bugün

çünkü bu ülke marmaray'ı değil kara trenleri hak ediyor. ayrıca hızlı trenleri de hak etmiyoruz lan.
üçüncü havalimanı da neymiş amk iki tane neyimize yetmiyo?
şimdi de yerin altından karayolu yapacaklarmış.
üçüncü köprü de yapılmasın o yüzden oyum chp'ye allah'a şükür.
Çünkü malım. Net.
çünkü eşşeğin zikinden dolayı.
mhp ile hepar diye bir parti yok sanki.
http://galeri.uludagsozlu...çin-chp-ye-oy-vermeliyim/
çünkü amerikanın kuklalarının da ara sıra değişmesi lazım.
(bkz: götüm kaşınıyor)

chp'ye oy vermekle, istanbul'un kafasına sıkmak arasında bir fark yok.
bir saçmalama birimini s olarak gösterirsek,

akp'nin saçmalama birimi 7s ise chp'nin 8s'dir.

yani ikiside aynı şeydir aslında.

akp en azından bir kaç icraat yaparak ön plana çıkıyor. chp ise bugüne kadar ülkede ne yazık ki pek bir şey yapamamış.

chp'ye oy verme nedenim ancak her yerde içki içilmesinin serbest olması, rahatça porno sitelere girmek için olabilir.
yanlış sorunsaldır.

chp'nin yılların partisi olduğunu düşündüğümüzde, bunca yıldır bu ülke için bir şeyler yaptığına şahit olmadığımız için chp ye oy vermemeliyiz.
kayserili ailenin imamhatipli çocuguyum
akp diye bir parti olmasa kimse bana chpye oy verdiremezdi.
bilemedin saadete
olmadı bbp ye
oda olmadı
mhp ye atardım
ama
durum farklı
sevdikleri sandıgı vuracagız kafasına birilerinin
mesele budur işte
akpyi batiricaz diye ülkeyi susuzluğa çöplüğe borç batağına sürüklemenin alemi yok.Onun yerine devrim yap daha iyi...
bu soruyu kendine soran insan elbet bir sebep bulabilir içinde bulunduğumuz şartlardan ötürü.
(bkz: akp den kurtulup chp ye saplanmak)
AKP ye ders vermek için millete zulüm etmeye kimsenin hakki yoktur. en iyisi oy kullanmamaktir. hırsız, arsız,terörist...yazik bu halka yazik.
alp kazanmasın diye chp iyi olduğu için değil.
akp ye gıcığım diye ülkeyi tekrar eski batak duruma döndürmenin alemi yok.
şu an akp ehven-i şer dir. paralel devletleri de bitirsin de daha iyi olacak inşallah.
(bkz: 2014 yerel seçemlerinde niçin chp ye oy vermemeliyim) çünkü 15 yıldır aynı belediye başkanı var ve yerinde çok rahat. hiç bişey yaptığı yok artık. *
böyle bir zorunluluk yoktur. şu an kılıçdaroğlunun uyguladığı siyaset, akpnin uyguladığından pek de bir farkı yoktur. ülkemizin tam bağımsız olmasını istiyorsak eğer, otel odalarında gizli buluşmalarla, pensilvanyalara giderek cemaatle anlaşmalar yapanlara özellikle dikkat etmeliyiz. denizden kurtulmak için yılana sarılmamalıyız. bölünmez bütünlüğümüzün tamamen resmi olarak parçalanması anlamına gelmektedir. onun yerine arslanlı yolda birleşilmelidir. burada birleşen adaylara partilere oy verilmelidir. şu an türkiyede sadece akp chp mhp ve bdp isminde parti yoktur. bunları seçmek gibi de bir zorunluluğumuz yoktur. demokrasi hiçbir şekilde görüşümüzü temsil etmeyen partilere oy verme yeri değildir.
(bkz: chp bugune kadar ne yaptıki) başlığında sıralanan sebeplerden dolayı.
geçerli bir sebep bulunamayan konudur, daha önce denenmiş bir partiyi tekrar tepene çıkartarak yapılacak en aptalca eylemdir,
eğer bir ders vermek istiyorsak neden daha önce hiç denemediğimiz bir şeyi denemiyoruz, evet arkadaşlar neden mhpyi denemiyoruz, hem yıllardır duymaktan bıktığımız milliyetçilik nidalarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmüş oluruz,
apoyu asmayı, terörü bitirmeyi, dış politikada daha tutucu davranmayı ve hiç kimseye taviz vermemek gerektiğini her fırsatta dile getiren, kuruluşundan bu yana hiç iktidara gelmemiş, hep yan taraftan yorum yapmayı kendine görev edinen bir partinin neler yapabileceğini de bir sebeple görmüş oluruz, evet kendim kesinlikle bana sonuna kadar katılıyorum, çok mantıklı evet.
imf'ye borcu namus bildiğimiz için oy vermeliyiz.
oy kullanmayı, tercih yapmayı, "birilerine cevap vermek", "intikam almak" vb. olarak algalayıp, kötüden iyi yaratmaya, kötü olanı bir başka kötü'lükle savuşturmaya, karşılamaya çalışan kişi beyanı. onlar birbirlerine cevap verirken arada ezilen, haksızlığa uğrayan, darbeye maruz kalan, diyarbakır'da türlü ceza evlerinde işkenlere maruz kalan, vergi'den vergi ödeyen, devlete dolayısı ile halk'a ait kazanımları yabancı ülkelere satan, özelleştiren, kısaca kendi eliyle seçtiklerinden zulüm gören birey'in, aslında kendiside içinden çıkamadığı halde "bakın kurtuluş bu" diye öneride bulunup, devlet yöneltmeyi kendi düşünce yapısına aykırı diğer ideolojilere "ders vermek" için kullanan hezeyan bütünü.

(bkz: fil avlama sanatı)
Chp'nin akpden ne farkı var adam akılı biri acıklamasını yapabilirmi efendim bunlar değilmi partsinde pkklı vekilleri belediye başkanlarını barındıran bunlar değilmi sözde açılım sürecinde paketimizi çaldılar diye ağlayan. bunlar değilmi doğuda kürtçü izmirde atatürkçü olan.
türkiye adı yanlış olmuş, yobazistan olmalıydı. akp ve chp'nin dinazor zihniyetli yobaz takımı yeşil sahaları yine boş bırakmayacak anlaşılan. birbirine köpek gibi saldıran partiperest avanaklara oy moy yok. 3. dünyanın fakir ülkesinin avanak müslüman, ateist, solcu, sağcı tayfasıyla bizim gibi modern insanların ne işi olabilir.
her muhalifi akp'li zanneden cahil sorusu. bi'de bunların şakirt versiyonları var. onlar da her muhalifi chp'li zannederler.