(bkz: toto ligi)
galatasaray ın ligi lider bitirmesine rağmen playofflarda fenerbahçenin gsyi içte dışta yenerek alacağı ünvandır. evet kainim.
trinidad tobagodur.
federasyon tarafından galatasaray olması kararlaştırılmıştır.
Galatasaray'ın olacağı bugün neredeyse kesinleşmiştir.
FENERBAHCE dir.
Buyuk bir ihtimal ile fenerbahce olacakdir.
(bkz: galatasaray)
17 mart 2012 tarihi saat 20:45 itibari ile gs resmen şampiyonluğunu ilan etmiştir. şuanda yayıncı kuruluş ve fb'nin gönlü olsun kupası oynanmaktadır. onunda şampiyonu gs olacaktır.
fenerbahçe yarışa ortak olmuştur. eğer trabzonda kazanırsa şampiyon olur.
fenerbahçe seke seke , şike şike , basa basa , işeye işeye vs. şampiyon olur.
şampiyon zaten cimbom olmuştur, ama digitürk kupasını da biz kazancağız. dün resmen feneri sahadan sildik kadıköy'de hiç şansları yok.
Puan silme cezası bu yıl uygulanacağından ötürü galatasaray'dır.
gs'nin anca puan silmeyle alabileceği şampiyonluk.
hakiki şampiyon için (bkz: fenerbahçe)
tahminlerime göre bu akşam (06.05.2012) fenerbahçe son 10 yıldır oynadığı en zor 5 maçından birini oynayacaktır.
trabzon spor yetkililerine samimi olarak sorulsa ve şampiyon olmasını istedikleri takımları sıralamaları istense fenerbahçe 18. sırada gelir. öte yandan trabzonsporun saha avantajını kullanamayan nadir takımlardan olduğunu biliyoruz. trabzonspor teknik direktörü şenol güneş röportajlarında, seyirciler destekleriyle rakip takımı ve hakemi etkisi altına alabiliyor ancak bizim taraftarımızın yaptığı tezahürat ve eylemler sadece bizi baskı altına alıyor. gibi söylemlerde bulunuştu. fenerbahçe gibi deplasmanın kırılgan ekipleri böyle bir ortamda nispeten daha rahat top oynayabileceklerdir. volkan, alex ve bence en önemlisi gökhan gönül'ün sakatlığı lig şampiyonunu belirleyecek etkenlerin başında gelmektedir. gökhanın eksikliğinde ya da maç esnasında sakatlığıyla çıkarak yerini orhan şam'a bırakacak oluşu o dakikadan itibaren maçın trabzonspor hakimiyetine geçmisinin belirleyicisi olacaktır. bu akşam ki maçta özer hurmacının forma giymesini bekliyorum ne yazık ki. ne yazık ki dedim çünkü özer fenerbahçe ye yakışmayan 3 futbolcudan birisidir(orhan şam, fabio bilica, özer hurmacı). alex'in oynamayacağını biliyoruz. alexin görevini stoch üstlenecektir. 2011-2012 şampiyonu sanırım bu akşam belli olacak. fenerbahçe puan kaybetmezse %75 şampiyon olur diye düşünüyorum. galatasaray puan kaybetme lüksü olmadığının farkında. taraftar desteğini de arkasına alarak 3 puanı rahat kazanacağını düşünüyorum.
(tarih düzeltildi.)
Kimse kimseyi kandırmasın; bu senenin şampiyonu ne olursa olsun Galatasaray'dır, Fenerasyon değil!

not: Beşiktaş'lıyım.
fenerbahçe'nin çok yakın olduğu ünvan.
şampiyonu galatasaray'dır. ayrıca, ekstradan play-off oynanıyor. onu kim kazanır, bilemiyorum.
Fenerbahçe'dir.

ihtimal falan değil abi olmasın sözlüğü bırakırım lan.

fazla sevinme aslanım !
kesinlikle galatasaray olacaktır. tek çaresi kazanmak olan fenerbahçe'nin arkada vereceği boşluklarla galatasaray bu maçta farka koşacaktır.
en dı oskar goooz tuu...
(bkz: tebrikler galatasaray)

not: fenerbahçeliyim.
yanlış bir cümleyle başlayan başlık. doğrusu: yine galatasaray'ın elde ettiği ünvan olacaktır.
Şampiyonun ertelendiği, ama değişmediği şampiyonluktur. dokuz puanı yarıya indirdiler ama yine engelleyemediler galatasaray ın şampiyonluğunu. kupayı verirkende tüpçünün yüzü görülmeye değerdi amk.