bugün
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- otobüste açamadığı camı kıran erkek6
- niye uyandık sözlük5
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- 9 eylül izmir in kurtuluşu2
- şönt baca3
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- gebze yi gebze yapan şeyler5
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- spora başladım5
- at eti yemek5
- sözlüğün en kültürlü yazarı3
- uyudun mu11
- günün sözü5
- sabahları nefret edilen şeyler2
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- queen ravenna ve cinleri14
- şeffaf ayakkabı9
- arkadaşlar ben artık ayı olmak istemiyorum2
- özgüven5
- patso4
- hayattan beklentiler7
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- 81 ilde sığınak yapılması7
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız3
- tavuğun neden kanatları var11
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- s'i l v'e r m'i s t35
- uludağ sözlük size ne kattı27
- sinek as6
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi6
- gocu34
- insanı yoran duygular6
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı6
- kız düşürmenin kısa yolu19
- sözlüğün en masum yazarları18
- taliban7
- queen ravennadan mesaj var11
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
entry'ler (120)
Ota yoka özel gün düzenlenen dünyamizda geçte olsa bilgisayar mühendislerine toplumda hakettiği değeri 1 günde olsa kazandiracak gün.
bende sevmem kendisini ama hakkını vermek lazım anlardı rahmetli.
Yeraltında devletin ebesini sikiyolar zaten ne gerek var iktidara.
hiçbirşey kaybetmemiş insandır.
"seçiçi geçirgenim herkese geçirmem belayım"
saian&karachali-kutsal
saian&karachali-kutsal
"son albümün senin gibiyse göt olduğundan çok satar" gibi bir söz yazmış almancı türk rapper.
(bkz: başlık sıçmak) tenhada yakalamasın.. affetmez.
(bkz: bill gates) adam sıçarken bile kazanıyor.
gerilen ortamı görüpte bunun sadece teröristlere fayda sağladığı sanan insandır.az bi mantıklı düşünseler herşeyi görecekler ama yok.sırf iktidara gıcığından iktidarın her yaptığı işe karşı çıkan insandır.yanlış her zaman olur o zaman karşısında durursun. ama doğrununda hakkını vereceksin.
titre laynn
(bkz: taş fırın erkeği)
(bkz: taş fırın erkeği)
Toprağımın rapçisi. Çok deli sözler yazar. defkhan'la feat leri harikadır.
fazla mal göz çıkarmaz. keşke almasalarmış. *
(bkz: üstü minare altı kerhane) veya (bkz: üstü mekke altı paris)
gelmeden önce bişeler öğrenirim, biraz gülerim, zaman geçer diye düşünülen gereksiz oluşum. ipini koparan burda. bişe öğrenmek bi yana nerdeyse doğru bildiklerimize unutturacak kadar çakal yazarları bünyesinde bulundurur. yararı da yok değildir vardır. mesela aklın yaşta değil başta olduğunu gösterir. (bkz: yaş haddinden emekli)olanın aslında yaş haddinden değil akıl haddinden emekli olduğunu öğretir. her gördüğün ittifaka * balıklama dalmamayı öğretir. iki eliyle bi siki doğrultamayan klavye erkeklerinin sanal krallıklarını gösterir. götü boklu pis çoçukların bile artistlenebileceğini görür sabırlı olmayı öğrenirsiniz. en önemlisi nerde çokluk orda bokluk olayını yalar yutarsınız. kısacası zamanı harcamaya değmeyecek, daha da kısası zamanını çalan yer. ortamın boku çıkmış, sol frame desen ergen fantezilerini aratmayacak sapkınlıklar dolu başlıklar, yaşadığı ülkenin dinini bilmeyen cahil cüheylalar,dikkat çekmek isteyen yazarlar dolmuş yer. dolaşmak, bişeler okumak, dostlarla sohbet varken ne işimiz var burada. yine de bünyesinde devede kulak kalacak şekilde kaliteli yazar barındırır. ama değmez.vesselam...
tanım:sözlük yazarlarının kutsal saydıkları şeylerdir. *
şimdi efendim sözlükte başlık açılıyor kutsala hakaret edilmesi falan diye. hepimiz nihayetinde normal insanlarız bi müceddidliğimiz falan yok kimin kutsalı ne bilemeyiz. ondan dolayı herkes kutsalını buraya yazarsa biz de entry lerimizi ona göre gireriz.
şimdi efendim sözlükte başlık açılıyor kutsala hakaret edilmesi falan diye. hepimiz nihayetinde normal insanlarız bi müceddidliğimiz falan yok kimin kutsalı ne bilemeyiz. ondan dolayı herkes kutsalını buraya yazarsa biz de entry lerimizi ona göre gireriz.
saboka hayranların yine abarta abarta yere göğe sığdıramadığı ep. ne var lan sanki iki üç enstruman müzik yapmakta. anlaşılan saboka artık sıçsa yer bunlar. e tabi onlar böyle yaptıkça doğal olarak adamın götü iyice kalkacak ilerideki şarkılarında ben peygamberim demeye başlayacak. merakla bekliyoruz.
marcio-mert *