bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle40
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak12
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- kendini dinlemek5
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- katatespizartmasi9
- gece yıldızları izlemek3
- nasıl bir kadınla evlenilmeli6
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- gitme isteği3
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi4
- masumiyet körlüğü3
- tanita tikaram2
- sizleri seviyorum çiçeklerim5
- özgür özel mallığı6
- aşkın matematiği3
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf7
- dünyanın sonu2
- aleyna tilki3
- aleyna tilki seksiliği2
- mebrure yapay zeka2
- mavi saçlı kız3
- ıssız adaya düşmek2
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- arda güler5
- köpeklerde doğurganlık yaşı biter mi3
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- sucsuz yere hapis yatmak4
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- evlilik masrafları17
- mokv geldi mi8
- uysaljakoben22
- kadınların aradığı erkek modeli11
- penis deliğinden içeri giren kene10
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek4
- evde sufle yapmak2
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- ortamın enerjisini düşüren insan4
- rümeysa eker6
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı5
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri2
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- karılar3
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- havva öztel4
- afrodit2
- gül gibi kız olma kriterleri9
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- chpli belediye başkanlarının rüşvet ve seks zaafı3
entry'ler (11)
Olur ya. Yani umarım...
ilk defa böyle bir olay yapılsa kötü olmasını çok dert etmezdim. ancak bazı pc oyunlarında zaten var böyle şeyler. örneğin untildawn. untildawn'ı oynarken seçtiğim her seçenek önüme yeni bir senaryo sundu. yanlış yaptığım bir sey için beni geri döndürmedi. döndürse bile bunu yeni bir senaryo ile destekledi ve mantıklı bir temel oluşturdu.
black mirror bu filme gerçekten çok emek harcamış ancak olmamış. aynı zamanda sondaki senaryolar tatmin edici değil. izleyici finalde sarsıcı bir son ister. hiç bir son beni tatmin etmedi açıkçası. (oyunun gelecekteki versiyonu belki biraz etmiştir).
en sevdiğim sahne ve çoğu kişiyi filme bağlayan sahne, colin ve stefan'ın karışıklı konuşmasiydi. -ki orada aynı zamanda matrix'e de gönderme var.- o konuşma o kadar güzel ve felsefi akıyor ki filmin gerçekten sizi bir düşünceye sürüklediğini, benimsettirdigini hissediyorsunuz merak uyandırıyor. ancak ilerleyen dakikalarda çok büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız. ben şahsen bu filmi kimseye önermem.
black mirror bu filme gerçekten çok emek harcamış ancak olmamış. aynı zamanda sondaki senaryolar tatmin edici değil. izleyici finalde sarsıcı bir son ister. hiç bir son beni tatmin etmedi açıkçası. (oyunun gelecekteki versiyonu belki biraz etmiştir).
en sevdiğim sahne ve çoğu kişiyi filme bağlayan sahne, colin ve stefan'ın karışıklı konuşmasiydi. -ki orada aynı zamanda matrix'e de gönderme var.- o konuşma o kadar güzel ve felsefi akıyor ki filmin gerçekten sizi bir düşünceye sürüklediğini, benimsettirdigini hissediyorsunuz merak uyandırıyor. ancak ilerleyen dakikalarda çok büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız. ben şahsen bu filmi kimseye önermem.
Hazırlık sınıfına başlayacağım üniversite. bakalım bizi ne bekliyor?
Bu arada okul ile alakalı bilgilendirecek mesaj atabilecek varsa çok mutlu olurum.
Bu arada okul ile alakalı bilgilendirecek mesaj atabilecek varsa çok mutlu olurum.
Yazmayı düşündüğüm bölüm ancak puanım büyük ihtimal yetmeyecek belki seneye kazanabilirim. Bir diğer ihtimal de mühendis olup daha sonra pilot olmak. Hayırlısı
Hayata dar bir pencereden bakmalarıdır. Evet.
Değerini her zaman geç anladığınız şeydir.
Lig için yeterli bir oyuncudur. Kendisini geliştirse Avrupa'da da fena işler yapmaz aslında.
Değişirse insandır. Bir birey hiç yanılmadığını düşünüyorsa hiçbir şey öğrenememiştir.
Yüzücü olmayan erkek olduğu kesindir. Yüzücülerin vücutları nemli kaldığı için antrenman sonrası mutlaka atlet giyerler.
LoL'de öleceğini bilmene rağmen o lanet çalıya girme zorunluluğundur. Çünkü tanksındır...
Ezeli 10 yaşımda izledim. Hatta ilginçtir severek izlediğim ilk dizidir.
diğerlerini bilmem ama ben birinciye ezeli koyarım ya
diğerlerini bilmem ama ben birinciye ezeli koyarım ya