bugün

biraz da ülkenin durumuyla alakalı bir durumdur da ondan. her geçen gün ülke daha çok boka batıyor. üniter yapı bozuluyor, milli manevi değerlerden biraz daha kopuluyor. bir taraftan batı bir taraftan arap emperyalizminin pençesinde güzel ülkem. bir ülkeye sahip çıkamadık yazıklar olsun. hoş ben desteklemedim ülkeyi bu noktaya getirenleri ama yine de içim rahat değil.
başladığı tarih 2010 haricinde diğer tüm yılları bok gibi geçmiştir. bir an önce kurtulunması temennisiyle.
Ileride efsane olarak anılacak yıllar.
Halen yaşadığımız yıllar .
1 yıl sonra bitecek olan yıllar. Taptaze 2020'li yıllar bizi bekliyor.
Diğer decade'lere göre oldukça monoton geçtiğini düşündüğüm, bununla birlikte berbat bir müzik modasına sahip olan yıllar. 2000'li yıllarda revaçta olan alternatif rock 2010'lu yıllarda yerini elektronik pop müziğe bırakmış, bu yılların sonlarına doğru ise mainstream piyasayı auto tune bazlı berbat rap müzikler meşgul etmiştir. Bilgisayar oyunu sektöründe de oyunların yüksek çözünürlüğe sahip olması ve ilkel vr uygulamaları haricinde pek bir gelişme olmamakla birlikte sinema sektörünün dijitalleşmesi (netflix vb) televizyonu yavaş yavaş demode etmeye başlamış, sosyal medya kullanımı müthiş bir şekilde artarak yaşlı nüfusta dahi patlama yapmıştır. orta 2010'lara kadar revaçta olan facebook bu yılların ilk yarısından sonra yerini instagram denen saçma uygulamaya bırakmış, youtube kendisini oldukça geliştirip insanlara video üretiminden para kazanma yolunu açarak yeni bir meslek dalı icat etmiştir. Yine bu yıllarda global mekatronik sektöründe çeşitli gelişmeler yaşanarak daha önce sadece teoride kalan robotik teknolojiler ve %100 elektrikli araba projeleri yavaş yavaş pratiğe dökülerek gün yüzüne çıkmaya başlamış, ufacık dronelar dahi savaş alanlarında kullanılmaya, tam elektrikli araçlar yollarda görülmeye başlamıştır. Bu gibi teknolojik gelişmeler 60'lı yılların bilim-kurgu, uzay temasını tekrar hortlatmış, bazı dizi ve filmlerde yine bu ve benzeri temaların işlenmesini sağlamıştır. Sjw ve politik doğruculuğun hat safhaya ulaştığı bu yıllar ergenlikten yetişkinliğe adım attığım dönem olmuştur ayrıca.
1 ay sonra tarihe gömülecek yıllardır.
20 sene sonra yapılacak olan 2010'lar partisine konu olacak yıllardır. Bolbol anı biriktirin diyeceğim ama zaten her şey Instagram'da var. Siktir edin biriktirmeyin.
bence davranış,düşünce,ahlak,nezaket, utangaçlık, yaşam kalitesi olarak bozulduğumuz yıllardır. 2020'li yıllar bu yılları da aratır.
Sosyal medya ve inci sözlük kültürü sayesinde, Yıllarca beyaz showa gülen türk toplumunun mizah seviyesi arttı.
Doların 1,3 1,4 olduğu yıllar. Ne yılarmış be !