bugün
- nervio20
- erkeklerin genç kadınlara ilgi duymasının sebebi6
- en merak ettiğin ulu yazarı8
- diyetteyiz uludağ sözlük12
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması15
- velvet45
- latte macchiato kola ikilisi3
- uludağ sözlük gazozu9
- sevgilisini telefona hıdır diye kaydeden erkek5
- başınıza gelen ilginç olaylar3
- adolf hitlerin adamın dibi olması9
- kayseri2
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan9
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- gazdan benzine geçince gelen performans hissi3
- 20 gün çaylaklık cezası3
- gizemli sözlük yazarları6
- kürt devleti8
- puura10
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım8
- depoyu fulle diyebilen insan3
- evli erkeklerin çekici olmasının nedeni5
- habire1239
- elmas bey birader bruder biraderdir3
- kadınların kendi ayakları üzerinde durma sevdası2
- sigara içen erkeklerin daha çekici olması18
- kadınların güzel gözüktüğünü sandığı şeyler3
- true yahudi mi10
- ukrayna rus savaşını dört yıl sürdüren batı dır6
- komünistlerin allahı peygamberi2
- komünistlerin aklını peynir eklmekle yemesi2
- yeni parti24
- puura yetkili olsun kampanyası6
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- kaşar2
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- gününüz nasıl geçiyor2
- üvey anneyi öldürmek2
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz5
- aşık olmayı bırakmak4
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek6
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar7
- yürüyüş sonrası dondurma2
- true vs yagmurcu12
- denizden gelen ses2
- pompeii de eli sikinde taş olan adam5
- fiber tekne2
- kızların keko erkek seviyoruz demesi13
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
- aylık 476 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
entry'ler (11)
Olur ya. Yani umarım...
ilk defa böyle bir olay yapılsa kötü olmasını çok dert etmezdim. ancak bazı pc oyunlarında zaten var böyle şeyler. örneğin untildawn. untildawn'ı oynarken seçtiğim her seçenek önüme yeni bir senaryo sundu. yanlış yaptığım bir sey için beni geri döndürmedi. döndürse bile bunu yeni bir senaryo ile destekledi ve mantıklı bir temel oluşturdu.
black mirror bu filme gerçekten çok emek harcamış ancak olmamış. aynı zamanda sondaki senaryolar tatmin edici değil. izleyici finalde sarsıcı bir son ister. hiç bir son beni tatmin etmedi açıkçası. (oyunun gelecekteki versiyonu belki biraz etmiştir).
en sevdiğim sahne ve çoğu kişiyi filme bağlayan sahne, colin ve stefan'ın karışıklı konuşmasiydi. -ki orada aynı zamanda matrix'e de gönderme var.- o konuşma o kadar güzel ve felsefi akıyor ki filmin gerçekten sizi bir düşünceye sürüklediğini, benimsettirdigini hissediyorsunuz merak uyandırıyor. ancak ilerleyen dakikalarda çok büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız. ben şahsen bu filmi kimseye önermem.
black mirror bu filme gerçekten çok emek harcamış ancak olmamış. aynı zamanda sondaki senaryolar tatmin edici değil. izleyici finalde sarsıcı bir son ister. hiç bir son beni tatmin etmedi açıkçası. (oyunun gelecekteki versiyonu belki biraz etmiştir).
en sevdiğim sahne ve çoğu kişiyi filme bağlayan sahne, colin ve stefan'ın karışıklı konuşmasiydi. -ki orada aynı zamanda matrix'e de gönderme var.- o konuşma o kadar güzel ve felsefi akıyor ki filmin gerçekten sizi bir düşünceye sürüklediğini, benimsettirdigini hissediyorsunuz merak uyandırıyor. ancak ilerleyen dakikalarda çok büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız. ben şahsen bu filmi kimseye önermem.
Hazırlık sınıfına başlayacağım üniversite. bakalım bizi ne bekliyor?
Bu arada okul ile alakalı bilgilendirecek mesaj atabilecek varsa çok mutlu olurum.
Bu arada okul ile alakalı bilgilendirecek mesaj atabilecek varsa çok mutlu olurum.
Yazmayı düşündüğüm bölüm ancak puanım büyük ihtimal yetmeyecek belki seneye kazanabilirim. Bir diğer ihtimal de mühendis olup daha sonra pilot olmak. Hayırlısı
Hayata dar bir pencereden bakmalarıdır. Evet.
Değerini her zaman geç anladığınız şeydir.
Lig için yeterli bir oyuncudur. Kendisini geliştirse Avrupa'da da fena işler yapmaz aslında.
Değişirse insandır. Bir birey hiç yanılmadığını düşünüyorsa hiçbir şey öğrenememiştir.
Yüzücü olmayan erkek olduğu kesindir. Yüzücülerin vücutları nemli kaldığı için antrenman sonrası mutlaka atlet giyerler.
LoL'de öleceğini bilmene rağmen o lanet çalıya girme zorunluluğundur. Çünkü tanksındır...
Ezeli 10 yaşımda izledim. Hatta ilginçtir severek izlediğim ilk dizidir.
diğerlerini bilmem ama ben birinciye ezeli koyarım ya
diğerlerini bilmem ama ben birinciye ezeli koyarım ya