I
isimbulamadim12 yıl önce
yıldırım
havadaki elektriklenme sonucu yere, onun bunun kafasina dusup ortaligin ebesine aci lahmacin yedirten gok olayi. yildirim sirasinda comelmek lazimmis. simdi ben yuz kisinin ortasinda yururken yere comelsem, biri gelir arkadan dayar, yapamam ben bunu.… devamını gör
I
isimbulamadim12 yıl önce
adalet ve kalkınma partisi
`recep tayyip erdoğan`'IN GENEL BAŞKANI OLDUĞU, 2002 SEÇİMLERİNDE TEK BAŞINA İKTİDAR olan `türkiye cumhuriyeti`'nin partisi. tam 6 yıl sonra gelen edit: (edit2) .
I
isimbulamadim12 yıl önce
büyük hangi yazarı öpmek istersiniz anketi
ilginç bir ankettir. Bu arada lan morganize sen kendin açtın de mi lan bu anketi? Hınzır!
I
isimbulamadim12 yıl önce
fruktoz
`meyve şekeri`. meyvelerde, balda ve sofrada kullanılan şekerin bileşiminde `glikoz` ile birlikte bulunur. basit şekerlerin en tatlısı olarak kabul edilir.
I
isimbulamadim12 yıl önce
fruktoz
`meyve şekeri`. meyvelerde, balda ve sofrada kullanılan şekerin bileşiminde `glikoz` ile birlikte bulunur. basit şekerlerin en tatlısı olarak kabul edilir.
I
isimbulamadim12 yıl önce
1790 da amerikan başkanlık amblemi
31 temmuz 1790 tarihli amerikan başkanı George Washington tarafından imzalanmış ilk patent belgesindeki başkanlık amblemidir. amblemdeki, ünlü yahudi simgesi davutun yıldızı, amerika'nın bir yahudi devleti olduğunu açıkça belirtmektedir. nedense gün… devamını gör
I
isimbulamadim12 yıl önce
1790 da amerikan başkanlık amblemi
31 temmuz 1790 tarihli amerikan başkanı George Washington tarafından imzalanmış ilk patent belgesindeki başkanlık amblemidir. amblemdeki, ünlü yahudi simgesi davutun yıldızı, amerika'nın bir yahudi devleti olduğunu açıkça belirtmektedir. nedense gün… devamını gör
I
isimbulamadim12 yıl önce
kenya da islam terörünün öldürdüğü türk kızı
8.5 aylık hamile olan Elif Yavuz'dur. El-Kaide'ye bağlı Somalili Eş-Şebab mücahidleri tarafından Nairobi'de bir alışveriş merkezinde kadın-çocuk demeden 68 kişinin öldürüldüğü katliamda, eşiyle birlikte öldürülmüştür. sapkın saudi dini islamın yeni… devamını gör
I
isimbulamadim12 yıl önce
apocan
Başlık sıçmayı az önce başaran 8.nesil yazar.
I
isimbulamadim12 yıl önce
ayın aydınlık yüzü
ay'ın kendi ekseni etrafında değil, dünyanın çekim alanı etkisiyle; dünyanın ekseni etrafında dönmesi sebebiyle, bize sabit olarak görünen yüzüdür. ay'ın sadece bir yüzü görünmektedir ve diğer yüzü dünyadan hiçbir zaman görünmez. diğer (karanlık di… devamını gör
I
isimbulamadim12 yıl önce
hz muhammed
Alemlere Rahmet Allah'ın Habibi Yüce Efendimiz (sav).
I
isimbulamadim12 yıl önce
hz muhammed
I
isimbulamadim12 yıl önce
hz muhammed
I
isimbulamadim12 yıl önce
fetullah ın amerika daki evi
Feto'nun amerika'daki evlerinin Reuters ajansı tarafından çekilmiş resimleridir. Golden Generation (Altın Nesil) Vakfı adına kayıtlı. Ana bina + 8 adet villa (bir adet inşaat halinde)'dan oluşuyor. devlet, vahşi yaşam alanı sayılan bölgede evlerin… devamını gör
I
isimbulamadim12 yıl önce
Feto'nun amerika'daki evlerinin Reuters ajansı tarafından çekilmiş resimleridir. Golden Generation (Altın Nesil) Vakfı adına kayıtlı. Ana bina + 8 adet villa (bir adet inşaat halinde)'dan oluşuyor. devlet, vahşi yaşam alanı sayılan bölgede evlerin… devamını gör
I
isimbulamadim12 yıl önce
I
isimbulamadim12 yıl önce
I
isimbulamadim12 yıl önce
I
isimbulamadim12 yıl önce
tarım bakanlığının esrar yetiştirmesi
bir de üzerine, tarım bakanlığı "kendiliğinden yetişti" diye iddia etmiştir. ~ahahaha~ pes doğrusu, akp alalen uyuşturucu ticaretine başladı. hakkaten işin b.kunu çıkarttılar.
I
isimbulamadim12 yıl önce
arapları sevme nedenleri
(bkz:ARAP KÜLTÜRÜ) (bkz:arapça) (bkz:hazreti muhammed) (bkz:arap edebiyatı) (bkz:arap müziği) (bkz:arap mimarisi) (bkz:arap kültürü) (bkz:arap mutfağı)
I
isimbulamadim12 yıl önce
uludağ sözlük rte yi sevmeyen yazarlar listesi
(bkz:fişleme)
I
isimbulamadim13 yıl önce
satanic şakirde
parayı bulan şakirt hanımların, biraz da dünya zevklerini tanıma isteğiyle oluşan extreme bir tarzdır. (img:#475142)
I
isimbulamadim13 yıl önce
şakirt erectus
beşiktaş'daki nur evindeki yasin abi'dir. şakirt evrimindeki kayıp halkadır. (img:#475131)
I
isimbulamadim13 yıl önce
şakirt erectus
beşiktaş'daki nur evindeki yasin abi'dir. şakirt evrimindeki kayıp halkadır. (img:#475131)
© copyright 2005 - 2026