bugün
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması12
- ekonomi çok iyi10
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü10
- eline erkek eli değmemiş erkek4
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz4
- şiddetli akan ırmağa giren akılsızlar2
- ekrem imamoğlu7
- almancıları aşağılayan lanet millet5
- chp seçmeni9
- maddenin içindeki evrenler4
- zeynep atılgan3
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız6
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- bot başlıkları3
- suriye geçici cumhurbaşkanı3
- rap müzik saçmalığı3
- elif'ten be'ye geçememek3
- 3 haziran 2026 türkiye dominik voleybol maçı2
- ekşi sözlük'ün mason locası olması4
- turkei kıymentini bilin21
- 1 euro 53.50 tl4
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- 2026 dünya kupası8
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- reha muhtar25
- uysaljakoben21
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- devlet aklı5
- türkiye a milli futbol takımı3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği3
- gammaz olmuşum13
- gençler iş beğenmiyor5
- sabahları gazete okumak2
- minyon kadın siniri6
- kemal kılıçdaroğlu36
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak4
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- mısır2
- dijital oyunların içine girmek2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
entry'ler (131)
bu ülke ne zaman tayyibin oldu diye soruyor insan. bu ülkede her karış türk milletinindir.
hangi birini saysak ama burak özçivit iyidir.
kafası çalışan,sorgulayan,neyin nasıl olması gerektiğini bilen,en önemlisi düşünen insandır.ülkemizin ihtiyacı vardır böylelerine..
Fuzûlî
Şah ismail Hatayi
Kul Himmet
Virani
Yemini
Seyyid Nesimi
Pir Sultan Abdal.
Şah ismail Hatayi
Kul Himmet
Virani
Yemini
Seyyid Nesimi
Pir Sultan Abdal.
doğru meslek seçimi,mutlu olabileceğin bir iş,rahat yaşayabileceğin kadar para ve sonrasında tatil planları başlar.öncelikle bulunduğun şehir de gezmen gereken yerler nereler bunların planı yapılır gidilecek hafta sonları ayarlanır,şehrini ve kendini ülkeni gezdik den sonra dünyayı gezme planları başlar...hayal kurmak güzeldir a dostlar...
daha fazla hareket edin,asansör yerine merdiven kullanın,düzenli öğünler şeklinde yemek yiyin,en az bir öğün sebze tüketin olmadı sossuz salata yiyin,sürekli oturarak çalışıyorsanız her saat başı en az beş dakika boyunca ofis içinde bile olsa yürüyün.
istediği gibi birini bulamamış kızdır.
seni seviyorum.
şu hayatta hiç bir şey umurumda değil bazen bu umursamazlığıma kendim bile şaşıyorum çevremdeki insanlara bakıyorum ne kadar boş amaçları var kafalarında ne kadar gereksiz sorunlar var küçücük ayrıntılar var onları büyütüp dünyalarının merkezi haline getirmişler.Maneviyat unutulmuş tek dert maddiyat olmuş.insanlar parayla mutlu olucaklarını sanıyorlar halbuki gerçeği kendileri bile bilmiyor para kimseyi mutlu etmez sadece mutlu olduğunu sanırsın hep daha fazlasını istersin tatmin olmazsın.
bir türlü sevemediğim spiker.
aslında kıvırcık saçlı insanlar çok ama kıvırcık saç; bakım ister, zaman ister kullanması zordur o yüzden çoğunluk saçlarını düzleştirir yada başka işlemler uygular.
afrika yaşasak bir nevi anlarız da dünyanın en güzel memleketinde bu nasıl bir bahanedir anlayamadım,hala düşünüyorum.
videoyu sonuna kadar izleyemedim içim el vermedi bu nasıl insanlık, bu nasıl bir psikopatlık aklım almıyo bir insan nasıl bu kadar insanı vasıflarnı yitirmiş olabilir, ırkçlık nasıl böyle bir boyuta ulaşmış olabilir, hiç mi içleri sızlamaz diğer insanlar neden bu kadar kayıtsız!Çindekiler insan değil sadece insan formundaki yaratıklar.
insan herşeyden,herkesden bunaldığında yapmak ister kimi yapar,kimi yapamaz ama yapıldığında çok iyi kafa dinlenilir.
simit atıp kaçmak yerine böyle insanların elinden tutup yardımcı olmak lazım hiç olmadı kolları sıvayıp ele cımbız alıp yolmak lazım.
kimin müslüman olup olmadığını (bkz: allah bilir) ayrıca önemli müslümandan ziyade mümin olmaktır anlayabilene.
dünya turuna çıkmak.
her yıl ramazanla beraber gelen zamlar geliyo aklıma.
bozkır, beton yığınları, doğan model arabaları, kuru ayaz.