bugün

açık sarı renkli istanbul taksisi. özelliği şudur: sahibi,arabasına yalnız binen kadınlara cinsel tacizde bulunmaktadır. bu konuda defalarca polise şikayet edilmiş ama mahkeme safhasına çıkıp da deşifre olmak istemeyen kadınların müteakiben şikayetlerini geri alması ile serbest kalmıştır. hürriyet te ayşe arman, bu taksi hakkında sürekli yazılar yazmış, bir yazısında tüm mağdurları istanbul emniyet müdürlüğü ne çağırmış,kendisi de aynı gün emniyete gitmiş ama maalesef hiçbir kadın gelip şikayetçi olamamıştır. görüldüğünde yüzüne tükürülesi bir şöföre sahiptir.
ayşe arman yazdı ise yalan olma ihtimali yüksektir, fakat imhotep e güveniyorum. görürsem o söförü yüznüne tükürücem, sizde tükürün hatta aracın üzerine işeyin.**
osman rahimoğlu adına kayıtlı ticari araç üzerinde takılı plakadır.
haber kesinlikle doğrudur. bu sabah bir arkadaşım bu sapığın taksisine binmekten kıl payı kurtulduğunu anlattı ve hepimizi uyardı.

buyrun okuyun:

"Adam tutuklu değil, sabah bindim taksisine bir yakışıklı beyaz atlı prens, kapıyı açtı vee ebeni, kurtardı valla. Sapık bu adam sakın binme bu adamına arabasına, mimli zaten, arkadaşlarını da uyar dedi.

O ara taksiden sapık herif çıktı. Çocuğa bir bağırdı. Sanane sen ne karışıyorsun dedi. Benim prenste, şerefsiz, kurban mı edeceğiz sana dedi? Bizimde anamız bacımız var diyince. Duraktakiler ayaklandı. Adam taksiye bindi kaçtı. , arabanın kapılarıda çocuk kilidindenmiş. içerden açamıyorsun düşünsene..

2 kişiye mi ne de tecavüz etmiş. Offff. Sabah sabah Allah karşıma çıkardı nasıl da onu. Allah çocuğun işini hep rast getirsin valla. Nasıl dua ediyorum anlatamam. Birde çocukla ısrarla inatlaşıyorum neden inecekmişimdiye yaa düşünebiliyor musun?

Ben de, geldim plakayı google de bir aratım 2004 te ayşe arman falanda yazmış. Bir sürü yerde yazıyor. Çok dikkatli ol, levent, akmerkez, beşiktaş civarındaymış . ama ispat olmadığı için adamı içeri atamıyorlarmış "

görüldüğü yerde linç adilmesi vaciptir. hatta caizdir..
© copyright 2005 - 2026