bugün
J
jimmy jackson8 yıl önce
millet kıraathanelerinden düşen ilk fotoğraf
Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak böyle bir şeymiş demek ki diye düşündürten, o kutlu ana ulaştığımız için evde sevinçten ağlatan kare. Bakın dostlar, işte ülkece uçuyoruz şu an! (img:#1699664)
J
jimmy jackson8 yıl önce
türk
Cia factbook'a göre Türkiye'nin %80'lik kısımı.
J
jimmy jackson8 yıl önce
20 ocak 2018 zeytindalı harekatı
J
jimmy jackson8 yıl önce
nba 2k18
2k sports' un 2018 yılında çıkartacağı basketbol oyunu.
J
jimmy jackson8 yıl önce
kanuni sultan süleyman
Osmanlı sultanlarının onuncusu ve İslam halifelerinin yetmişbeşincisi. Saltanatı: 1520-1566 Babası: Yavuz Sultan Selim- Annesi: Hafsa Sultan Doğumu: 27 Nisan 1495 Vefatı: 7 Eylül 1566 1509'da Kefe sancakbeyliğine gönderilinceye kadar babasını… devamını gör
J
jimmy jackson8 yıl önce
kürt
ortadoguda bir millete verilen ad. [bkz]türkiye cumhuriyeti[/bkz], [bkz]iran islam cumhuriyeti[/bkz], [bkz]işgal altındaki ırak[/bkz] ve [bkz]suriye[/bkz] sinirlari icerisinde yasarlar cogunlukla.
J
jimmy jackson8 yıl önce
evrenin sonunda ne var
insanın beynini zorlayan soru. Çeşit çeşit teoriler var ama hiçbirisi kesin değil.
J
jimmy jackson8 yıl önce
adolf hitler
yüzyılın kasabı..
J
jimmy jackson8 yıl önce
tinder
Sanirsam sadece yurtdisinda kullanilan dating application.
J
jimmy jackson8 yıl önce
sözlük yazarlarının meme fotoğrafları
(. )( .) beyle.
J
jimmy jackson9 yıl önce
tinder
J
jimmy jackson9 yıl önce
tinder
J
jimmy jackson9 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
J
jimmy jackson9 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
J
jimmy jackson9 yıl önce
dursun özbek
galatasaray başkan adayı ve muhtemelen seçilecek olan duygun yarsuvat ın yönetim kurulu üye listesinden bir galatasaray'lı.
J
jimmy jackson9 yıl önce
dursun özbek
galatasaray başkan adayı ve muhtemelen seçilecek olan duygun yarsuvat ın yönetim kurulu üye listesinden bir galatasaray'lı.
J
jimmy jackson9 yıl önce
yolla
bir sözlük butonu.
J
jimmy jackson9 yıl önce
brad pitt
asıl adı `William Bradley Pitt` olan, 18 Aralık 1963 doğumlu amerikalı oyuncu. yakışıklı erkek denilince neredeyse tüm dünyada akla gelen ilk isimlerden biri. (bkz:evrensel güzellik ölçütleri)
J
jimmy jackson9 yıl önce
7 mayıs 2017 beşiktaş fenerbahçe maçı
Bu sefer çirkefliğe, sinire gelmiyecez ve inönü mezar olucak şikebahçeye.
J
jimmy jackson9 yıl önce
serdar ortaç
iğrenç şarkılar yapan yaklasık 60 kilo ve 1.65 boya tekabül eden hatunlarla [*]özellikle cıtır[/*] her yerde görülmekten çekinmeyen popcu.
J
jimmy jackson9 yıl önce
yavaş yavaş askeri kamuflajları hazırlamak
evet dostlar zamanı geliyor.. olmaz olmaz demeyin, yarın öbür gün çok büyük bir savaşın içinde bulabiliriz kendimizi. hazırlık yapmakta fayda var. ben işe benim astekleri sandıktan çıkarmakla başladım. naftalin kokusuyla savaşmayalım bari. birkaç ya… devamını gör
J
jimmy jackson10 yıl önce
pokemon go
zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.
J
jimmy jackson10 yıl önce
rıdvan dilmen
eski fenerbahçeli efsanevi futbolcu. aklı başında futbol yorumları yapan teknik direktör. nam-ı diğer, şeytan rıdvan.
J
jimmy jackson13 yıl önce
dirk kuyt
2003 yılından beri `feyenoord` forması giyen ve 101 maçta 71 gol atan, milli takımda `nistelrooy`'u keserek 2006 `almanya dunya kupası`nda hollanda milli takımı kadrosunda yer alan, `liverpool`'un 18 milyon euroya anlaşma sağlayarak transfer ettiği g… devamını gör
© copyright 2005 - 2026