bugün
- enayimiknatisii9
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- en güzel sevişme11
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- tai lung9
- namazında niyazında erkek10
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması8
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar5
- yeni parti33
- bu koyden olsam ne olacak18
- vermio11
- pinhani4
- nervio35
- chp nin camileri ahır yapması6
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- true çaylak olsun kampanyası9
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- true'yi yedirmeyiz7
- bir kilo patatesin 50 lira olması9
- sözlükte aşık olmam3
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- insan olmaya ceyrek kala19
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- imamların maaşı çok diyen öğretmen10
- güne bir şarkı bırak9
- ioçk'nın müziği4
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz7
- seri gizli artı oy veren melek15
- dikkat dikkat ismet efendi ülkeye giriş yapmıştır3
- pire için yaktığınız en büyük yorgan4
- kirazın kilosunun 150 tl olması4
- rizeli kızlar3
- ahmet sezer bey15
- nervionun merak ettiği yazar21
- günahkarlar ölüdür2
- şeytan6
- erecto birader del kopar4
- meriç nehrinin yönü3
- velvet53
- true'yi eskorta emanet etmek10
- kürt feodalizmi4
- topluma nasıl faydalı olunur4
- arkadaşlar sıkıldım4
- beni kim artılıyor amk5
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- zeynep sude oktay2
- hayatın öğrettiği şeyler6

milli takıma ilkleri yaşatan ve daha sonra galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturan teknik direktör. şimdilerde yeniden milli takım teknik direktörü. son birkaç senedir performansı düşen ve bir an önce eski mütevazı ve başarılı günlere dönmesini bek… devamını gör

1-Real Madrid
2-Barcelona
3-Bayern Münih
4-Atletico Madrid
5-Manchester United
..
.
37-Beşiktaş
41-Galatasaray
48-Fenerbahçe
100-Trabzonspor
'2 yıllık kulupsünüz len aq' . BEN Mİ BELİRLEDİM LİSTEYİ ? 10 senedir ortada olmayanlar konuşuyor.… devamını gör

93 doğumlu danimarkalı dünyalar güzeli victoria secret modeli.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Josephine_Skriver

TÜRKİYE
Oğlanlardan ve alkolden vaktim arrtıkça seni düşü-
nüyorum Türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam
ve ruhumun yavşak zıpırlığı, hiç değilse ayık
dolaşamayacak kadar dürüstüm,
Türkiye, Tarkan öleli çok oldu, art… devamını gör

u17 milli takımımıza 2005'te dünya dördüncülüğünü kazandıran, şu anda çalıştırdığı istanbul büyükşehir belediyeyi 2.lig a'da zirveye çıkartan teknik direktör.

1911 yılında almanya'da üretilen 1913'te ise osmanlı donanması tarafından satın alınan mayın gemisi. ilk başlarda adı nusrat olarak konulmuşsa da daha sonraları nusret olarak anılmıştır.
1915'in şubatında çanakkale boğazını topa tutan müttefik donan… devamını gör

üzerinde son yapılan biçimsel değişikliklerden sonra üç karış makyajlı ve başını armut[*]kinaye yoktur[/*] modeli şeklinde örten tesettürlü kızlarımıza dönen, yapacak hiçbir şeyi olmayan çaresiz kadın.

istanbul a verilmesi sevindirici. lakin bu galatasaraylıların egosunu anlamak mümkün değil daha düne kadar beşiktaşlılar için götleri kalktı diyen tipler şampiyonlar ligi finali falan diyor tineri siz mi devraldınız mk kafalar uçuyor maşallah. leş bi… devamını gör

milli takıma ilkleri yaşatan ve daha sonra galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturan teknik direktör. şimdilerde yeniden milli takım teknik direktörü. son birkaç senedir performansı düşen ve bir an önce eski mütevazı ve başarılı günlere dönmesini bek… devamını gör

yakında atv'de başlayacak olan yarışma programı. hepimizin bildiği bir yarışma aslında. bu sefer 12 soru ve 4 joker hakkı var. ödül 1 milyon lira. ve yine alıştığımız gibi kenan ışık sunacak yarışmayı. ne kadar tutar bilinmez.

`galatasaray`'ımızın bu sene ligde oynayacağı son maç. ali sami yen stadı'nda saat 19:00 başlayıp lig tv'nin naklen yayınlayacak. skor her ne olursa olsun, şaampiyonluk her kimin olursa olsun bu sene ligde alkışlanması gereken tek takım olan `galatas… devamını gör

twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir.
* Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı;
* Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör

Emlak Bankasının projelendirip yaptığı anadolu yakasının alışılanın aksine çarpık kentleşmenin önüne gecebildiği,an itibariyle dört bir yanı kendi türevlerinin~inn city,ataşehir kent plus,ağaoğlu,uphill vb.~ şantiyeleriyle dolu olan yerleşim birimi..… devamını gör

`galatasaray`' ın 30 ocak 1987 doğumlu yıldız adayı. geçen sene kiralandığı `vestel manisaspor`' da çok başarılı olan ve `tsl 2006 2007 sezonu` için yuvasına geri dönen orta alan futbolcusu. milli takım için de yıllar boyu iyi işler yapması beklenen … devamını gör

barcelona'dan madrid'e geçişi olaylı olmuş,sağ kanadı otoban yapan,frikikleri ayrı güzel,tekniği ayrı güzel,şimdilerde inter'de oynayan,her transfer sezonunda galatasaray için adı geçen,yaşı ilerlese de hala canavar gibi oynayan portekizli futbolcu.

5 ağustos 1987 doğumlu, isviçreli model ve aktristtir. 12 yaşında modellik yapmaya başlamıştır. italyanca, Rusça, ingilizce, Almanca ve Fransızca olmak üzere 5 dil bilmektedir. Ekonomi eğitimi almış olup, Merrill Lynch ve Londra hedge fon Duet Group … devamını gör