bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı15
- özbek kadınlar11
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- friedrich hegel la bi cay icek10
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı4
- mükemmeliyete inanıyor musunuz4
- asgari ücretle geçinebilmek7
- uludağ itiraf8
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- deccal internetten çıkacak8
- burçlara inanan erkek4
- sözlük whatsapp grupları9
- sarapci koala53
- dayatılmış güzellik algısı7
- kıyamet için tarih ver4
- slender the arrival de kurt adam olmak3
- gocu52
- kpss 20265
- başka türlü bir şey2
- ellerim bos gonlum hos28
- civcivler osurur mu5
- birader bey baydır4
- şarapçının mal varlığı7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı3
- 0 0 7 ağabey3
- ağaç sulamak2
- yeni bir din kurmak5
- rus kadınla evlenir misiniz4
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- anın görüntüsü24
- sözlük kavgası2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- sıcak havaların sona ermesi5
- dünyaya orman denir2
- dün gece ne oldu17
- kaçak saray2
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi5
- terörsüz türkiye sürecine karşı çıkanlar3
- kendi halinde efendi insan2
- ruhi çenet8
- yazarların otopsileri4
- enayimiknatisii36
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- togg t6x6
- cennetin de bu hayatta olması3
- yazmak isteyenin bir şekilde yazması2
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- teoman'ın 26 yıl önce oynadığı reklam2
- ekşi sözlük11
entry'ler (131)
bu ülke ne zaman tayyibin oldu diye soruyor insan. bu ülkede her karış türk milletinindir.
hangi birini saysak ama burak özçivit iyidir.
kafası çalışan,sorgulayan,neyin nasıl olması gerektiğini bilen,en önemlisi düşünen insandır.ülkemizin ihtiyacı vardır böylelerine..
Fuzûlî
Şah ismail Hatayi
Kul Himmet
Virani
Yemini
Seyyid Nesimi
Pir Sultan Abdal.
Şah ismail Hatayi
Kul Himmet
Virani
Yemini
Seyyid Nesimi
Pir Sultan Abdal.
doğru meslek seçimi,mutlu olabileceğin bir iş,rahat yaşayabileceğin kadar para ve sonrasında tatil planları başlar.öncelikle bulunduğun şehir de gezmen gereken yerler nereler bunların planı yapılır gidilecek hafta sonları ayarlanır,şehrini ve kendini ülkeni gezdik den sonra dünyayı gezme planları başlar...hayal kurmak güzeldir a dostlar...
daha fazla hareket edin,asansör yerine merdiven kullanın,düzenli öğünler şeklinde yemek yiyin,en az bir öğün sebze tüketin olmadı sossuz salata yiyin,sürekli oturarak çalışıyorsanız her saat başı en az beş dakika boyunca ofis içinde bile olsa yürüyün.
istediği gibi birini bulamamış kızdır.
seni seviyorum.
şu hayatta hiç bir şey umurumda değil bazen bu umursamazlığıma kendim bile şaşıyorum çevremdeki insanlara bakıyorum ne kadar boş amaçları var kafalarında ne kadar gereksiz sorunlar var küçücük ayrıntılar var onları büyütüp dünyalarının merkezi haline getirmişler.Maneviyat unutulmuş tek dert maddiyat olmuş.insanlar parayla mutlu olucaklarını sanıyorlar halbuki gerçeği kendileri bile bilmiyor para kimseyi mutlu etmez sadece mutlu olduğunu sanırsın hep daha fazlasını istersin tatmin olmazsın.
bir türlü sevemediğim spiker.
aslında kıvırcık saçlı insanlar çok ama kıvırcık saç; bakım ister, zaman ister kullanması zordur o yüzden çoğunluk saçlarını düzleştirir yada başka işlemler uygular.
afrika yaşasak bir nevi anlarız da dünyanın en güzel memleketinde bu nasıl bir bahanedir anlayamadım,hala düşünüyorum.
videoyu sonuna kadar izleyemedim içim el vermedi bu nasıl insanlık, bu nasıl bir psikopatlık aklım almıyo bir insan nasıl bu kadar insanı vasıflarnı yitirmiş olabilir, ırkçlık nasıl böyle bir boyuta ulaşmış olabilir, hiç mi içleri sızlamaz diğer insanlar neden bu kadar kayıtsız!Çindekiler insan değil sadece insan formundaki yaratıklar.
insan herşeyden,herkesden bunaldığında yapmak ister kimi yapar,kimi yapamaz ama yapıldığında çok iyi kafa dinlenilir.
simit atıp kaçmak yerine böyle insanların elinden tutup yardımcı olmak lazım hiç olmadı kolları sıvayıp ele cımbız alıp yolmak lazım.
kimin müslüman olup olmadığını (bkz: allah bilir) ayrıca önemli müslümandan ziyade mümin olmaktır anlayabilene.
dünya turuna çıkmak.
her yıl ramazanla beraber gelen zamlar geliyo aklıma.
bozkır, beton yığınları, doğan model arabaları, kuru ayaz.