bugün
J
just bunch10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
J
just bunch10 yıl önce
şiir sokakta
daha iki gün önce haberim oldu ve bu hafta beni en çok mutlu eden şey .gezi direniş i zamanında başlamış.sokakta duvarlara otobüs camlarına apartman kapılarına şiirler yapistiriliyor şiir sokakta hastacki ile.face de de ikinci yeni diye grupları varm… devamını gör
J
just bunch10 yıl önce
şiir sokakta
daha iki gün önce haberim oldu ve bu hafta beni en çok mutlu eden şey .gezi direniş i zamanında başlamış.sokakta duvarlara otobüs camlarına apartman kapılarına şiirler yapistiriliyor şiir sokakta hastacki ile.face de de ikinci yeni diye grupları varm… devamını gör
J
just bunch10 yıl önce
şiir sokakta
J
just bunch10 yıl önce
anın görüntüsü
J
just bunch10 yıl önce
geceye bir acı bırak
Her şeyi içine atarsın da, kendini atacak yer bulamazsın…xD.
J
just bunch10 yıl önce
anın görüntüsü
J
just bunch10 yıl önce
alkol
içki olarak kullanılanı c2h5oh (etil alkol) olan kimyasal.
J
just bunch10 yıl önce
at
üstüne binilesi, binilip gezilesi [bkz]hayvan[/bkz].
J
just bunch10 yıl önce
köpek
hayatım boyunca içlerinde bulunduğum,hemen her cinsini bildiğim,3 tanesini beslediğim,sizi koşulsuz bir şekilde koruyan ve her zaman sizin için ölebileceğini bildiğiniz tek canlı türü.yeri müsait olanlara mutlaka kangal cinsi olanını beslemelerini ön… devamını gör
J
just bunch10 yıl önce
anın görüntüsü
J
just bunch10 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
J
just bunch10 yıl önce
yazarları anlatan fotoğraflar
J
just bunch10 yıl önce
anın görüntüsü
J
just bunch10 yıl önce
sözlük yazarlarının dudakları
Merak edilenler.
J
just bunch10 yıl önce
nickleer santral
(img:#866331)
J
just bunch10 yıl önce
anın görüntüsü
J
just bunch10 yıl önce
bir kıza nasıl yürünür
Balık tutmaya gidelim mi diyerek yapılabilir. Az önce başıma geldi hâlâ gülüyorum. ~swh~
J
just bunch10 yıl önce
inadına özgürlük inadına hdp
(img:#856820) ülkede akp eli ile bitirilmeye çalışılan basın özgürlüğünün yeniden gelmesi adına , vicdanı hür bireyleri hdp saflarına çağırıyoruz.. zindanlar da haksız yere tutulan ve kişilik hakları ihlal edilen mahkumlara özgürlük için.. daha a… devamını gör
J
just bunch10 yıl önce
sabah sporu
iki gündür erken kalkıp ders olmaması yüzünden boş yere okula gidip gelmem sonucunda farkında olmadan gerçekleştirdiğim eylemdir. güzel bişey aslında hava sıcak olmasa.
J
just bunch10 yıl önce
anın görüntüsü
J
just bunch10 yıl önce
ülkü ocağında seks yaparken bahçeliye yakalanmak
komik mi olduğunu düşündün şimdi bence çok saçma olmuş.
J
just bunch10 yıl önce
gecenin ülkücüsü
kız sloganı bile yanlış yazmış.
J
just bunch10 yıl önce
izmir ve istanbul dışında yaşayan insanlar
Yıllardır istanbul ve izmir'de yaşamamın hayalini kuruyoruz amk.
© copyright 2005 - 2026