bugün
- bik bik 220
- 30 ekim 2026 konyaspor galatasaray maçı18
- gay olduğunu saklayan erkek3
- balkona israil bayrağı asmak4
- eli üşüyen kızın elini nasıl ısıtırsın25
- noodle6
- tatlı tatlı kaşınan göt deliği6
- 115 bin entry giren işsiz yazar2
- türkiyede evlenmeyenlerin sayısı 20 milyon olması3
- deri tayt giyen kız osurunca hava nasıl çıkıyor4
- ayak yalamak için 591 km gitmek7
- sözlük yazarları neden birbirinden nefret ediyor4
- psikolog4
- teomancalmasur23
- cia in takibe aldığı 23 sözlük yazarı4
- olmaz olsun öyle yetkili4
- tanga giyen kişi osurursa ıslık sesi mi çıkıyor4
- mi6'nın takibe aldığı sözlük yazarları2
- güzel göt görünce tansiyonun düşmesi3
- rafael leao6
- tüylü ve sulu şeftali2
- şeftalili dondurma2
- mhp'nin atatürk'ü sevmemesi10
- şeftali ağaçları dökülüyor yaprakları2
- ayağı güzel kızlar nereli sorunsalı6
- bu sözlüğe yıllarımı verdim3
- bir erkeğin en mutlu olduğu an5
- çingene dilenci ile sevişmek3
- ankara allah'ın belası bir yerdir4
- sözlük yazarlarının şeftalileri2
- yakında sözlüğe geri dönüşler olabilir2
- wada 35 yaşında4
- aleyna tilki'nin konserde verdiği efsane frikik2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak6
- erlik5
- gece 11 de eve sipariş edilebilecek en güzel şey3
- türk solu16
- uludağ sözlük korosu alet dağılımı3
- herzevekil11
- nervio14
- ismetin ciddi sıkıntıları olması9
- mekan sınırsız mıdır4
- sibel can'ın nutellalı memeleri9
- bir gammazın günlüğü2
- sabah akşam ayak muhabbeti yapan sözlük4
- akp'li yayman'ın fon krizi açıklaması4
- gina marano3
- gammazların dönüşü3
- humbaracı ismed bin gürbüz paşa6
- sizin taptıklarınız ayağımın altındadır diyen kız4
artik teleferik-alsancak istikametini izlemedigini ogrenip bozuldugum otobustur. o kadar oldu mu be...
balçova-üçkuyular-göztepe-konak hattındaki semtleri alsancak üzerinden halkapınar'a bağlayan otobüs hattı. özellikle balçova ahalisinin favori hattıdır. ayrıca alsancak ve ataturk stadyumlarına yakınlığı sebebiyle göztepe taraftarları bu hattı maç sonralarında evlerine dönerken yoğun olarak kullanırlar. bu sebepten göztepeyle özdeşleşen bu hatta çalışan otobüslerin, maç günü alsancak'ta taşkınlık yapan karşıyakalı taraftarlar tarafından taciz edildiği olur.
bir efsanedir. gençlerin vazgeçemediği otobüs numarasıdır. starbucks kıvamında bir yolcu potansiyeline sahiptir. o otobüse binenlerin genelde alsancak'tan güzelyalı'ya veya güzelyalı'dan alsancak'a gitmeleri sebebiyle rayban gözlüklü olmaları da kaçınılmazdır.
balçova' dan geçen otobüs. akşama doğru yolcularının çoğu izmir ekonomi üniversitesi öğrencisidir.
13'ün karesi.
(bkz: alo post)
beklentiyle ters orantılı gelen otobüs. çok acelen varsa erken de çıksan evden yine gelmez bu lanet.
otobüslerin kralıdır sahilden püfür püfür gider, ayrıca 10 dakika da bir olmasına rağmen genelde hep tıka basa doludur üçkuyular, güzelyalı, göztepe, karataş gibi semtlerden binenler ayakta gitmeye mecburdur, fakat otobüsün %50 si konakta %50 si alsancakta iner halkapınar son durak olmasına rağmen, hep halkapınar durağına bomboş gitmesiyle bilinir. ezeli rakibi 86 numaralı otobüstür. ama 86 nın geçtiği güzergahta oturanlar da hep 169 u tercih eder.
69 yapan bir çiftin yanına uzanmış tek kişinin yukarıdan görünümü.
çoğunun içinde nevigasyon bulunan ve içinde "bir sonraki durak balçova belediyesi" şeklinde durak bilgilerini ayrıca "işimiz izmir, gücümüz izmir. daan" şeklinde reklamlar duyabileceğiniz otobüs.
joker otobüs.balçova,üçkuyular,güzelyalı,göztepe,konak,alsancak... diye gider bu liste.
çalıştığı güzergahta (balçova-halkapınar metro)kendisinden daha sık geçen otobüs yoktur. üşenmedim kalkış saatlerine baktım; 3 dakikada bir. en seyrek aralık ise sadece 10 dakika. işe bak; istesen de kaçıramıyorsun otobüsü.
Klimalı, konuşan modellerinden biri yada birkaçının bazı durak isimlerini söylerken detone olduğu otobüstür.
F.Altay Aktarma Merkezi'ni ve Mithatpaşa Lisesi duraklarının adını önce TRT radyosu sanatçısı kıvamında söylerken birden uykudan yeni kalkmış sivilceli ergen gibi söyleyen otobüstür.
F.Altay Aktarma Merkezi'ni ve Mithatpaşa Lisesi duraklarının adını önce TRT radyosu sanatçısı kıvamında söylerken birden uykudan yeni kalkmış sivilceli ergen gibi söyleyen otobüstür.
izmir'de sabah 8-9 arası mobil defile yerine dönüşen oturgaçlı götürgeç hattı.
Moda 169'dan takip edilir.
Moda 169'dan takip edilir.
artık Balçova - konak hattı olarak çalışmaktadır.
13'ün karesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar