bugün
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek7
- dönerci isim önerileri4
- zallın fake hesabı var mı9
- en gey özelliğiniz13
- kadınlar hakkında net gerçekler3
- gocu26
- özşen madencilik işçilerinin direnişi7
- oralı olmayan yazarlar4
- yanılgı mimarisini kökünden sökmek2
- hemcinslerle istihza veya şiddet yoluyle iletişim2
- eski filozofların külyutmaz dölleri2
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat2
- dinciler2
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- mor semsiyeli yabanci21
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum2
- ben geldim naneler5
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- kürtçü şımarıklığı3
- anın görüntüsü20
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- allah nasıl hep var olmuştur3
- clydeless bonnie5
- 90lara damga vuran türk dizileri3
- silivri belediyesi ne operasyon5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- doğu bizim batı hepimizin2
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi2
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı2
- chp'nin hali ne olacak49
- siz hepiniz biz türkiye marşı3
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak3
- kinci bir insan olmak4
- yapay zeka moderatörle kavga etmek2
- muharrem ince haklıydı3
- muharrem ince3
- değer bilmeyene yapılması gereken4
- meksika5
- vatan hainleri3
- afrika'ya kurban bağışı furyası5
- savaşta haklı olmak yetmez yenen haklıdır4
- otokar kent xl2
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
- araba yerine bisikletle çıkmak3
- kavga çıkarmaya çalışan partner3
- sözlük kalitesinin düşmesi4
sevdiği entry'ler
Diydiğimi giri cinin çik sikiliyirmiş sin ginlirdi. Biriz di biz sikilim didik .s.
şöyle bir çağrı.
Başbakan Binali Yıldırım, iş dünyasına da seslenerek kontratlarını TL ile yapmaları çağrısında bulundu. Yıldırım, "AVM'lerde, rezidanslarda, ofislerde kiralar niye dolar bazında olsun? Kendi paramıza hak ettiği itibarı önce ulus olarak göstermemiz lazım" dedi.
şimdi soru.
eyyy hükümet, sen niye dolarla yaptırdığın 3. köprü ve körfez gecisinden dolar üzerinden ücret alıyorsun?
Başbakan Binali Yıldırım, iş dünyasına da seslenerek kontratlarını TL ile yapmaları çağrısında bulundu. Yıldırım, "AVM'lerde, rezidanslarda, ofislerde kiralar niye dolar bazında olsun? Kendi paramıza hak ettiği itibarı önce ulus olarak göstermemiz lazım" dedi.
şimdi soru.
eyyy hükümet, sen niye dolarla yaptırdığın 3. köprü ve körfez gecisinden dolar üzerinden ücret alıyorsun?
Bir kadınla sadece bakire diye evlenen erkeğin sonraki leveli doğurganlıktır ve tabi ki doğurganlık gerçekleşmeyince düşüncelerine ruhuna değer vermediği hatta bunları göremediği evdeki yabancıyı hayatından çıkartıp yeni bir bakire beden arayaşına girip kendini tatmin edecektir. Bi insanın ruhunu sevdiğiniz zaman çocuğunuzun olmaması bir problem teşkil etmez birbirinizin çocuğu olabilirsiniz,evinizde hayvan besleyebilirsiniz en önemlisi sevgiye muhtaç bir çocuğu evinizin sıcaklığıyla ısıtabilirsiniz çünkü marifet çocuk yapmak değil sevgi verebilmektir. Unutmayın sizin de başınıza gelebilir bundan bedeninize güveneceğinize düşüncelerinizi geliştirmeye çalışmanızı ve düşüncelere önem vermenizi nacizane tavsiye ederim.
Sizin kalitenizi arttıracaktır.
Seçeceğim o kadar çok alan var ki tarih,biyoloji ve edebiyat sanırım bunlardan en çok istediklerim olabilirdi.
var böyle şeyler .
msn zamanları bi kız bana yazDı sen kimsin diye ,ulan asıl sen kimsin dedim . gel zaman git zaman ismin ne,işin ne falanlar ,o muhabbet eğlenceli. aynı şehirdeyiz buluşalım olayına geldi sıra ,tabi bilmiyorum hatun mu erkek mi , telefon numarasını verdi : aradım çok minnoş bi ses gülüyoruz ,eğleniyoruz . e sonra konu buluşmaya geldi .
gama iş merkezinin önünde bekliyorum , karşıdan mini minnak bi hatun gülümseyerek bana doğru geldi ve durdu . sonra sarılmalar falan , o kız 5 yıldır en iyi arkadaşım .
babası vefat ettiğinde ilk koşan ben oldum , benim bi sıkıntım olduğunda hep yanımda oldu .
internet diye kıçınızı başınızı ayrı oynatmazsanız güzel insanlar kazanırsınız .
msn zamanları bi kız bana yazDı sen kimsin diye ,ulan asıl sen kimsin dedim . gel zaman git zaman ismin ne,işin ne falanlar ,o muhabbet eğlenceli. aynı şehirdeyiz buluşalım olayına geldi sıra ,tabi bilmiyorum hatun mu erkek mi , telefon numarasını verdi : aradım çok minnoş bi ses gülüyoruz ,eğleniyoruz . e sonra konu buluşmaya geldi .
gama iş merkezinin önünde bekliyorum , karşıdan mini minnak bi hatun gülümseyerek bana doğru geldi ve durdu . sonra sarılmalar falan , o kız 5 yıldır en iyi arkadaşım .
babası vefat ettiğinde ilk koşan ben oldum , benim bi sıkıntım olduğunda hep yanımda oldu .
internet diye kıçınızı başınızı ayrı oynatmazsanız güzel insanlar kazanırsınız .
"Aşkım sana yaprak sardım"dır. Bunu diyen erkekle evlenirim bile.
Karşı cins şeklimde belirtilmeseydi sosyal bir ihtiyaç olarak görülebilirdi.
Ama özellikle karşı cins ise işin rengi değişir.
Gerçi bana fark etmez, mümkünse hemcinsimle sosyal ilişki kurmayı yeğlerim.*
Ama özellikle karşı cins ise işin rengi değişir.
Gerçi bana fark etmez, mümkünse hemcinsimle sosyal ilişki kurmayı yeğlerim.*
20 li yaşlardaki kadınların saçma ergen kıskançlıklarına maruz kalmaları.
kafa uyuştuysa sorun yok beyler rakamlara fazla takılmayın.
Çıkarcı olmayın her şeyinizi emeğinizle kazanın kimsenin üzerine basmayın hele size iyiliği dokunan insanın üstüne hiç basmayın el üstünde tutun. Kendinizden başlarsanız bu dünya daha yaşanılan bir yer olabilir.
Her gün sigaraya yaklaşık 10 lira veren insandan daha mantıklı bir şey yapıyordur kendini zehirlemek yerine içini temizleyen insandır.
Bilmiyorum.
Beni tanımlayan sözcük bu.
insanları bilmiyorum evreni bilmiyorum hayatın gerçeklerini bilmiyorum.
Boş egolu insanları anlamıyorum kimse onlara gerçekleri söylemiyor onun yerine sırtlarını sıvazlıyorlar bense kendimde olabilecek minicik bir şeyi düşündüğümde insanlar yetersizliğimi yüzüme vuruyor gibi bende olaylara ve kendime en kötü bakış açısıyla bakmaya başladım son zamanda işe yaramadı olumsuzu düşünmek daha kötü yaptı beni artık hep olumsuz düşünüyorum. insanları anlamıyorum çıkarlarıyla yanımdalar onları koşulsuz sevdiğimde aslında soktukları lafları görememişim üzülüyorum.
Eskisi gibi kitap okumuyorum en güzel alışkanlığımı bıraktım eskiden kafamda kitap cümleleri dolaşırdı şimdi ise olumsuzluklar acilen yeniden başlamalıyım.
Beni tanımlayan sözcük bu.
insanları bilmiyorum evreni bilmiyorum hayatın gerçeklerini bilmiyorum.
Boş egolu insanları anlamıyorum kimse onlara gerçekleri söylemiyor onun yerine sırtlarını sıvazlıyorlar bense kendimde olabilecek minicik bir şeyi düşündüğümde insanlar yetersizliğimi yüzüme vuruyor gibi bende olaylara ve kendime en kötü bakış açısıyla bakmaya başladım son zamanda işe yaramadı olumsuzu düşünmek daha kötü yaptı beni artık hep olumsuz düşünüyorum. insanları anlamıyorum çıkarlarıyla yanımdalar onları koşulsuz sevdiğimde aslında soktukları lafları görememişim üzülüyorum.
Eskisi gibi kitap okumuyorum en güzel alışkanlığımı bıraktım eskiden kafamda kitap cümleleri dolaşırdı şimdi ise olumsuzluklar acilen yeniden başlamalıyım.
iyi yürek ve vicdan.