I
izmitoloji5 yıl önce
türkiye nin en ünlü herbokologu kimdir sorunsalı
(bkz: hıncal uluç). Duayendir. Bir boku da bilme be kardesim.
I
izmitoloji5 yıl önce
aydın doğan yalçındağ
`aydın doğan` ın torunu. `frankfurt kitap fuarı` nda, 19 yaşında yazdığı almanca kitabı `abdullah gül` ve alman politikacılara hediye etmiş. (bkz:veliaht prens)
I
izmitoloji5 yıl önce
2002 de doğan efsaneüstü nesil
aralarında yeğenimin de bulunduğu lecındari nesil. hepsi çok zekilerdir eminim ve geleceğimizin garantileridir.
I
izmitoloji5 yıl önce
intihar edecek olsanız notunuz ne olurdu
çok eğlendim, teşekkür ederim.. :'(
I
izmitoloji5 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
I
izmitoloji5 yıl önce
taksiciler ve servişçilerin ibb önünde eylemi
Servisçiler, istanbul Büyükşehir Belediyesi (iBB)'nin Saraçhane'deki binası önünde eylem yaptı. Pandemi nedeniyle uzun süredir çalışamayan ve talep ettikleri zam oranı UKOME tarafından kabul edilmeyen servisçiler, yarınki UKOME toplantısında görüşül… devamını gör
I
izmitoloji5 yıl önce
1 erkek karınızın poposuna iğne vurabilirmi
bir soru. (img:#2064560) ben izin vermezdim.
I
izmitoloji6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
I
izmitoloji6 yıl önce
14 şubatta erkeklere nude atıyoruz kampanyası
Böylesine özel günlerde sevgilisi olmayan erkeklere yapılan güzel bir süprizdir. direk nude olarak değilde, dekolteli, seksi fotoğraflarınız kabul edilir.
I
izmitoloji6 yıl önce
nusr et zirvesi
40 yaş üstü yazarların zirvesi..
I
izmitoloji6 yıl önce
deplasman
displacement kelimesinden gelmektedir. asıl anlamı yer değiştirmek demektir, fakat türkçede özellile futbolda rakibinin alanı, bölgesi, sahası anlamına gelmektedir
I
izmitoloji6 yıl önce
sezgin tanrıkulu nun beğendiği tweet
(img:#1915578) millet meclisimiz çalışıyor..
I
izmitoloji6 yıl önce
alişan ın iyi geceler herkese hainler hariç tweeti
(bkz:gözleri alişan şeklinde kızgın surat) gördüyümde gözlerime inanamadım nonoşlar! tüvıtırda gezinirkene dikkatimi çekti, ne yalan koyayım alişanı severdim. özelliklene de "ikimiz birden yükleniyorlar" şarkısı beni benden alırdı. "alırdı" diyoru… devamını gör
I
izmitoloji6 yıl önce
alişan ın iyi geceler herkese hainler hariç tweeti
(bkz:gözleri alişan şeklinde kızgın surat) gördüyümde gözlerime inanamadım nonoşlar! tüvıtırda gezinirkene dikkatimi çekti, ne yalan koyayım alişanı severdim. özelliklene de "ikimiz birden yükleniyorlar" şarkısı beni benden alırdı. "alırdı" diyoru… devamını gör
I
izmitoloji6 yıl önce
ahu tuğba
amerikalı rodeocu.
I
izmitoloji6 yıl önce
ekonomide en kötü günlerin geride kaldığı gerçeği
(img:#1911322)
I
izmitoloji6 yıl önce
canan kaftancıoğlu
şu sıralar devam eden chp istanbul il kurultayında resmi olmayan sonuçlara göre chp istanbul'un yeni başkanıdır. düzeltme: an itibariyle 7 oy farkla cumhuriyet halk partisi'nin istanbul il başkanı olmuştur.
I
izmitoloji6 yıl önce
norm ender
ismi gibi işini ender iyi yapan kimselerden biri. bu cocuk sesini cok geniş kitlelere duyuracaga benziyor. gayet dinlenilesi sözleri ve beatleri ile bu işin hakkını veriyor. yıllardan beri bos kafa rap yapan ve daima ben en iyisiyim diyen rapcilere n… devamını gör
I
izmitoloji6 yıl önce
fedai varan gibi erkeklerle evlenen kadınlar
(img:#1895452)
I
izmitoloji6 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
I
izmitoloji6 yıl önce
1 eylül 2019 fenerbahçe trabzonspor maçı
bu maç 4-1 bitecek ve 3 tane sarı kart çıkacak. evet gelecekten geliyorum. maç günü entry'i güncelleyeceğim.
I
izmitoloji7 yıl önce
anın görüntüsü
I
izmitoloji7 yıl önce
anın görüntüsü
I
izmitoloji7 yıl önce
anın görüntüsü