bugün

siyah olanı 65 lira olup sarı formadan daha iyidir.
formaların tanıtımını michel platini yapmıştır. önceki yıllara göre daha kapalı bir renk tercih etmişlerdir. ayrıca gs nin fransız kurucularına ithafen fransa milli takımı logosu konmuştur formaya.

http://galeri.uludagsozlu...n-gs-formal%C4%B1-fotosu/
siyah olanı alınacak olan formalardır.
futbolcuları şişman gösteren formalardır. ujfalusi de geldiğinde şişman zannettik eboue de öyle gözüküyor.
parçalı formanın sağ alt tarafında yer alan dri fit ifadesi pek çok mahalle terzisinin yapabileceği kalitede olmuş ve sosyete pazarlarında satılan çakma nike ürünlerdeki dri fit yazısına benzemiş.
forma reklamını arda ve kazım'ın yaptığı formalardır. parçalı forma haricini beğenmedim.
bok gibi olmuş aynı trabzonun tshirt gibi formalarına benziyor sorsanız özel yapıldı derler.
bu sefer bir şeye benzeyen formalardır.
siyah olan çok siyah tıpkı metin oktay ın ölümü üzerine yapılan forma gibi, sarı olan da çok sarı en ideali yine çizgili.
(bkz: armudun sapı üzümün çöpü)
siyah olanın favorim olduğu formalardır.
sarı kırmızılı parçalı forma güzel olmuş takdir ettim.

sarı forma yakası kırmızılı fena olmamış yalnız biraz cıtlak olmuş fazla satmaz.

siyah forma önünde türk telekom reklam panosuyla yemin ederim pazarda satılan markasız halısaha formalarına benzemiş beğenmedim.
çok basit olmuştur.
işte örnekleri:

http://www.reyhaber.com/i...&catid=7&Itemid=4
rezalet ötesi formalardır. beğenmedim bir galatasaray taraftarı olarak. 2012-2013 sezonunda daha kaliteli forma yapmak için çalışmalara başlamış nike. yine başka bir bahara kaldı elit forma muhabbeti.
(bkz: her sene bir orospu rengi var)*
arkadaşımın paylaştığı videoya,
"yürü gs store'a" yazdırıp, gördükten sonra sildiren formalardır. neyse eskisinden güzel.
takıma hayırlı ve uğurlu gelmesi temennim olmakla birlikte siyah forma çok güzel olmuş.
dundee united ve genk takımlarının tasarımları ile aynı tasarıma sahip formalardır.



http://www.medocmall.co.u...e/361110-815-815006-1.jpg

yani hazır kalıp kullanmış adamlar.
vallahi bu sezonki formalar en azından geçen seneki "mercan" gibi çok küfür almayacak.

siyah forma bana çok basit gibi geldi, antrenmanlarda giyilen t-shirt havası var. bi de o forma erik geretsle şampiyon olunan kadronun giydiği formayı anımsattı bana.

sarı forma deyince aklıma manchester united-galatasaray maçında giyilen forma geliyor. uzun süredir görmemiştik, iyi olmuş.

parçalı formai bu forma her zamanki gibi klasik. galatasarayla özdeşleşmiş bir forma. çok rağbet görecektir.
siyah formanın asaleti yeter derim. bir polo t-shirti gibi olmasına rağmen bağladı beni vallaha.
tek kelimeyle berbat formalar. hele o siyah ne öyle. nike yine şaşırtmadı bizi. adidas dururken nike'ye dönersen böyle olur işte. siz kaşındınız.
bir galatasaraylı olarak beni tatmin etmemiştir. store a gidip, koşa koşa alacağım formalar olmamıştır. eski parçalı formamı üzerimden çıkarttıramayan formalardır.

parçalı: renkleri terstir. ayrıca parçalı formanın yakası da parçalıdır. küçük detaylara takılmayayım diyorum ama, parçalıya bakınca bir şeylerin ters olduğunu anlayabilecek kapasitede bir galatasaraylıyım. bende o parçalı "ruhu" canlanmadı bunu görünce.

siyah forma: girişmeyeyim dedim ama, bir iki çift laf etmezsem içimde kalır. o ne oğlum? o ne lan? bu tip yakalı formaları bol yaptıkları için biraz eski tip durmuş forma. 90 lı yıllarda manchester united giyiyordu bu tip formayı. sonradan onlar da anladılar kötü olduğunu ve daralttılar formaları. bu tip yakalı formalarda dar kesin her zaman daha iyi durur.

sarı forma: genel itibariyle daha güzel gözüküyor bana. arif, hakan, tugay... manchester' dan sonra avrupa ya ayak seslerimizi yavaş yavaş duyurmaya başladığımız yılları getirdi aklıma.
tarihten alıntıdan falan bahsediliyordu formalar için. be e tasarımcı kardeşlerim galatasaray'ın parçalısında sol taraf kırmızı sağ taraf sarıdır. hangi takımın tarihiydi sizin baktığınız?
parçalı sonunda gerçekten parçalı olmuş, sonunda vakıf bank günlerindeki gibi sapsarı bir forma yapılmış ve iyi düşünülmüş, ayrıca turuncu, mor, gümüş vs. gibi abuk renklerin hibiri kullanılmamış, bu çok iyi.

kötü taraflara gelince... siyah forma gördüğüm en özensiz forma açık ara. nike'ın barcelona, inter, abd milli takımına yaptığı gibi özgün tasarımlı üçüncü ve dördüncü formalar yok. bu çok kötü. beyaz renkten de yararlanılabilirdi ayrıca.

ama genel itibariyle galatasaray ruhunu yansıtmışlar, doksanları andırdı az da olsa. iyidir yani.
çok güzel olan formalardır.