanıdık birine de rastlarım.
Dün otobüste bir abla millet caddesi'ndeki yol çalışmasını şikayet ediyordu ve bugün o yolda trafik pek yoktu. işe yaramış şikayeti. Şikayet etmek her zaman kötü bir şey değilmiş demek ki.
Nesi güzel mesela diğerlerinden ayıran nedir ?
Dün akşam ortaokuldan bir veli teyzeyi ve oğlunu gördüğüm otobüs hattı. Ne güzel bir otobüs hattı bayılıyorum bu hatta.
Bugün liseden arkadaşımı gördüğüm harika hat. iyi ki var. O da spordan dönüyormuş.
Bugün trafik kazası nedeniyle 20.10 seferi yapılmamış. Ben de endişelenmiştim. Eve 20 dakika falan geç gelmeme neden oldu ama nedenini öğrendiğim için sorun yok.
görsel
görsel
Nişantaşı'na gitmek için bindim ama unkapanı'ndan harbiye otobüsüne aktarma yapmam gerekiyor.
görsel
bugün basınsitesi'nde asfalt çalışması olduğu için yayla'dan mk97 otobüsüne binerek yolculuk yaptım. dönüşte de mk97 otobüsüne binebilirim.
bugün basınsitesi'nde asfalt çalışması olduğu için yayla'dan mk97 otobüsüne binerek yolculuk yaptım. dönüşte de mk97 otobüsüne binebilirim.
cevizlibağ'dan bindim ve otobüs çok kalabalık geldiği için arka kapıdan binmek zorunda kaldım. mk97 de 20.20'de kalkacağı için ve incirli'ye trafik varsa 20 dakikada falan vardığı için 97a'ya bineyim dedim.
akşam 1 dakika daha geciksem yetişemeyebilirdim. oturacak yer de buldum çok şükür. trafik de yok şu an.
yayla'dan çapa'ya kent lokantası'na gitmek için bindiğim otobüs hattı.
kıl payı yetişmiş olduğum bir otobüs. caddebostan'a gidiyorum. biraz bir yüzeyim geleyim.
artık yeni evimde oturduğum için mk97'yle 97a ve 97t farketmiyor. hepsi eşit mesafede.
bu otobüsle bizim eve giderken indikten sonra yol yokuş aşağı olduğu için iyi oluyor.
dün pazartekke'den evimize gitmek için ailecek bindiğimiz otobüs.
bugün yusufpaşa'da kaza yapmış olan otobüs. neyseki ölen yaralanan olmadı ama hem otobüsün önü hem de arabanın önü hasar aldı. yan camı kırıldı. ben de 89'a binip öyle devam ettim ve oturarak gittim. araba otobüsün önüne geçecekti diye olmuş sanırım.
82'yi kaçırmış olsam da allah'tan 97a da geldi hemen arkasından. canım otobüs.
bugün de binmiş olduğum bir otobüs. 97t'den farklı olarak incirli metrobüsten sonra talatpaşa bulvarından içeri girer. 97t ise çalışlar caddesine bağlanır. ama sonuçta ikisi de huzurevi durağından geçer.
bizim evin durağından iki durak ilerisinden geçen bir otobüs. mk97'ye göre giderken daha kestirme gider çünkü haznedar'a uğramaz, dönerken de talatpaşa bulvarından içeri girer ve ödül sokaktan dolanmaz. seviyorum bu otobüsü.
görsel
görsel
bugün arıza yaptı. basın sitesi'nden kalkıp eminönü'ne gider.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar