bugün

seks içerikli entry.
troll olduğu nickten ve (#19088050) bellidir.
subliminal mesajlı yazar. 69-52: 7 31+7: 38 do kaç harfli 2 ekle üzerine kaç etti. 40.
(bkz: kutlu olsun)
edit: lan hesaplamayı yanlış yapmışım biri de çıkıp uyarmıyor amk. *
69-52=17 * .
Hoş gelmiş bir yazardır. Nickinden izmirli olduğunu tahmin ettim. Uğurlu eşyası da 6 ok ise şaşırmam.
erkek götü konusunda doktora yapmış olası abazan yazar. devir kötü kolla götü...
uludağın ne hale geldiğinin canlı kanıtı.
bu tarz yazarları hep desteklemişimdir. farklı renkler , farklı aromalar...

süffer.
(bkz: işte bunlar hep seks)
Kronik tatminsiz'in çakması olup dikkat çekmek için yırtınan sözlükçü.
erkek olduğu belli olan yazar. yeğenim bu kadar açık etme kendini yazdıklarınla, sana inanan varsa onunda aklı yoktur zaten.
dikkat çekmiş yazar.
Yaptığı hareket kesinlikle dangalıklıkdır. Bakın dangalıklık derken hakaret olarak söylemiyorum.

ahmet çakar.
(#19088870)
şu entrye bakarak kendisini herhangi bir yazarın fayki olarak suçlayabilirim ama yapmıyorum kavga çıkmasın. ne çabuk geldin ortamı gördün sbag kısaltmasını çözdün de adamın pipisinin boyunun derdine düştün a canım kardeşim benim. *

tanım: güzel nickli bir yazar.
tamamen manuel bir arkadaştır.
aslında amacı trolllük olmayan yazar. format dahilinde zevkine göre entrylerini girmeye çalışıyor.
herhangi bir şekilde, dini, milli değerleri aşağılamamakta.
bunda yanlış olan nedir?
3 vakte kadar uçurulacaktır.
haydar dümen terk bir yazara benziyor kendisi.

ek bilgi: erkeklerdeki 31in karşılığıdır ordaki 52.
31 çekerken dili dışarı çıkmış 69 çeken arkadaşı ile dolapta 52 oynayan yazar.. * *
ordulu olabilir.
(#19092422)
yazar burada ben kadınım, bana mesaj atın demek istemiş sanırsam.
kendisine trol aman yazım hayatında başarılar diliyoruz.
yeni bir sözlük trollü.
Erkeksin kabul et.
heyecan yaratan yazar.
şu nicki bile yazar yapmışlar ya ulu sözlük moderasyonunu ayakta alkışlıyorum. Demek ki adamlar heyecan arıyor. Adam sadece nickten normal olmayacağının sinyallerini veriyor.

(bkz: yok artik ebesinin ami ali sami)
hoşgeldin harun abi.
© copyright 2005 - 2026