bugün

2-2 mi? 2-2 mi? ve türkiye finalde.
Can Bonomo'ya küfürler başlamıştı ki.... Türkiye finalde
ecel terleri döktüren yarışmadır.
sonuca çok mu sevindiniz? nerden bilelim sevindiğinizi, bir takla atın, oynayın da görelim.
bizi sona bırakarak müthiş bir jest yapılan yarışmadır, azerbaycan'a saygılar..
altın biletinize sıçayım yani. türkiye'nin bilerek en son açıklandığına yüz bin dolarına bahse girerim lan. soğuk terler attım yeminle.
hepsinin aq sırbistan'a birşey olmasın yarışmasıdır? sahi noldu finale çıktılar mı? yıl 2004 ozaman sırbıstan&karadağ yine aynı flütle öyle bir giriş yapılmıştır ki hala dinlerim şarkıyı, şimdi yine aynı adamları görünce duygulandım hoş oldum o zaman kazanamadılar diye üzülmüştüm.
http://www.timsah.com/Zel...istan-Karadag/prVTVLxpfdZ
(bkz: koyduk eğleniyoruz)

darısı finale... isveç'in performansını gördükten sonra ilk 3 için daha da ümitlendim ama finalde çok baba şarkılar var. hayırlısı işallah...

haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2011-2012 futbol sezonu boyunca kalp krizinden ölümlere alışkın hale gelmiş türk milletine sezon sonu hediyesi vermiş yarışma. genç ve eurovisionu pek de tınlamayan biri olarak ben bile kalbimin sıkıştığını hissettim yeminle. yarın bakalım haberlere bilanço ne olacak. hayır, varsa bu millete bir gareziniz bilelim*
resmen ecel terleri döktüren yarışma. son anda tam sövmeye başlıyodum ki salon "türkiye" diye inlemeye başlayınca vazgeçtim.*
not: azeri kardeşlerimize de buradan selam gönderiyorum.*
son finalist olarak türkiye nin açıklanmasıyla birlikte evde gooollll diye bağırdık anlamsız biçimde. futbolda olan başarı açlığımızı başka alanlarda kapatmaya çalışıyoruz amk.
Tamam bi piclik yaptilar da aslinda niyetleri iyiydi pezevenklerin. Salon turkiye diye bagirdi ve ulkemizin reklami yapildi.
Golden Ticket ne lan yüreğimiz ağzımıza geldi. cant bonomo oluyordu az kalsın .
spiker her saniye konuşarak şarkıcılardan daha çok efor sarfetti. şarkılar tekrar gösteriliyor, adam, şu şöyleydi bu böyleydi anlatıyor. ya bir susta dinleyelim di mi?
ek not: hollanda tam poşetti. bir daha çalmaz herhalde kimse.
ulan hala azerilere kızan , kalp krizi geçirttiniz lan diyenler var yahu. *
yahu tamam bir an bende, acaba???? dedim, acaba elenicekmiyiz..

ama adamlar kapanışı türkiye ile yapmak istedi resmen, salonu inletmek istedi. bonomo sahneye doğru yürürken gördüğünüz o bayraklı görüntüler var ya, hah işte onlarla bitirmek istediler.

bence güzel de oldu.
malta'lı elemanın dansını tuttum. ayrıca yarışmanın son biletini gözlerim kapalı izledim.
azeri halkının kardeşliği tekrar kanıtlanmıştır. Son anda tüm salonun "türkiye" diye inlemesi çok hoştu. Ama aynı şey türkiyede azerbeycan için olur muydu? Asla. işte onları farklı kılan da bu.
türkiye, almanya ve dünya çapında olmak üzere twitter da en tepeye oynamaya devam eden yarışma. malumunuz bonomo da baş aktör.

almanya için:

görsel

dünya için:

görsel
eğer gerçek bir müzij tarışması olsa ödülü her sene bedavadan katılmalarıtla eleştirilen ülkeler paylaşacağı için genç yeteneklerin parlaması adına yapılan bir yerde gazoz kupası yarışmanın son versiyonudur.
altın biletle türkiye isminin açıklanmasındn birkaç saniye öncesinde salondaki insanların türkiye türkiye tezahüratları ve sonrasında can bonomo ve ekibinin ellerinde türkiye ve azerbaycan bayraklarıyla sahneye çıkmaları mest etmiştir.
Heyecanla izlenen..

edit: Onu da aldılar elimizden..
Türkiye türkiye sesleri paha biçilemez.
güney rum yönetiminin birinci olacağı ve türkiyenin önümüzdeki yıl bu sebeble yarışmaya katılmayacağı yarışmadır. aha da buraya yazıyorum.

edit: bu gidişle göt olmaya alışmam lazım
can bonomo sahne şovuyla gayet başarılıydı. finalistler açıklanırken biraz heyecan yaşatmış olsalar da tebrikleri borç biliriz. ilk üçü garantileriz gibi geliyor. final performansına bağlı olarak 1. bile olabiliriz. sonuç itibariyle şukuları kaptın bonomo!
o değil şu kıytırık ötesi yarışmada finale kalacağız diye ekran başında kalp krizi geçiren, kalbi sıkışan insanlarla aynı coğrafyada yaşadığım gerçeğini bir kez daha pervasızca yüzüme çarptı bu yarışma. neyse ki finale kalarak ülkeyi düzlüğe çıkardığımıza göre balkondan havaya 5 şarjör atabilirim şimdi bebek, evet bunu yapabilirim. işte türk'ün gücü bu arkadaş !!!bir!!!
azerilerin son zarfta türkiye türkiye nidaları kulakları çınlatmış yürekleri ıslatmıştır. seviyorum lan sizi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar