bugün
- yaşadım demek için ne yapmalı5
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi10
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek8
- kpss 20263
- aylık 283 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- dekolteli çalışan arayan şirketin iş ilanı5
- fransa senegal maçı saat 22 de trt 1 de2
- antidepresan kullanmamış erkek bulmanın zorluğu2
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması8
- çocuğa yabancı isimler vermek6
- son 20 yılın en gıcık lafı15
- yeni biriyle tanışmak6
- hangi manifest kızısın11
- anın görüntüsü17
- numb2
- hep kendini suçlamak12
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey4
- 16 haziran 2026 fransa senegal maçı4
- türkiye12
- havalar da ısındı10
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması2
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- kelle2
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- konya3
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı12
- daha 172
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak7
- ona bir şey söyle19
- futbol12
- istanbul şu an 26 derece2
- winamp msn messenger half life windows 984
- yayını geren padişaha ok mu nok mu diyen yeniçeri3
- dünya kupasında takımları karıştıran spiker2
- arkadaşlar bakar mısınız10
- 2026 dünya kupası8
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı11
- yalnız yaşamak12
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı3
- obsesif kompülsif kişilik bozukluğu2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- kuran-ı kerim3
- hazır mantı6
- true'ya arkadan sahip olmak15
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- abd'nin b52 bombardıman uçağının düşmesi2
- güne bir şarkı bırak6
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi2
entry'ler (46)
bir işçi koca ay çalışarak 1.300 tl alır.
patronu da o parayla çerez alır.
patronun oğlu da o parayla sevgilisinin kirasını öder.
patronun karısı o parayı pörsümüş ve kokmuş bedenini okşatmak için jigoloya verir.
patronun sekreteri o para miktarında zam almak için yırtmacı derin etekler giyebilir.
patronu da o parayla çerez alır.
patronun oğlu da o parayla sevgilisinin kirasını öder.
patronun karısı o parayı pörsümüş ve kokmuş bedenini okşatmak için jigoloya verir.
patronun sekreteri o para miktarında zam almak için yırtmacı derin etekler giyebilir.
kendimi mi öldürsem
yoksa bir fincan kahve mi içsem?
yoksa bir fincan kahve mi içsem?
"seviyoz işte hacı daha napalım?"
"çok iyi birisin ama........"
uzağa bırakma, iki saat sonra araması sıkıntı oluyor..
(bkz: masanın üstü)
(bkz: masanın üstü)
götüyle mi yesin arkadaş?
eliyle yer hatta böyle lahmacunun poposundan limonun suyu akar bir aceleyle dürümü hüpletmeye çalışır.
afiyet bal şeker ola!
eliyle yer hatta böyle lahmacunun poposundan limonun suyu akar bir aceleyle dürümü hüpletmeye çalışır.
afiyet bal şeker ola!
çomar beyanıdır itimat etmeyiniz.
kanuni de illuminaticiydi yanlış hatırlamıyorsam.
sağ partilerinin hiçbirininadam akıllı oy alamaması; bu nedenle tüm oyları akp'nin toplaması.
akp'nin 'halk tabanına indik' diyerek makarna kömür vs dağıtması (evet baya halk tabanına inmişler, sorun bakalım kaç senedir makarna yemiyorlar? çocukları soba gördü mü hayatlarında?)
mhp'nin tabanının yavaaaş yavaş akp'ye kayması; bu nedenle akp'nin oylarının artması.
chp'nin kaç seçimdir aynı oy oranını alıp hala kendi içerisinde düzenleme yapmaması ve bu gidişle de yapmayacak olması.
diye uzaar gider sevgili dostlar.
ama tabii önemli olan istikrar!
akp'nin 'halk tabanına indik' diyerek makarna kömür vs dağıtması (evet baya halk tabanına inmişler, sorun bakalım kaç senedir makarna yemiyorlar? çocukları soba gördü mü hayatlarında?)
mhp'nin tabanının yavaaaş yavaş akp'ye kayması; bu nedenle akp'nin oylarının artması.
chp'nin kaç seçimdir aynı oy oranını alıp hala kendi içerisinde düzenleme yapmaması ve bu gidişle de yapmayacak olması.
diye uzaar gider sevgili dostlar.
ama tabii önemli olan istikrar!
sana mı kaldı o kızın/kadının namusu ulan dallama?
mini etek giyip ya da göbeğini açıp gezdiğinde salyaların akarak bakmayı biliyorsun di mi amk çomarı?
saygı, biraz saygı. isterse çıplak gezer ister peçeyle gezer. sanki peçeyle gezenlere bile bakmıyorsun?
mini etek giyip ya da göbeğini açıp gezdiğinde salyaların akarak bakmayı biliyorsun di mi amk çomarı?
saygı, biraz saygı. isterse çıplak gezer ister peçeyle gezer. sanki peçeyle gezenlere bile bakmıyorsun?
elektrik kesilince;
-hassiktir ahmet ödemedin mi lan faturayı yavşak?
+kanka.....
-hassiktir ahmet ödemedin mi lan faturayı yavşak?
+kanka.....
"eminsin di mi benden bahsediyoz?"
şeriat gelmeyeceği için düşünmeye bile gerek duyulmayan soru.
"kaypak olup kazanacağına dosdoğru olup kaybet."
tartışmasız şuan türk televizyonlarındaki en kaliteli ve sağlam iştir. son 2-3 bölümdür boka sarmış gibi bir durumu olsa da hala kendini izlettirmeye devam eder. tahminimce bu haftaki bölümde toparlayacaktır kendini.
yönetmenine (bkz: çağrı vila lostuvalı) suskunlar'da şapka çıkarmıştır, poyraz karayel'le tekrar çıkardık. televizyonlarda survivor, kısmetse olyr gibi yarışmalar değil de böyle sağlam işler olmalı. devam!
edir: toparlayamadı, dizi boka sardı. sefer öldü, olay poyraz ve sadrettin'in kavgasına döndü. poyraz'ın abisi de psikopat çıktı zaten. artık izlemiyorum ve yeni gözdem 46 yok olan'dır. erdal beşikçioğlunun dizisinin boka sarmayacağını bildiğim için de içim rahat rahat izliyorum.
yönetmenine (bkz: çağrı vila lostuvalı) suskunlar'da şapka çıkarmıştır, poyraz karayel'le tekrar çıkardık. televizyonlarda survivor, kısmetse olyr gibi yarışmalar değil de böyle sağlam işler olmalı. devam!
edir: toparlayamadı, dizi boka sardı. sefer öldü, olay poyraz ve sadrettin'in kavgasına döndü. poyraz'ın abisi de psikopat çıktı zaten. artık izlemiyorum ve yeni gözdem 46 yok olan'dır. erdal beşikçioğlunun dizisinin boka sarmayacağını bildiğim için de içim rahat rahat izliyorum.