tam bilete çıkarsa ankaraya yarıma çıkarsa bir tanesinin ankaraya çeyreğe çıkarsa 2-3 tanesinin ankaraya isabet edeceği ikramiyedir. kimse ankara yazmamış ilgimi çekti *

işte bunlar hep şans oyunları. bir süre önce ankaraya gittik iş için tüm semtlerini gezdik gün be gün. denk geldiğimiz bütün büfe tarzı sayısal loto oynanan yerlerin camlarında bilmem ne tarihli bilmem ne oyununun ikramiyesi buradan çıkmıştır yazıları var. tamam istanbul kadar olmasa bile nüfus var ve fazlaca oynanıyor denk geliyor olabilir ama özellikle son 7-8 senedir bu kadar denk gelmesi tuhaf.
kimlere çıkacağı şimdiden bellidir. hiçbir şekilde güvenmiyorum şu sisteme. bu ülkede 3-5 milyon lira için dönen dolapları görüyorken 60 milyon lira için yapılacak şeylerin sınırını hayal dahi edemiyorum.
her zamanki gibi ankara nın bimlemle ilçesine çıkacaktır.

ne şans ama (!)
Gelenek haline geldi yılbaşında bilet
Her sene aynı terane:

Çekiliş öncesindeki günler - şunu yapacağım bunu yapacağım atacağım tutacağım bi çıksın bak herkesin amına koyacağım.
Çekiliş sırasında - hadi lan öyle topun götünü sikeyim bir rakam daha lan bir rakam draha...neyse 50 bin lira 25 bin lira 10 bin lira var daha umudumuzu yitirmiyozzz.
Çekiliş sonrası - hay amk bir amorti bile çıkmadı lan, soygun bu soygun, kumar bu kumar, devlet eliyle kumar künah, bir daha alanı eşekler kovalasın.
iyi para. yalnız bu parayı kazansam da bana vereceklerine inanmıyorum. önce devlet, sonra mafya ve en sonunda akrabalar. en iyisi hiç oynamamak.
tam bilet alarak katılacağımdır. Çıkarsa ikramiye kimseyle paylaşmak istemem açıkcası.
başlık karakter sınırına takıldığı için bu şekilde açılmış olup, orijinal hali "2017 yılbaşı büyük ikramiyesinin 60 milyon lira olması" dır.

tanım: vay babanın şarap çanağına dedirten, kafayı oynatmak için ziyadesiyle kafi olan miktardır.

son yıllarda yılbaşı büyük ikramiyelerinin çeyrek biletlere isabet ettiği düşünüldüğünde, 15 milyon lira da söz konusu talihlilerin yedi sülalelerini ihya etmelerine yeterli olacaktır.

link: http://www.hurriyet.com.t...0271615&utm_term=post