bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük7
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz4
- nickten isim tahmini yapmak10
- büyük filmlerden büyük replikler3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- haramidere de haramilik yapmak5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- full metal jacket vs the thin red line2
- guinness birası3
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var2
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- yürüyen bok4
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- sinem dedetaş11
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- kilolu olmak5
- kedin mi var derdin var4
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- sözlüğü doğru kullanmak2
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- muşlettin amca2
- her gün tuvalete çıkmak2
- zall adlı yazar4
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak2
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- oral süspansiyon3
- amerikaya taşınmak2
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- batıl inançlar6
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- allah 1 metin 2 rte 33
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- renault 9 broadway12
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı8
hesabını kim verecek meçhuldür , her şehit haberinden sonra yok f-16 lar kalktı bilmem kaç tane kampı vurdu yok bilmem kaç tane terörist öldürüldü gibi kaynağı da doğruluğu da olmayan haberler yayınlanıyor devlet statüsü olmayan her cephede savaş veren ışid bile her savaşa kamera ile gidiyor öldürdüğü herkesin videosunu en kaliteli şekilde servis ediyor , biz videoda istemiyoruz resim olsun getirin önümüze koyun o da yok. Buna sebep olan herkesin allah belasını versin.
savaştır şehit verilir. çanakkale savaşını güllerle mi aldık sanıyorsun sen?
acaba o zaman sizin gibileri atatürk için "katil vs" diyo muydu merak ediyorum. at kafaları.
acaba o zaman sizin gibileri atatürk için "katil vs" diyo muydu merak ediyorum. at kafaları.
Çanakkale de britanya , ingiltere , yeni zelanda , fransa , avustralyaya karşı devletlerle savaştık , sikik bir terör örgütü ile acunun gördüğü en büyük savaşlardan birini kıyaslayacak kadar cahil , aptal ve yobazsınız.
Terör bir cephe savaşı değildir. Bu çatışmaların sonucunda ne bir parça toprak kaybedilir ne de kazanılır. Dün ne ise bu gün de, yarın da aynı olacaktır. iki gün önce dağlıca'da Türk askerinin pusuya düşürülmesinden sonra mayın döşedikleri yolu kim kazandı? Ya da yıllardır verilen binlerce şehit terörün bitip yok olmasına ne katkı da bulundu? Sadece ağlayan binlerce ana ve geride bırakılan dul ve yetimler var. Dediğim gibi bu bir cephe savaşı degil, terör örgütünün hain saldırılarına karşı can kurtarma mücadelesidir.
(bkz: teşekürler açılımcı akp)
rte nin teröristler ile görüşmesinin, anlasmasinin sonucudur.
tayyep ve onun kuklası ne iş yapar. iş yapamıyorlarsa istifa etsinler.
Savaş mı? Ben savaş tarihine meraklıyım bununla ilgili onlarca kitap ve bir sürü belgesel\film izledim ve böyle bir savaş görmedim buna savaş diyende enayidir vurun ağzına alın lokmasını veya ekmeğini.
Anlamsızca ölüyorlar! Ve iktidar köpekleri buna kılıf arıyor. Sahi kılıfınız eski perdelerinizdi değil mi!
Anlamsızca ölüyorlar! Ve iktidar köpekleri buna kılıf arıyor. Sahi kılıfınız eski perdelerinizdi değil mi!
en kötü tarafı sorumluları hala televizyonda konuşuyor.şehitlerimize allah tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum.
pkk ve hdp sevicilerin iştahını kabartmaktadır..tayyip karşıtlarının yani..
Dünyada 102 eksik, cennette 102 fazla...
Devlet yöneticileriden teker teker istifa beklenir. Adam gibi bir asker başa oturtulmalıdır ve pkkya güzel bir son hazırlanmalıdır.
Hedef 2023se, durum vahim.
ne yazık ki kimsenin(lafta liderlerin) bu olayların durması için hiç bir önlem almadığı çok açık gözükmektedir.her gün klasik olarak yok uçaklarımız bomba yağdırdı bilmem kaç pkk lı öldü diye haberler çıkıyo.kardeşim sen bombalıyosun tamamda olaylar hiç azalmıyo,nolcak 2 bomba gelince korkup bu şerefsizler bırakçak mı bu işleri,nolcak sayıları mı biticek.yıllardır bombalıyosunuz yukardan ama hiç bir bok olduğu yok,sokaktaki çocuk bile farkındadır bu işlerin böyle bitmeyeceğini.
Madem savaşta şehit verilmesi normal umarim senin çocuklarıni da öldürürler.
Tayyip in koltuk sevdasi yüzündendir.
Tayyip in koltuk sevdasi yüzündendir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar