bugün

çekişmeli maç.

arkadaşlar bölmüyorsam bu maç hangi kanalda amına koyim?

ulan biri de yazmamış ya. illa gugıla mı gidek napak.
fenerbahçe için yılın son maçıdır.
oynadığınız topun ve böyle yönetimin alnından öpsünler.
Volkan Şener ve emenike denen 3 ü bir arada olan orospu evlatlarından acilen arındırılması gereken takım.
rvp adına şaşırıyorum.
çok uzağa gitmeyeceğim.
2014 dünya kupası'nda harikalar yaratan adamdı.
hem de ispanya'ya karşı, şili'ye karşı, brezilya'ya karşı, meksika'ya karşı, arjantin'e karşı.
bir de sadece fiziğini kullanmıyordu.
tekniğiyle ve zekasıyla da iş yapıyordu.
şimdi ise krasnodar savunmasında bile kayboluyor.
bu bir dram değildir de nedir ?
soruyorum size.
maçı izleyemeyenler için dakika35 şanlı fenerbahçemizin 2-1 önde oynadığı maç.
Krasnador'un resmen taktik pres dersi verdiği maç.
Edit: Fenerbahçe karambolden golü buldu 1-1
valla fenerbahçe nin golünün tekrarını izledim, nasıl gol olduğunu yine anlamadım amk!

kim vuruyor, kim vurmaya çalışıyor tam bir curcuna.
Umarın fenerbahçe 2. Yarı 2 gol daha atar.
ülke puanına zarar yazan maç.
futbolcularımızdan kemik sesi geliyor adeta. 2. yari 2 gol lazim ve bu mücadele bu atmosfer... zor değil be haydi Fenerim her maç böyle savaştığınızı görelim kazanın kaybedin inanın kimsenin umrunda olmaz.
81.dakikada 1-1 devam etmekte olan maç.

ilk maçı krasnodar 1-0 kazandığı için fenerbahçe şuan 2-1 yapsa dahi yetmemekte.

kalan 10 dakikada gol yemeden, 2 gol atması gerek.

geçmiş olsun diyelim.
galatasaraylıyım ama çıldırdım valla.
yahu abiciğim çıkarsana josef'i.
al sana oyuna 1 hücumcu.
şimdi risk almayacaksın da, ne zaman alacaksın ?
Feneve yine koymuşlar, evet.
Ersun kari kizi, bunlar da bizi.... Once Alex sonra da Ersun ile bu klubu yaktin yokettin... Yaptigin butun eserleri sifirladin... ISTIFA.
11 ismail lazım tur için.
Ben böyle bir rezillik daha önce görmedim.. Ne edecek kufurum kaldı nede başka şey. Ulan insanda biraz utanma arlanma olur be..
Ne sikim takım lan.
tek derdi otopark sorunu olan havuz olan kongre üyeleri sizin de geçmişinizi sikeyim.
gooooooooooooooooooool alexxxxxxxxxxxxxxxxxx.
oynayacağınız futbolu, taktiğinizi taktik vereninizi gerçekleşmeyen transferlerinizi seveyim . bravo amk.
yazık ya.. çok yazık... maç - tur kaybetmeyi değil bu tükenmişliği bu mücadele etmeyişi (sebebi ne ya da kim olursa olsun) kabul edemiyorum.
ahahahaha diye gülmek isterdim ama sonuçta ülke puahaha.
Bizde bir söz vardır. " hak yiyen bok yer. "

3 hafta önceki beşiktaş maçında çirkeflik maç kazanıp bir de üstüne hakkını arayan beşiktaş lılarla dalga geçen fenerliler bugün hangi duygular içerisindedir tahmin edebiliyorum. Sizin gibi holiganlar zaten hep perişan olsunki futbolumuz az biraz gelişebilsin.

Adam gibi gerçekleri dile getiren fenerli arkadaşlar istisna. Onlara geçmiş oksun diyorum.
neyse üzülmeyin fenerli arkadaşlar sizde babayi alirsiniz hahahahah.
Kranodarin 5 i kaçırdığı mac.