bugün
- nickten isim tahmini yapmak43
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- g'i l d'e d l'i l y24
- japon denince akla gelenler9
- yazarların aylık gelirleri5
- bursalı erkekler15
- sözlük kızlarının kombinleri13
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- homofobik erkek3
- kahve içelim mi4
- türkiye ekonomi modeli3
- sözlüğün kralı olmak5
- manyak mısınız nesiniz7
- türklerin soykırım yaptığı gerçeği2
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması6
- erkek erkeğe dudaktan öpüşmek2
- tarla ortasında yalnız ağaç2
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir3
- enayimiknatisii16
- slavko vincic2
- anın görüntüsü18
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz4
- diamond bosphorus23
- velvet56
- manitaya miyavlamak2
- vatan hainleri3
- evde kalmış erkek kurusu2
- kıbrıs4
- karın ağrısına mekikli çözüm3
- habire12 adamdır37
- az yakar diye dizel araba alan memur4
- tai lung24
- free bird2
- kavga etmekten korkan erkek8
- hashimoto tiroiditi4
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- şeyh olmak için gerekenler3
- habire1259
- nervio hamferdi6
- akıl hastaneleri2
- dincileri akıl hastanesine yollamak2
- çomar alayları2
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- evde yapabileceğiniz şeyler2
- yunan adaları6
- 27 temmuz 20262
- en sevilen su markası7
- mikronezya da savaş çıksa türkiyenin etkilenmesi3
- insan kaynakları6
- askerliğin mantığı2
carolina herrera'nın son çıkardığı parfümdür. sexy kokusunu andırır. geride kalıcı hoş bir koku bırakır. içerisinde rom, gerdanya, misk, tonya fasulyesi ve vanilya aroması bulunmaktadır.
bunu sıkıp dışarı çıktım.otobüste yanımda oturan çocuk parfümün ne diye sordu.sırada beklerken 2-3 kız gelip sordu.arkadaşımla buluştım onlar sordu.herkesi kendine çekiyor bu koku.hastalık gibi.
son 1 aydır kullandıgım parfümüm. sıkıl dıgında başka bi güne uyandıran parfüm.
men olanının açılışında buram buram şekerli şekerli çarkıfelek meyvesi, yeşil limon, biber, ve zencefil, orta notalarıda kokuya karakteristik özelliğini veren votka, buzlu nane, cin ve taze baharat karışımı, dip notalarda ise kokunun kalıcılığını sağlayan ve kokuya daha bir derinlik ve iştah katan amber, deri ve kral ağacı notalarından oluşur.
yazın sıcağında bir en çok iki fıstan fazla sıkılırsa etrafa biraz ağır gelebilir. çok güzel bir kokudur. muadili apaçi işi one milliondan kat kat güzel kat kat sıcak, sıcacık bir kokudur.
tavsiye edilir.
yazın sıcağında bir en çok iki fıstan fazla sıkılırsa etrafa biraz ağır gelebilir. çok güzel bir kokudur. muadili apaçi işi one milliondan kat kat güzel kat kat sıcak, sıcacık bir kokudur.
tavsiye edilir.
ilk 2 yıl önce doğum günümde bi arkadaşımın hediyesi idi bitti bi kaç ay sonra aynısından aldım. ve ara ara kullanmaya devam ettim sürekli kullanmasam da çevremde benim kokum olarak benimsenmiş parfüm, alışkanlık oluyor.
Carolina herrera nin 212 men'inden kat ve kat daha guzel olanidir. Tatli bi kokusu var, jean paul gibi vanilyali kokulardan hoslananlar icin guzel.
Ekleme: dip notalarini pek sevmedim, fresh bi koku kaliyor.
Ekleme: dip notalarini pek sevmedim, fresh bi koku kaliyor.
Kör alış yaparak satın aldığım parfüm.
Bugüne kadar 50’den fazla designer parfüm kullandım. (Armani, hermes, guerlain, boss, ck vb)
Kaliteli parfümlere alışmış bir burnu etkileyemecek balon bir parfüm. Kaliteli ve pahal bir kokuyu sadece koklayarak anlayabiliyorsanız bu parfümden uzak durun. Çünkü orta düzeyde bir parfüm.
Heaa kızlardan övgü alıyor mu? Evet.
Bugüne kadar 50’den fazla designer parfüm kullandım. (Armani, hermes, guerlain, boss, ck vb)
Kaliteli parfümlere alışmış bir burnu etkileyemecek balon bir parfüm. Kaliteli ve pahal bir kokuyu sadece koklayarak anlayabiliyorsanız bu parfümden uzak durun. Çünkü orta düzeyde bir parfüm.
Heaa kızlardan övgü alıyor mu? Evet.
Açılışı biraz ağır, 2-3 saate kapalı mekanlar için biraz bayıyor insanları onun haricinde güzel notaları var. One million ın bir tık daha freshi denebilir. Alternatif parfüm olarak dolapta durabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar