bugün

elli yaşında olan ve liseyi dışarıdan bitiren annemin azimle uğraşıp, veteriner olacağını öğrendiğimiz öss sonuçlarıdır.
an itibariyle bizim evin kuzey kampüsune tekrar transfer oldugumu öğrendiğim sınav sonucudur. * * *
tadı tuzu olmayan sonuçlardır. kardeşim önceden ne güzeldi. site kitlenirdi kimse giremezdi, sonucu öğrenmek için herkes en az 1 saat ömür tüketirdi. hatta işi olmayan tipler bile sırf site tıkansın diye siteye girmeye çalışırdı. şimdi pat diye açılıyor sonuçlar, olmuyor böyle ösym ayıp oluyor.
seneyekaldı üniversitesi kırıkhayal fakültesi zikilesi sistem mühendisliği'ni kazandığımı gösteren sonuçlardır. çok haşhuşum.
sonuçlarını buraya yazan genç arkadaşların bu kadar eleştirilmesini anlayamadığım sonuçlardır.

sonuçta bırakınız yazsınlar. Aynı bölümde okuyan ya da aynı bölümden mezun tecrübeli bir yazardan yol yordam öğrenmeleri fena mı olur? Ne çabuk unuttunuz kayıt sıralarında küçük emrah masumluğunda dolaştığınız günleri. *
herkesin 350-360 aralığında puan yaptığı sonuçlardır.

"ulan bir ben mi 308 yaptım diye düşündürür" halbuki sen de 1.3 milyon küsür kişiyi geride bırakmışsındır lakin geride bıraktıklarının arasında hiç sözlük yazarı yoktur demek ki. *
beni, tekrar deneyiniz üniversitesi sayfa görüntülenemiyor bölümüne yerleştirmiş sınav sonuçları. zaten sınava da system errorla hazırlanmıştım.
her ne kadar pek sevgili yazarlarımızı ilgilendirmediğini bilsem de "istanbul üniversitesi- ingiliz dili ve edebiyatı" efendim.

olay falan çıkarsa demeyeceğim, mutlaka çıkar, kendimizi biber gazlarından nasıl koruyabiliriz? yol yordam bilen abilerimizden bu konuda yardım bekliyorum.

edit: ablalarımızdan da olur. ben lafın gelişi şey ettim.

subjektif bir entry yazdığımdan dolayı zorunlu gelen edit: illa "objektif ol sevgilim subjektif olma sevgilim" diyorlar. o zaman; bugün açıklanan ve bir milyon kadar öğrencinin kaderini belirleyen sonuçlardır.
yarın kimilerinin babalara geleceği, kimilerinin ise hayallerindeki bölüme gireceği sınavın açıklanmasıdır. seneye bir daha girmeyi düşünen biri olarak zerre s.kimde değildir sonuçları o ayrı.

(#5576731)
gazi üniversitesi iibf işletme yazan sonuç.*
puanımı beğenmeyip seneye denemeyi kafaya koyduğumdan, laf olsun diye de açıköğretim çalışma ekonomisi yazdığımdan, aheste aheste baktığım sonuçtur. oyalanıcaz kardeşim bir yıl daha * tercih yapsaydım da gidiyormusum lan baya yere puanlar da çok düşmüş. ama benim ki feci öznel oldu.

dıdıt: kimisini sevindiren kimisini hüzünlendiren sonuçlardır.
2. dıdıt: ek yerleştirmeden uludağ felsefeye girdim. karışık duygular içerisindeyim sözlük.
(bkz: öss birincisinin 6 tercih yapması)
taban sırasının 220 kişi üstünde olduğum için hiç umutlu olmadığım boğaziçi bilgisayara yerleştiğim sonuçlardır. oh yeah man!
Sonuç:Bir yükseköğretim programına yerleşemedi.
Bunu gormek ayri bi duyguymus be. *

istanbul Arel Üniversitesi - Mühendislik Mimarlık Fakültesi - Bilgisayar Mühendisliği (Burslu)

Bu arada kazanan arkadaslara hayirli olsun, diger arkadaslar da insallah bir dahaki sefere bizim mutlulugu tatmalarini diliyorum.