bugün

Bir de bunu 16 şeritli yolda porche ile giderken puro içip güneş gözlüğü takarken yan koltuktaki sarışına kolunu atıp öperken söyler. Ayıp be..
(bkz: hassiktir bok)
Telefon 400 dolardır Türkiyede 2000 bin liradır sanki herkesin elinde 10 bin dolarlık vertu kullanıyor gibi yansıtmayın şunu aptallar.
ben yaklaşık 750 liraya aldığım huawei p8 kullanıyorum.şimdi ben şöyle bir eleştiri getireyim.

i phone 7 plus 128 gb denen telefon amazon.com da 1100 dolar falan civarında.senin ülkende ise turkcell'de gördüğüm fiyatıyla 4.200 tl.

yani siktimin sığırı , senin asgari ücretlin o telefonu alabilmek için 4 ay çalışacak ve sadece bu 4 ayda 1000 lira para tüketecek ki o telefonu alsın.amerika'da temizlikçi olarak çalışsan bile insan gibi yaşayarak 1 ayda rahat rahat o telefonu alırsın.

bu arada o asgari ücreti türkiyedeki beğenmediğin muhalifler 1500-1400 gibi rakamlar açıklayarak 1300 seviyesine getirdiler , 1500 vaadi ilk chp tarafından ortaya atıldığında senin çok bilmiş ekonomi bakanın ''hangi parayla verecekler'' diye dalga geçiyordu.hangi parayla veriyorsun şimdi 1300 ü anlat bakalım ?

ekonomi kötüdür , hatta batık vaziyettedir.bunu sözlük başında göt büyüterek değil de sokakta esnafla falan muhatap olarak gözlemleyebilirsiniz.
internetten bin liraya düşürdüğüm telefonumla ekonominin bok gibi olduğunu düşünüyorum, söz hakkım var mıdır? Yoksa biraz daha fiyat kırayım mı?
Ayrıca O telefonun iki bin lira oluşu vergiden ve dolar kurundan dolayı, lüks bir cihaz olduğundan değil.
2016 yılında nokia 3310 kullanıyorum, satsan satılmaz hatta üstüne para bile isterler ve ekonominin bok gibi olduğunu düşünüyorum. oldu mu?
Hükümet yalaması ahmaklar yüzündendir. Elalemin adamının 600 dolara oldığı malı biz neden 3500 liraya alıyoruz diye sorgulamayın sakın, sadece yalayın.
AKP li değildir çünkü onlara göre ekonomi çok iyi .
(bkz: siker misin sabaha mı bırakırsın)
keşke ekonomimiz kullandığımız telefon ya da araç gereçle çökse diyerek katılmayacağım önerme. iktisadi anlamda vergi yükü ile taçlandırılmış her emtia devletin kasasına gelir kaydedilmekte iken vatandaşın kullandığı her ürün devlet için gelir kaynağıdır. zaten böyle olmasa ötv kdv gibi dolaylı vergiler geçici olarak başlayıp süreklilik arz etmezdi.şimdi gelelim ekonomiden şikayeet ettiğimiz konulara mesela dış ticaret açığımız neden sürekli artıyor, ya da carfi açık neden büyüyor ya da akaryakıt dünya üzerinde ucuzlarken neden ülkemizde üst sınırlarda hatta zam yapılarak artıyor. arkadaşlar bu bireylerin müsrifliği değil hükümetin müsrifliğidir. en başından bu yana o don bu götte durmaz dedikçe o götü büyütmeye çabaladılar. sonuç ortada. öyle krizlerin teyet felan geçtiği yok. krizler bildiğin delip geçiyor. sadece biz yalama olduk.
güncel Önemli Başlıklar