bugün

kiminin polede ,schumi ve alonsonun ise siralamalardaki 2 saniyelik cezalarindan dolayi 11 schumi ve 14 alonso numarali gridlerden basladigi gp..onuncu tur itibariyle siralamada ilk 6,
1-kimi
2-de la rosa
3-alonso
4-button
5-schumi
6-fisichella
liuzzi ile bahtsiz raikkonen carpisti ve kimi iyi goturdugu yarisin disinda kaldi..yarisin tum dengeleri degisecek cunku guvenlik araci girmis durumda,tum farklar kapanacak,bu da alonsonun hic isine gelmeyen bir olay..
hungaroring bir daha boyle bir yaris goremez tahminimce,belki de burda yapilan son 5 yaristaki toplam gecisten daha fazla gecis yasandi,yagmurun yagmasi isleri bayagi karistirmis ve olayi daha zevkli hale getirmis..
renault pit ekibinin lastigi duzgun takamamasi sonucu alonso nun lastigi yalan oldu 18.tur itibariyle..yaris bu sekilde biterse 2006 f1 po turkiye gp tadindan yenmiycek..
inanilmaz kotu bir rejisi olan yaris..arkadas ben boyle f1 yayini gormedim,adamlar at yarisi falan sandilar heralde bunu.millet saliselerin pesinde bu adamlar istatistik vermiyor..
scumi nin ne buyuk bir efsane oldugunu goruyoruz.adam kabak lastiklerle gidiyor ve hala gecilmedi.7 tur daha dayanabilirse 2. olucak fakat zor gorunuyor..

edit:5 tur kala gecildi..son siralama
1-button(kariyerinin ilk yaris zaferi)
2-de la dosa(kariyerinnin ilk podyum zaferi)
3-schumi
schuminin 13. virajda pist disina ciktigi yaristir. otomobili donmemektedir. 3 tur kala olur mu budur?
schumi 3tur kala yaris disi kaldi.direksiyon problemi,araba donmuyor..harika bir yaris oldu
hem alonsonun hem schuminin puansiz kapattigi yaristir.
3 tur kala yaris disi kalan schuminin arabasinin yakinplan cekiminde gozuken lastiklerinin "oha adam bunlarla mi 2. olucakmisss helal beeeaa" dedirttigi yaristir
yaris sonunda podyum,

1-button(lucky strike honda)
2-de la rosa(mclaren mercedes)
3-heidfeld(bmw sauber)
uzun süre sonra yaşanan en heyecanlı yarış olmuş schumi'nin 3 tur kala yarış dışı kalması tüm tifosileri üzmüştür.
mclaren ve de kimi raikkonen'in bu sezonki kanser vakası adaylarına yenilerini eklediği yarış olmuştur. ama sonra alonso ve schumi'nin de yarış dışı kalması kurtardı bari biraz! haftaya türkiye ayağında bekliyoruz seni kimi.. yakışır sana..