bugün

arkadaşlarımdan çok beni merakladıran sonuçlardır .*
illuminati'nin bu işte bi parmağı var kesin.
(artık moda oldu bu kusura bakmayın. fazla da eksi atmayın.)
Gecen sene tercihler 5inde bitmis sonuclar 19unda aciklanmis. Eger osym de benim kadar fantastik planlarin pesindeyse bu sene tercihler 3unde bitti 17sinde aciklar.
(bkz: 2012 sbs yerleştirme sonuçları)
ösym'nin izlediği taktikle bugün açıklayacağı sonuçlardır. neden bugün? çünkü maksat kötü sonuç alanların bayramlarını zehretmek.
Ibnenin evlatlari tarafindan bir turlu aciklanmayan sonuclardir. Ulan serefsizler bu kadar adami bekletmeye hakkiniz mi var?
ipneliğin nirvanası nedir sorusuna verilebilecek en güzel örneği teşkil eder. ve bize de ağız dolusu küfürlerle beraber, mide kramplarına aldırmadan uyumak düşer. ha unutmadan, lanet olsun. * *
Şu saat oldu halen açıklanmayarak ösym' de küfür yememiş kimse kalmadı benim için. Allah belanızı versin !
Sabahın köründe kalkıp acaba açıklandımı diyip ösym tarafından hayal kırıklığına uğradığım andır. (bkz: yatın zıbarın)
--spoiler--
keşke ben de heyecanla beklesem diye düşündüren sonuçlar. yaşadığım en buyuk stresin üniversiteye giriş olduğu günleri özledim. halbuki math101 sinavinin sonucunu beklerken kalp krizi, hukuk sınav sonucunu öğrendiğimde sinir krizi, mezun olmam için gereken son dersin harf notunu beklerken kalpte ritmik bozukluk geçirmiştim. dahası ne olabilir diye düşünürken bir sonraki ayın kirasini odeyememe ihtimali gibi bir sıkıntıya, patronla yaşanan stresi, iş arama faslını hesaba hiç katmamistim. allah bekleyenlerine daha buyuk stres vermesin diyeceğim sonuçlardır bunlar. o heyecanın keyfini çıkarın.
--spoiler--

sonuçları beklerken geçirdiği krizlerle gülümsetmiştir. ekşi sözlükten bir alıntı.
"Odtu'de tip fakultesi kazandin la hiyar agasi" yazisini gorursem hic sasirmayacagim sonuclardir.
sol framede gördükçe insana genelde taşikardi nadiren miyokard enfarktüsü geçirten sonuçlardır.
sadece şunu merak ediyorum. müslüman bir ülkeyiz değil mi? devletin başındakiler de baba müslümanlar. yani öyle olduklarını söylüyorlar. geçen senenin sınavını düşünüyorum, binbir türlü skandallar, türbanlılara kıyak falan. o zaman o kadar öğrencinin hakkına girdiler, şimdi de sonuçları ne zaman söyleyeceklerini bildikleri halde tek kelime etmememeleriyle onca insanın sıkıntısını, stresini, kaygısını arttırarak hakkımıza giriyorlar. geceden beri bekliyorum, sırtım ağrıyor. skolyoz olucam nerdeyse. sırtım ağrıyor diyorum. bunun sorumlusu sizsiniz. başım ağrıyor, bunun sorumlusu da sizsiniz. açıklamadığınız için istemeden anneme babama tersleniyorum. anneme babama diyorum ya!... sizin yüzünüzden günaha giriyorum anlayacağınız. amınıza koyayım. burnunuzdan gelecek, bilesiniz ösym.

edit: yerleşemedim. hem de kolay yerleşebileceğim bir yere... acaba ne kadar geriden olan öğrencileri aldılar istediğim bölüme? 38 bin fark attığım halde yerleşemedim. daha ne söyleyebilirim ki?...
Milletin beklerken ayılıp bayıldığı sonuçlardır.

Gençler, kasmayın, rahat olun. Orda hangi okulları yazdıysan onlardan biri gelecek. Biz de yaşadıkta böyle de değildik. Oraya gidince bi çok değişmiyor merak etmeyin.

He ayrıca benim kazandığım okul açıklandığında ben işteydim lan!
17.08.2012 de saat 03:43'de haber TV alt yazıda "bugün" açıklanacak diyerek müjdesi verilen sınav.
acaba bir şifre skandalıyla karşı karşıya gelecek miyiz diye beklenen sonuçlardır.
bu gecede açıklanmazsa çok fena küseceğim sonuçlardır. 3 dür işe geç kalıyorum.
insanların saçma sapan yorumlar yapmasına neden olmuş sonuçlardır. benim anlam veremediğim şu, bu adamlar zaten senin sıralamanı, puanını açıkladılar. sen de buna göre tercihlerini yaptın ya da yapmaya çalıştın. insan bir şekilde kendi yaptığını bilir.( her ne kadar sıralamalar değişse de) istanbul, ankara, izmir, eskişehir, bursa gibi öğrencilerin yoğun olduğu illerde, okulların başarı sıralamaları zaten çok oynamaz bunu da herkes bilir. kazanacağınız okul, sıralamanıza en yakın ya da sıralaması sizden düşük olan okul olacaktir. onun için sözlükte bu kadar debelenmeyi bırakın artık.
ösymnin bugünde açıklamayarak eşşeğin amına su kaçırdığı sonuçlardır.
bu kadar entry gilimesinden de anlaşılacağı üzere sözlükteki liseli sayısını ortaya çıkaran sonuçlar olmuştur. 3 saatte 80 entry güzel rakam...
15.00 veya 12.00 gibi saatlerde aciklanmayacak olan yerlestirme. Osym ile irtibat kuran insanlar var ve gelen cevap "her an aciklanabilir. Bayramdan once de sonra da". Yani topluca ne diyoruz:

Allah belani versin osym!

Edit: imla
garibim öğrencileri soluksuz bırakmış, bekleten sonuçlar. elinizi çabuk tutup ilan edin de çocuklar rahat bir nefes alsın.
3-7 eylül arası kayıtlar dediler ee ağustos sonu geldi daha yerleştirme sonuçları açıklanmadı. insanlar ev bakacak,yurt bakacak-başvuracak, burs için başvurular olacak. hepsi 1 aylık zaman diliminde nasıl olacak merak ediyorum. bu lanet ülkenin kurum ve kuruluşlarındaki boşvermişlik, gevşeklik ve umursamazlık artık son bulmalı.
olm mal mısınız lan bu sonuçları bugün bekliyorsunuz. cumhuriyet tarihinin en büyük! yatırımlarından biri olan kadıköy-kartal metrosu bugün açılacak. tüm medyayı sallayacak bu haber, ösys sonuçlarının gölgesinde bırakılır mı hiç? biraz aklınızı kullanın.
Bugün saat 15.00'da açıklanacağı TRT Haber'in internet sayfasında yazıyor evet.
http://www.trthaber.com/h...gun-aciklaniyor-6280.html

Ama bir nüans var ki o da şu:
Eklenme tarihi : 18 Ağustos 2011 22:29

Henüz bi' açıklama yok yani. Ki -deneyimli bir ablanız olaraktan- bugün açıklanmayacağını söyleyebilirim. *

Edit: Eksilemeden önce entry'nin tamamını okumayı düşünemeyen arkadaşlar... Siz sonuçların açıklanmasını beklemeyin hiç, zira soruları da yarım yamalak okuduysanız böyle, işiniz yaş.