bugün
- mikrodalgaya sucuk koymak4
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı14
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması4
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması4
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru5
- gecenin şiiri4
- brad pitt5
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- çaylak olunca hissedilenler4
- mason greenwood5
- yazarların bildiği en kötü küfür4
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi23
- kezoların burada kibirlenmesi2
- tavsiye2
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız4
- artı oy alma yolları3
- fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi hasreti3
- fenerlilerin yine gaza gelmesi2
- yazın yorganla yatan insan2
- moderatörlere sesleniş5
- kalburunuza bastırır mısınız3
- anderson talisca3
- memduh bashgan14
- nihoşun ölümü16
- renault 9 broadway4
- ilginç rüyalar3
- güne bir türkü barcı bırak2
- aylık 440 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- linux3
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- gammaz çetesi çökertildi11
- tuba büyüküstün7
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- sevmediğiniz iki yazarın kavga etmesi3
- ergenlik dönemi2
- simko39
- insanlar2
- rambo ariel ortega8
- g'i l d'e d l'i l y3
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- seri gizli artı oy veren melek5
- mohamed salah ghaly8
- yastığa sarılarak uyumak2
- asteğmen6
- emret komutanım ahmet başçavuş3
- gram altındaki şiddetli yükseliş3
- ev temizleyen erkek5
- fenerbahçe6
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
açık sarı renkli istanbul taksisi. özelliği şudur: sahibi,arabasına yalnız binen kadınlara cinsel tacizde bulunmaktadır. bu konuda defalarca polise şikayet edilmiş ama mahkeme safhasına çıkıp da deşifre olmak istemeyen kadınların müteakiben şikayetlerini geri alması ile serbest kalmıştır. hürriyet te ayşe arman, bu taksi hakkında sürekli yazılar yazmış, bir yazısında tüm mağdurları istanbul emniyet müdürlüğü ne çağırmış,kendisi de aynı gün emniyete gitmiş ama maalesef hiçbir kadın gelip şikayetçi olamamıştır. görüldüğünde yüzüne tükürülesi bir şöföre sahiptir.
osman rahimoğlu adına kayıtlı ticari araç üzerinde takılı plakadır.
haber kesinlikle doğrudur. bu sabah bir arkadaşım bu sapığın taksisine binmekten kıl payı kurtulduğunu anlattı ve hepimizi uyardı.
buyrun okuyun:
"Adam tutuklu değil, sabah bindim taksisine bir yakışıklı beyaz atlı prens, kapıyı açtı vee ebeni, kurtardı valla. Sapık bu adam sakın binme bu adamına arabasına, mimli zaten, arkadaşlarını da uyar dedi.
O ara taksiden sapık herif çıktı. Çocuğa bir bağırdı. Sanane sen ne karışıyorsun dedi. Benim prenste, şerefsiz, kurban mı edeceğiz sana dedi? Bizimde anamız bacımız var diyince. Duraktakiler ayaklandı. Adam taksiye bindi kaçtı. , arabanın kapılarıda çocuk kilidindenmiş. içerden açamıyorsun düşünsene..
2 kişiye mi ne de tecavüz etmiş. Offff. Sabah sabah Allah karşıma çıkardı nasıl da onu. Allah çocuğun işini hep rast getirsin valla. Nasıl dua ediyorum anlatamam. Birde çocukla ısrarla inatlaşıyorum neden inecekmişimdiye yaa düşünebiliyor musun?
Ben de, geldim plakayı google de bir aratım 2004 te ayşe arman falanda yazmış. Bir sürü yerde yazıyor. Çok dikkatli ol, levent, akmerkez, beşiktaş civarındaymış . ama ispat olmadığı için adamı içeri atamıyorlarmış "
görüldüğü yerde linç adilmesi vaciptir. hatta caizdir..
buyrun okuyun:
"Adam tutuklu değil, sabah bindim taksisine bir yakışıklı beyaz atlı prens, kapıyı açtı vee ebeni, kurtardı valla. Sapık bu adam sakın binme bu adamına arabasına, mimli zaten, arkadaşlarını da uyar dedi.
O ara taksiden sapık herif çıktı. Çocuğa bir bağırdı. Sanane sen ne karışıyorsun dedi. Benim prenste, şerefsiz, kurban mı edeceğiz sana dedi? Bizimde anamız bacımız var diyince. Duraktakiler ayaklandı. Adam taksiye bindi kaçtı. , arabanın kapılarıda çocuk kilidindenmiş. içerden açamıyorsun düşünsene..
2 kişiye mi ne de tecavüz etmiş. Offff. Sabah sabah Allah karşıma çıkardı nasıl da onu. Allah çocuğun işini hep rast getirsin valla. Nasıl dua ediyorum anlatamam. Birde çocukla ısrarla inatlaşıyorum neden inecekmişimdiye yaa düşünebiliyor musun?
Ben de, geldim plakayı google de bir aratım 2004 te ayşe arman falanda yazmış. Bir sürü yerde yazıyor. Çok dikkatli ol, levent, akmerkez, beşiktaş civarındaymış . ama ispat olmadığı için adamı içeri atamıyorlarmış "
görüldüğü yerde linç adilmesi vaciptir. hatta caizdir..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar