bugün

türkçe kolaydı bi onu bılıyorum gerçi seneye tekrar giricem kendimi denemek için girmiştim.
ulkede her sey degisiyor, ama su zevk icin sinava giren insanlar ve uzerine kolaydi diyenler bir turlu degismiyor. arkadasim bak durust olacagim, her ne kadar iu kadar ortalama bir okulun, ortalama bir bolumune girdinse de, alacagin calculus 1 dersi bile bu cocuklarin girdigi sinavdan iyi bir sey almana yeter zaten. o yuzden bu cocuklarin keyfini aptal egonla bozma.
Bende bu sene kazanmam diye girmedim. Kesin tıp falan gelecekti o yüzden böyle oldu.
E ben şansıma sıçam.
Eskiden öss öys diye iki sınav vardı. O zamanlar gerçekten sınav oluyordu, nasıl sorular bi bakayım diye girdim, böyle basit sınav mı olur mk? Ayakkabımı koysam sayısaldan full çekecek. Eğitim sisteminin de mına koymuşlar hayırlı olsun.
istanbul Üniversitesini üniversiteden sayan ezik yazar beyanı.
Şu anki sınav sistemine o kadar yabancıyım ki başlığı ilk gördüğümde antalya'ya * turistleri sınavla almaya başladılar sandım.

edit: istanbul üniversitesi'nin bokunu yiyin.
tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki bir gerçek.
benim liseden mezun olmamın üzerinden geçen zaman bazılarınızın yaşından büyüktür. yani uzun yıllar sonra tekrar sınava girdim.
ayt sınavında türkçe, sosyal, matematiğin bütün sorularına bakacak zamanım oldu. üstüne 6 tane fen yaptım. divan edebiyatını tamamen unuttuğum icin salladım. fen bölümü mezunu olduğum için sosyalde zaten hep zayıftım. buna rağmen 1-2 tarih ve 1 mantık sorusu dışında zorlanmadan yaptım. din sorularını bile yaptım yahu. kendimi tutamayıp 40'tan sonrasını da yapacaktım neredeyse ama biraz da fen sorularına bakmak istedim.
matematik soruları, bilgileri taze yeni mezun biri için gayet kolay olmalı. sırf trigonometri, analitik geometri ve logaritma konularını çalışmış olsanız 15 soru kafadan yapılır zaten. sınavdan önceki gün biraz baksaymışım keşke.