bugün

Kendini dolandırıcı zanneden geri zekalının numarası. aramayınız. tekniği ise şöyledir;

"degerli abonemiz pepsi yasatir seni +5757 kampanyasi baslattigi cep cekilis sonucu hattiniz 10.0000 tl para ödulü kazanmistir bilgi islem icin 0531 474 07 xx arayiniz turkcell ve vodafone merkezleri @seda sayan@"

tarzında bir mesajla önce sizi gülmekten yarıyor, sonra aramanızı bekliyor. ulan mal, önce cümlen düşük, hiçbir noktalama işareti yok, telefon numarası babanneminki gibi, bir de sonuna seda sayan yazmışın, aklının kösteğine başlattın ya akşam akşam.

ne bilsin keko, sözlük yazarına mesaj atacağını. * bir de aradım geyiğine, bildiğin şiveli konuşuyor. heralde ses değiştirmeyle alakalı bir şey de kullanıyor ayı, kadın gibi. görüşmeyi de kaydettim de upload edecek bir yer bulamadım. merak ederseniz söyleyin yükleyim.

tabi bilinçli bir vatandaş olarak, telefonu kapar kapamaz önce durumu emniyet müdürlüğüne sonra da turkcell müşteri hizmetlerine bildirdim. hiç sanmıyorum birilerinin kanacağını ama dikkat edin dostlar.
(bkz: açık adres)
pepsi dolandırır seni pepsi.
aramam sonucunda 100.000tl'lik konuşmayı hakkaten de kazandığım numaradır.
yanlız şebekenin sonunu iyi seçmiş moruk. herkese sokuyorum diye 31. tebrikler.
(bkz: hadee bee)*
pepsiii domaltır seni pepsiiii.
(bkz: yersen)
bir kaç gün önce bize de musallat olan ileri zekalıdır kendisi.* muhattap olup sövmediğimiz için midir bilinmez saat başı mesaj atmış en sonunda ümidini kesip vazgeçmiştir.
bir başka örnek için,

(bkz: 0 531 943 90 06)

aman dikkat arkadaşlar. millet çakal olmuş.
(bkz: bir cumhuriyet başsavcısı olarak pringles)
kazandığını söylediği para ödülünün, avuçlarının içinden kaydığı hissini aldatıldığını anladığın anda
bile hissetmediğin, hissedemediğin, abuk sabuk şakalamaca dolandırmaca seçeneğidir. aşağıda diğer seçenekler
listelenmiştir. hepimiz adımızı unuttuk gari
insan bu kadar mı mal olur yahu. bu ses tonunla bile kandırılanlar var ki, bu taktiğe devam ediyorlar. bunların ipliğini pazara çıkarmak için peşini bırakmamak lazım. bilinçli bir türk vatandaşı, yapılması gerekeni yapmış.

(bkz: emege saygi arti rep)*
telefon hattının avea olduğu düşünülünce ve arama kriteri olarak sadece turkcell ve vodefone olarak belirtiyorsa bu operatörler beni arasın bende avea'dan bedava kontör kazanayım amacındadır. yazık adama yaa sırf beleş kontör için ne tezgah kurmuş, bari arayalım da azcık kontör kazansın zavallı.
+siz nerden arıyorsunuz bakalım?
-vallahi bi yerden arıyorum, sen nerden arıyorsun?

+nerden arıyorsunuz?
-bilmiyorum. * *

(bkz: paylaşım için teşekkürler)
"vala bir yerden arıyom, sen nerden arıyon" hahahahhohoheheheheheee

pringles bu olayla sonsuz artı oyu annesinin ak sütü gibi hak etmiştir. ava giderken avlanmak bu olsa gerek, tebrik edilesi yazar saolsun varolsun, çok yaşasın.

ses değiştirme cihazı falan olduğunu sanmıyorum bildiğin hödük çünkü karşı taraftaki, tahminimce 16-17 yaşında henüz ses telleri oturmamış kadın sesli bir ergen bu.
pringlesı bu başarılı konuşmasından ötürü tebrik ediyorum.cumhuriyet başsavcısı da nasıl bir mertebedir arkadaş dinlerken tırstım amk.akşam akşam yardın be hocam.*
muhtemelen bir çocuğun sesine ait olan bir garip dolandırılıcık hikayesine aracı olan numara. yarılmak garantili, youtube'da ünlü olabilitesi yüksek.
dostum seda sayan demişsin ama bu kibariyenin annesi*