bugün
- masklavi'yi ehonomi çoh eyi derken görmek20
- kaç gammaz var7
- cumaya gitmeyen yazarlar ifşa platformu21
- akşama kadar entry giren torpilli memur10
- sözlük açacak olsanız8
- fatma betül sayan kaya29
- isparta'ya gidip nervio ile kahve içmek9
- münafık7
- yapay zekanın çok yapay olması9
- hiçbir şeyden haberi olmayan tek adam8
- şeriatı savunan begüm polat'ın şaplak şovu49
- camilerdeki ayak kokusu7
- ciddiye alınmamak4
- yolsuzluğun cevabını halk sandıkta verecek2
- menekşe dizisi2
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı92
- dolar 50 13 liraya çakılınca sus pus olan muhalif3
- edirne'ye gidip muslettin amca'nın elini öpmek11
- eteği açan kadına bakmayan erkek3
- kendi kendini iyi ve ahlaklı ilan eden insan2
- türkiye hariç hangi ülkeye gitmek isterdiniz2
- senin manita evleniyormuş diye mesaj atan arkadaş11
- son 3 ayın en başarılı gammazları8
- alexander nübel14
- şiş kebabı2
- damla sakızlı muhallebi9
- 6 kasım dünya galatasaraylılar günü9
- asansörde yukarı bakma refleksi3
- kartoncu kardeştir2
- seri katilin özellikleri3
- kezoyu neyzen bakışıyla iskandil etmek4
- terhis oluyorum sözlük3
- daha 17 dizisi4
- kız kankanın ehonomi çoh eyi demesi3
- sicilya kizlari4
- uludağ'ın artık facebook olma isteği2
- iş görüşmesinde para vermiyoruz demek2
- henüz yolun başında olan yazarlar5
- iyi menemenin sırrı22
- her şeyi bilen halk4
- fatma betülüm yapmaz9
- iş görüşmesinde para vermiyoruz denilmesi2
- erecto birader ciguli mi2
- 2017 orta paket passat vs 2024 full paket megane5
- masklavi felsefesi5
- yaprak dökümü sonrası türkiye3
- 5 kasım 2026 uludağ sözlük ara yüzünün değişmesi9
- fatma betül sayan kaya'nın tutuklanması5
- allah ne muradın varsa versin2
- yarinin ayaklarını avuçlarında ısıtan sığır4
carolina herrera'nın son çıkardığı parfümdür. sexy kokusunu andırır. geride kalıcı hoş bir koku bırakır. içerisinde rom, gerdanya, misk, tonya fasulyesi ve vanilya aroması bulunmaktadır.
bunu sıkıp dışarı çıktım.otobüste yanımda oturan çocuk parfümün ne diye sordu.sırada beklerken 2-3 kız gelip sordu.arkadaşımla buluştım onlar sordu.herkesi kendine çekiyor bu koku.hastalık gibi.
son 1 aydır kullandıgım parfümüm. sıkıl dıgında başka bi güne uyandıran parfüm.
men olanının açılışında buram buram şekerli şekerli çarkıfelek meyvesi, yeşil limon, biber, ve zencefil, orta notalarıda kokuya karakteristik özelliğini veren votka, buzlu nane, cin ve taze baharat karışımı, dip notalarda ise kokunun kalıcılığını sağlayan ve kokuya daha bir derinlik ve iştah katan amber, deri ve kral ağacı notalarından oluşur.
yazın sıcağında bir en çok iki fıstan fazla sıkılırsa etrafa biraz ağır gelebilir. çok güzel bir kokudur. muadili apaçi işi one milliondan kat kat güzel kat kat sıcak, sıcacık bir kokudur.
tavsiye edilir.
yazın sıcağında bir en çok iki fıstan fazla sıkılırsa etrafa biraz ağır gelebilir. çok güzel bir kokudur. muadili apaçi işi one milliondan kat kat güzel kat kat sıcak, sıcacık bir kokudur.
tavsiye edilir.
ilk 2 yıl önce doğum günümde bi arkadaşımın hediyesi idi bitti bi kaç ay sonra aynısından aldım. ve ara ara kullanmaya devam ettim sürekli kullanmasam da çevremde benim kokum olarak benimsenmiş parfüm, alışkanlık oluyor.
Carolina herrera nin 212 men'inden kat ve kat daha guzel olanidir. Tatli bi kokusu var, jean paul gibi vanilyali kokulardan hoslananlar icin guzel.
Ekleme: dip notalarini pek sevmedim, fresh bi koku kaliyor.
Ekleme: dip notalarini pek sevmedim, fresh bi koku kaliyor.
Kör alış yaparak satın aldığım parfüm.
Bugüne kadar 50’den fazla designer parfüm kullandım. (Armani, hermes, guerlain, boss, ck vb)
Kaliteli parfümlere alışmış bir burnu etkileyemecek balon bir parfüm. Kaliteli ve pahal bir kokuyu sadece koklayarak anlayabiliyorsanız bu parfümden uzak durun. Çünkü orta düzeyde bir parfüm.
Heaa kızlardan övgü alıyor mu? Evet.
Bugüne kadar 50’den fazla designer parfüm kullandım. (Armani, hermes, guerlain, boss, ck vb)
Kaliteli parfümlere alışmış bir burnu etkileyemecek balon bir parfüm. Kaliteli ve pahal bir kokuyu sadece koklayarak anlayabiliyorsanız bu parfümden uzak durun. Çünkü orta düzeyde bir parfüm.
Heaa kızlardan övgü alıyor mu? Evet.
Açılışı biraz ağır, 2-3 saate kapalı mekanlar için biraz bayıyor insanları onun haricinde güzel notaları var. One million ın bir tık daha freshi denebilir. Alternatif parfüm olarak dolapta durabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com