bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan28
- pandela 319
- velvet48
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek3
- kürt hareketinin devşirme olması15
- bir ilişkiyi kim yönetir12
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- elektriği ödeyen adam8
- aleyna tilki3
- ciguli kral16
- paraguay milli futbol takımı5
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı6
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- amedspor12
- mony tontana11
- m r e r e c t o4
- scary movie 63
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- ismet el pedro nunez de balboa luis albertoevi3
- taksim delisi cenk4
- memduh bashgan9
- murat abi gf2
- fondöten sürmek2
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- 2026 dünya kupası33
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulunması3
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- samsung2
- iki ayyaş5
- yürüyüş flörtü9
- yunanistan milli futbol takımı5
- sözlükte kavga olacak hissi5
- ahtapot yemek9
- bik bik kaç yaşında10
- recep tayyip erdoğan4
- denizde karı kız kesen erkek3
- fas7
- kanada8
- evde kalmış kız kurusu7
- tabaktaki son bisküviyi yiyen tip3
- allahım beni karı yaratmadığın için şükürler olsun2
- karpuzcu libos panda3
- futbol28
- meksika ilkokulu2
- bilimsel tespitler2
- deniz göktaş34
- dünya16
entry'ler (38)
En zor ve en kötü zamanlarımda yanımda olmasını dilediğim kişinin de bana vurduğu o darbenin etkisiyle daima dipte kalacağımı düşünmüştüm ki yıllar sonra yalnızca şunu söyleyebiliyorum “her şey olacağına varıyormuş ve sen asla o dipte kalmıyor, olman gereken güzel yere daha sağlam gitmek için bunları yaşıyormuşsun” Herkes yerinde mutlu olsun.
Bazen diyorum ki “beynimin bir noktasına ulaşımım olsa ve şalteri kapattığımda fırtınam dinse, unutmam gerekenleri bir butonla silsem…” işte böyle bir durum.
Bir tencerelik için 3 saat boyunca uğraştığım fakat 5 dakikada tükendiğini görünce uzun süre yanaşmadığım etkinliktir kendisi.
Jardins gibi bir şeydi adı. “Wadaa” sesleri çıkaran Noel dedeler vardı. Merak ettim bak şimdi, hâlâ var mı acep?!
Tasarımı bitmiş devrenin 3 boyutlu baskılarını bitirmiş ve montajını yapıyor. Üretim, eğitim ve keşif peşinde şimdilik.
Halamın bıyığı olsa amcam olurdu vs. vs.
Kendi fermanını imzalamış olan kişidir. Hangi ferman bilin bakalım.
Karşımdakinin hakettiğinden bir tık fazla kibarımdır. Ölçüyü o belirler.
Hayatım boyunca bir kez ulaşabildiğim ve mutluluktan havalara uçtuğum durumdur. Kilo alabilenlere hayranlığım aşikar.
Edit: Ah gebelik sen nelere kadirsin’miş meğer ellileri görmek de varmış…
Edit: Ah gebelik sen nelere kadirsin’miş meğer ellileri görmek de varmış…
Kıraç - Yıllar Sonra
“Nerdesin sen sabahım, en yürekten dualarım
Biliyorum doğacaksın, umudusun sen bahtımın
Ortasında kalbimin bir yer açtım senin için
istersen sonsuza kadar gelme yine ben beklerim”
“Nerdesin sen sabahım, en yürekten dualarım
Biliyorum doğacaksın, umudusun sen bahtımın
Ortasında kalbimin bir yer açtım senin için
istersen sonsuza kadar gelme yine ben beklerim”
Bazıları için birkaç saniyeliğine durup “Allah rahmet eylesin” sözünü söyleyene kadar kısa bir sürede unutuluruz, bazıları içinse içeride bir sızı olarak ömür boyu kalırız, unutulmayız. iz bırakmak lazım velhasıl; gerek sözlerle, gerek vefayla, gerek fedakarlıklarla, gerekse de cefayla... Aksi hali birkaç saniyedir, gün bile değil.
Mal herhalde.
Not: Şakaydı alınma biz de biliyoruz ünlü olduğunu.
Not: Şakaydı alınma biz de biliyoruz ünlü olduğunu.
Karakter nedir bilmeyenlerin dolayısıyla fiziksel özelliklere yönelmesiyle keşfettikleri bölgeye duyulan hayranlıktır.
Alevi olmalarıdır.
Nabza göre şerbet veyahut nötr davranmak.
Gabriel Garcia Marquez - Yüzyıllık Yalnızlık
Buendia ların, aureliano ların ve arcadio ların sürekli birbirine girdiği bir kitaptır. Bir okumada anlaşılmamakta ve kitabın başında verilen soyağacı bile yetersiz kalabilmektedir. Lakin okunması gereken kaliteli bir roman olduğu aşikardır.
Buendia ların, aureliano ların ve arcadio ların sürekli birbirine girdiği bir kitaptır. Bir okumada anlaşılmamakta ve kitabın başında verilen soyağacı bile yetersiz kalabilmektedir. Lakin okunması gereken kaliteli bir roman olduğu aşikardır.
Karadeniz bölgesinde bulunan fakat Karadeniz bölgesini takmayan bir il olan Samsun’da doğmuş olabilir.
Doğru insanlara haksızlık etmektir. Hem kendine hem de karşındakilere şans vermemektir. Doğru kişilerin kaybedilmesiyle sonuçlanabilmektedir.
Bir zamanlar x kuşağı tarafından y kuşağı için söylenen düşüncedir. Şimdi ise y kuşağı tarafından z kuşağı için söylenmektedir. Sanrıdan ibarettir.
"... atanacağım." şeklinde tamamladığım cümledir. Gerçekleştiği gün editlenerek başka bir şekilde sonlanması muhtemeldir, malum istekler bitmez.
Edit: Aradan 4 yıl geçmiş evet saygıdeğer okurlar atanamadım ve kendi şirketimi kurdum, çok daha mutlu ve özgür olduğum doğrudur…
Edit: Aradan 4 yıl geçmiş evet saygıdeğer okurlar atanamadım ve kendi şirketimi kurdum, çok daha mutlu ve özgür olduğum doğrudur…